Vai tu pārbaudi sava vīrieša telefonu.

Vai tu esi kārdeiz pārbaudījusi vīrieša telefonu, lasījusi viņa sms vai tamlīdzīgi?
Ja esi vai, esi ko atradusi?

Pillerina  Nožēloju, ka neizmantoju iespēju pārbaudīt, kad mans dižais jāklis gulēja dvakodams pēc grādīgā... Būtu zinājusi, zem kāda vārda mani saglabājis kontaktos un esmu redzama gan sievai, gan ģimenes draudzenei...

kabaree  Jā. Esmu arī atradusi. Tikai sarakstes, sazvanus ar citām, cik tālu aizgājis, to joprojām nezinu, jo bija diezgan lielas izmaiņas dzīvē. Bet arī tagad pēc gadiem viss tas, kas toreiz tika atrasts un traks
tēts kā nevainīga izklaide, sēj šaubas un neuzticēšanos. Nav vairs uzticēšanās. Tagad arī nobloķējis telefonu ar fingerprint, tāpēc... labāk nodarbojos ar savu dzīvi. Tās izdaiļošanu nevis meklēju uzticēšanos un uzticību tajā, kas var nebūt mūžīgs.

CitaVita  Teikšu pat vairāk. Apzināti atturos lūrēt citu cilvēku profilus facebookā vai draugiem.lv
Līdz nesenai dienai pat fantāzijas man tādas nav bijušas.
Tagad, kad zinu, ka citi tā dara, proti, lūr citu ļaužu profilos, es tik un tā nelūru tajos, kas nav apstiprināti draugu vai paziņu statusā.

Letija  Svik, svešas vēstules lasīt tiešām nav labi - to Tavs intelekts ir pareizi sapratis.
Bet, runa jau bij par tuviem cilvēkiem, vistuvākajiem - ar kopīgiem ģimenes draugiem, pilnīgi zināmiem visiem kolēģiem un kolēģēm un viņu ģimenēm, un tur nekādi neietilpst sveši cilvēki ar aizdomīgiem tekstiem.
Bet, tie, kam visu laiku jāiespringst uz savu ES, to nesaprast!

Jurijs55  Ja sāka nākt tāda(s) doma(s), tad laiks šķīrties

mezmalis  "Tad jau sanāk, ka viss ir kopīgs un pēkšņi telefons ir kaut kas ārpus visa."

-No tā izriet ,ka viss ir kopējs ,pareizi sapratu ?
Tad jau iebildumu nebūs ,ja vecis Tavus stringus pielaikos vai ar tiem piesies siltumnīcā tomātu stādus ,vai izlietos acu zīmuli ,lai celtniecībā uzvilktu uz baļķa atzīmes līnijas (un tā regulāri ,gribi uzmālēties bet zīmuļa nav , nopērc jaunu un atkal nav)! Tavu personīgo dienasgrāmatu ar var lasīt neprasot atļauju ,jo redz tā tagad ir kopēja, pa Tavām sieviešu lietiņām ar var ložņāt - vajadzēs Tev tamponu ,bet vecis būs izmantojis visus slaukot mašīneļļu no grīdas ? Kā nekā - viss kopējs!
Vēl kopēja zobu birste ar suni!

-Normāliem cilvēkiem ,cik zinu , ir katram savs telefons ,savs kabatlakats ,savs maks ,savs zobu bakstāmais kociņš vai zobu diegs - tās ir personīgās mantas un ja vēlies otra telefonā ielīst - ir jāprasa atļauja , ja paņem no partnera maka naudu ,arī ir otram jāizstāsta ,lai viņš neizskatītos pēc muļķa stāvot veikalā pie kases ar pilniem iepirkuma ratiem ,tieši tāpat kā katram sava zobu birste , vai katram savs dvielis - otram nav nekādu tiesību tos aiztikt! Ikvienam arī jābūt kaut kādai personīgajai telpai!

Nezinu kādam daunim jābūt ,lai izturētu cilvēku ,kurš neļauj tev elpot , nepārtraukti kāpj uz papēžiem ,skatās uz taviem nagiem un lūr ikreiz pār plecu. Rīko greizsirdības un aizdomu scēnas ikreiz ,kā kaut kas nav viņam pa prātam - tās ir nopietnas slimības pazīmes!

Nebrīnos par tādiem vientuļajiem ,kas palikuši vieni ar savu vēlmi visur ielīst un visu kontrolēt ,labāk būtu ieskatījušies spogulī un pavērojuši sevi no malas!

sviks  Tad plēšam vaļā aploksnes,ne savas,bet tās,kas interesantas???...interesē?
Atgādina kolhozu,un vēl---kaut ko no --KGB....

raina1970  Lasīju mezmaļa piemērus- par personīgo telpu, un smaidīju-- kapēc.. Tāpēc, ka ir bijis gan zīmulis izzimēts uz koka,(jo tie pēc konsistences ir ar mīkstu grafītu-- cits sastāvs, un tādēļ tiešām ērti lietot tādos darbos) gan nagu laka pludiņos izkrāsota, gan paķerts piecits no maka- jo vajadzeja uz sitiena to , kaut ko- auklu, āķi, vel kaut ko.. abet tas nekaitina, ja zini, ka cilvēkam var uzticēties.. nu nekaitina arī ja paķer to dvieli, kabatlakatu- ja sašmulē- abet nav tak problemu izmazgāt.... ar zobbirsti ir puceta kāda supersvarīga detaļa braucamajam-- gan ar savējo, gan manējo-- un ari tā nav mirstama kaite.. Un vēl mazliet aizdomājos- ka neesmu dzirdējusi, vai runājusies, vai pati piedzīvojusi tādu situāciju, kad tā info meklēšana /skatīšanās- būtu bijusi nu pavisam bez iemesla.Vot - ieraudzīju telefonu, krjaks-un ielīdu un izložņaju.. Nē, vienmēr ir bijis iemesls- tāds, par kuru nav vērts censties runāt, vai arī ir jau mēģināts izrunāties, bet bez rezultāta- jo otram ir savi iemesli kaut ko nedateikt,vai arī- iemesls- nesapas -vārdi/darbi/ rezultāti..

nazis  Tad jau OHO lietotājvārdi un paroles arī ir kopīgi. Jāpadomā, ar ko katru reizi šeit diskutējam un no kā vēstules saņemam.

rokons  Personīgā higiena ir svarīga. Tak prezis ne jau veltīgi izgudrots. Telefona parole, meilu aizsardzība arī visi SKYPE, FB uc ir ērti un vienkārši aizsargājami. Par visu padomāts :)

medusbite3  Nav normaali liist otra cilveeka, arii gimenes locekla makaa, telefonaa, bankas kontaa, dienasgraamataa utt.

1180000_  Bet jums, tiem un tām, kam ir kaut kas jāslēpj - kā ir tā dzīvot? Tas nav baigi nogurdinoši? Vai kādreiz nesajūtaties kā mēsli?

No savas pieredzes (diemžēl tāda ir bijusi...) varu pateikt, tas ir pretīgi...

Epifanija  Ja cilvēkam ir kas slēpjams, vai ir vērts tad būt kopā?

Luusila  Mums ierasts, ka drīkst atbildēt ne tikai uz sava telefona zvanu, bet arī uz otra. Sākās tas tā, ka sensenos laikos, kad vēl mobilo nebija, parasto telefonu nu nekā mūsu mājās nevarēja ievilkt. Nebija brīvu nummuru utt. Tikko parādījās mobilie, tā mums tāds tika iegādāts; ja kāds vēl atceras, tie lielie ķieģeļi ar garajām izvelkamajām antenām. Tas mums bija kā mājas telefons, to lietoja arī bērni un mūsu vecāki. Kopš tiem laikiem vīrs ceļ manu telefonu un es viņējo, ja īstais īpašnieks nav tuvumā. Paziņas un pa lielam arī darbabiedri mums kopīgi, tā kā problēmas tas nerada. Ja družka grib paklačoties, cienītais mani informē un es pārzvanu.

Makā gan neesmu cienītajam līdusi. Ja pasaka, lai paņemu, tas citādāk. Tāpat viņš pie mana maka neiet.
Kompis stāv visu dienu ieslēgts, neesmu izlogojusies. Cienītais jebkurā brīdī var pienākt un lasīt, ko esmu rakstījusi. Tur nekā slēpjama nav.

1180000_  Luusila, vai neizlogojies arī no oho un vīrs var visu izlasīt? Ui, tad jau šis jūtas neērti, kad lasa Tev bieži veltītos skarbos vārdus...

Paula6  Nekad un nav nācis pat prātā. Šādi rīkoties ir zem mana goda un pazemojoši, bet ja vīrietim ir kas slēpjams vai ir kāda problēma, tad sieviete to uzreiz jau sajūt. Vārdi vēstulē arī ir sajūtami...pat rakstītāja sejas izteiksme. Vīriešiem to ir grūti noslēpt, tāpat kā sievietēm, un ja tā ir, tad noteikti pajautāju piemērotā brīdī, kas ir noticis vai kāda problēma. Ir momenti, kad ir jāļauj pašam cilvēkam tikt ar sevi skaidrībā un tad runāt ar otru. Savam vistuvākajam cilvēkam ir jāuzticas, nevis pirmajam pretimnācējam.

Luusila  1180000_,neteikšu, ka nopietni ņemami ļaudis man kaut ko īpaši skarbu veltītu. Savukārt dažādu pajoļu un tirliņu žvankstus neņemu nopietni nedz es, nedz mans cienītais, tā kā tas ne manu, ne viņa dzīvi nekā nesarežģī. :)

Letija  Ak, jā! Pie visa manis iepriekšminētā - tā nebija PĀRBAUDE!
Apsolos citreiz izlasīt kārtīgāk tēmā uzdoto jautājumu.
Laikam šo "karsto" problēmu saprot cilvēki, kas ilgstoši bijuši kopā, un šeit tādi ir daži.

Teiksma  Nē, un tas nav tāpēc, lai izpatiktu vīrietim, bet tāpēc, ka cienu sevi. Jaunībā aizdomu gadījumā vienalga vilkos līdzi kā tāds aiz auto auklā nezvēru piesiets zvērs. Ar šodienas prātu vienkārši pajautātu. Varbūt ne laipni, kā tauta pieprasa, bet pieklājīgi gan.

av2  tiiri intresanti, kaa vinnas tiek(ielien) savu viiriessu telafonos?? Saprotu, ka jautaajums sievieteem, bet piebildiissu, ka nekad neesmu chekojis savu sieviessu telafonus, emailus, messages utt. Vienkaarssi pretiigi ! Ja ir aizdomas, IR JAARUNAA, nevis jaalien smirdiigi kur !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu