Meklēju Vīrieti nopietnām attiecībām Ne sev.

Ticu, ka ir forši vīrieši arī te. Kuri meklē ne tikai seksu. Man ir padomā palīdzēt satikties vienai atraktīvai un mūžīgi aizņemtai jaunkundzei ar kādu Foršo. (varētu būt no 35- 42g. ) Tas izklausās pēc savešanas biznesa, bet varbūt ir jēga mēģināt te? Ir kādam pieredze vai savādāks info?

anis  It kā pensija būtu diagnoze! Bet laiks,parasti tiek atvēlēts aktuālajam. Dienas garums nemainās, bet ceļa virziens ir maināms...

Piparkuka  Nepiekrītu Labasdomas, jo- kā tad nu nevajag... Man gan patiktu tāds, kuram nav nekāda lielā pieredze ne ar kādām sievietēm!:) Kur nu vēl bērni utt.
Un- protams, ka, ja jau tika veikta šāda darbība, tātad autorei tā bija jāveic. Gan jau vēlāk viņa redzēs, kāds būs rezultāts. Viss notiek, kā tas ir paredzēts... (arī visas kļūdas)

janisb  Nevajag nodarboties ar lietām, par kurām, maigi izsakoties, poņas nav...
Labākajā gadījumā sabojāsi attiecības ar jaunkundzi, sliktākajā arī jaunkudzes dzīvi piedevām...

Geisha  Līdz pensijai vēl jānodzīvo daudzi gadi.
Ja cilvēkam bērni dzimuši ir vecumā ap 30 gadiem, tad + 15 gadi bērni vairs nav jāved pie rociņas. 45 gados cilvēks vēl ir jauns un sprigans un pilnīgi loģiski ka meklē otru pusīti. Īstenībā kad bērniem ir vismaz 15+ gadi tad viņiem primāri ir savas intereses. Protams savs laiks arī komunikācijai ar bērnu vajadzīgs, bet var jau arī atrast laiku draugam. Karjera arī ir nostabilizējusies un sievietei vairs nevajag būt vienmēr aizņemtai. Brīnišķīgi gadi sievietei.

feina52  nu jā :)... nu nevajag līst visās pudelēs par korķi :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu