Meklēju Vīrieti nopietnām attiecībām Ne sev.

Ticu, ka ir forši vīrieši arī te. Kuri meklē ne tikai seksu. Man ir padomā palīdzēt satikties vienai atraktīvai un mūžīgi aizņemtai jaunkundzei ar kādu Foršo. (varētu būt no 35- 42g. ) Tas izklausās pēc savešanas biznesa, bet varbūt ir jēga mēģināt te? Ir kādam pieredze vai savādāks info?

Jurijs55  vārdinā "meklēju" jau nākošā znota ausi rēgojas :))))

skarbaiskungs  Uz šitādu gaudulīgu zondēšanu neviens foršais nepavilksies. Sāc ar parametriem (vecums, augums, svars, krūšu izmērs, kompresijas pakāpe), tad bankas kontu izdrukas, zemesgrāmatas izziņu. Ā, un no 1. marta arī spravka no ViD ir vaIdzīga.

runcitis15  Ja tagad sievietei nav laika vīrietim,tad kad būs vēlāk?

SpoguliitisTM  Mazliet paarfraazeejot - sliiceeju glaabshana ir pashu sliiceeju rokaas.

riebekle  Ja mana draudzene mani mēģinātu ar kādu savest, man nezinot, es būtu nikna. Katrs pats lai savu dzīvi kārto, nevis jaucas otra lietās. Protams, no malas jau vienmēr liekas labāk zināms, kā otram būtu pareizāk jādzīvo, tomēr neaizmirsīsim, ka pašiem diez vai patiktu, ja kāds tā jauktos mūsu dzīvē. Un vispār, varbūt draudzenei sievietes patīk, ne puiši.

Tessa  twina ir ta pati Gvena?
nez, opcija bez seska 35-42 gados nav reala, tas viens.
otrs, vai tiesham meita ir tik nevariiga, ka pati nevar atrast jedziigu pasazhieri?

Asenizators  Pie kādas summas pieturaties?

Cemodans  Ne jau vīrietis jāatrod, bet dāmai meklēšanās fāze jāieslēdz, normāli jāģērbjas, paduses, ūsas jānoskuj, var kaut ko pasmaržot iedot.

CitaVita  Te noteikti ir daudz foršu vīriešu, bet, diemžēl, daļa no viņiem būs savu bijušo sievu emocionāli satraumēti un iespējams tāpēč aizdomu un neuzticības pilni, nedroši un ļoti nikni...
Jāizdomā kārtīga stratēģija, kā foršo dabūt atpakaļ normālā kondīcijā, jo rēķinies, viena daļa būs savu bijušo sievu totāli izpumpēti un visam piedevām vēl, atstāti gandrīz pliki. Nuuu..., varbūt vien koferīt´s, ar kuru kaut kā piesegt peni būs palicis...

Epifanija  Ak, dievs, ar kādiem gan mani nav vēlējušies savest kopā, nāk prātā filma "spītnieka savaldīšana", kur galvenais filmas varonis jau nu gan mācēja tikt vaļā no precēties gribošām, nav neviena vietā nekas jādara un jāmeklē, cilvēks pats zin, kad un ko viņam vajag meklēt, nevajag cilvēku novērtēt kā nespējnieku šajā, patiesībā man pat ir iepaticies šis pats process - meklēt!:)

Geisha  Vecgada vakara ballē mana paziņa man stāstīja par brīvajiem vīriešiem un jautāja vai kurš mani ieinteresēja un vai es velētos ar viņu iepazīties (tur viens otru pazīst vai vismaz zina cilvēka dzīves stāstu). Sacēlās man spuras - neko negribu....... bet vakara gaitā kaut kā sabīdījāmies. Un nemaz nenožēloju, ka aizgāju tieši uz šo baļļuku.
Protams ka netā neatradīsi..... kaut gan dzīvē visādi gadās.....

mezmalis  Foršajiem vīriešiem jau interese pazūd pie vārdiem "mūžīgi aizņemtā" .

Es varu iedomāties ,ka tā mūžīgi aizņemtā varētu izbrīvot laiku kādam fiksajam , bet šaubos , pa kuru laiku viņa vēl grib visu pārējo - ´´ne tikai seksu´´!?

No tādām vīri mūk ,vai arī tie pārāk bieži ciemojas pie ´´mūžīgi brīvās´´ kaimiņienes!

Piparkuka  Domāju tā- ja mēs domājam, ka esam forši, tad te arī IR forši cilvēki. Ja kāds uzskata sevi par "duraku", nu tad tāds viņš arī ir:) ne jau citi un ne jau visi.

Un- normāliem cilvēkiem tik tiešām nav laika, kur tad lai sapazīstas, ja strādā.
Tāda savedēja būtu pat ļoti ok.:)

Piparkuka  "Ja tagad sievietei nav laika vīrietim,tad kad būs vēlāk?"- būs īsts vīrietis, arī laiks atliku likām atradīsies! Tā ir vienmēr bijis un būs.

Labrador  Atsleegas vaardi - muuzhiigi aiznjemtai.

av2  ko lai saku, es zinu kaadas 3 taadas, nu forssas sievietes , it kaa utt, bet vai gribu ar vinnaam, pat teoreetiski, preceeties , nee. Ir tas, ka ja sieviete liidz kaadiem tur gadiem nav gaajusi cauri ggimenes dziivei, beerniem, dienaam, nedienaam....nu nebuus nekas forss ar vinnu kopaa. Paaraak....egoistiki cilveki paliek ar laiku , dziivojot vieni. Savaa smukajaa galvinna domaa, ka vinnai pienaakaas, kas automaatiksi .Nu palasiet sieviessu profailus te .

Labasdomas  Tā jau arī ir, kā av2 saka.
Tas pats jau arī ar vīriešiem - nu, kas tur no tāda, kam solīdos 40 gados vēl nav bērnu, ģimenes pieredze?! Un tālāk ir vēl trakāk. Ko tādi meklē? Un kurai viņus vajag?
Viņi tak neko nezin, neko nemāk, ir egoisti - tikai viņš pats un visa uzmanība viņam.

jurks  Nekad neko nevar zināt, kas kuram paredzēts, var būt tieši šādā, šķietami neiespējamā veidā un vietā, bet izrādās viss notiek!

Flints  Cilvēkam, aizejot pensijā, droši vien izbrīvējas daudz laika, un tad viņš sāk prātot, kā palīdzēt citiem sarežģīt viņu dzīvi… :)

DateleArKaulinu  šis ir portāls kur vīrieši meklē sievieti izklaidei- brīvdienām. meklē sievietes seksam , bez attiecībām.Vienkārši piegulētāju vai precētie meklē maukas kas viņus apmierinās. seksa portāls.
nekādu foršo te nav.!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu