Vai tu pārbaudi sava vīrieša telefonu.

Vai tu esi kārdeiz pārbaudījusi vīrieša telefonu, lasījusi viņa sms vai tamlīdzīgi?
Ja esi vai, esi ko atradusi?

C_hloe  Reizēm kaut kāds spēks liek mums rīkoties pretēji mūsu principiem mūsu pašu labā.

RebelXO  To "Epifānija", bet ja darbs neļauj savu telefonu publiski izrādīt. Bez tam šī čekošana daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm velkas no iepriekšējām attiecībām. Man ir bijusi tāda histēriķe, kas pat vēl īsti nesākušās attiecībās sāka čīkstēt, ka viņai vajag mana telefona paroli. Tā arī nekas nesākās.

Maybex  Nē, neesmu.
UN tad, kad uzzināju, ka vīrietis online čeko manu datoru, šīs attiecības nekavējoties pārtraucu. Privātums ir neaizskarams.

Laimnese  Nē.

Relita  Esmu 1x, un labāk to nebūtu darījusi, pazuda gan naktsmiers, sabruka mans kāršu namiņš un ģimenes idille. Vissāpīgāk bija tēlot muļķi, un izlikties, ka ticu visam teiktajam, lai gan skaidri zināju, ka tie ir meli, meli, meli! Morāle:Gribi mierīgi gulēt pa nakti, neliem tut, kur nevajag!

Teiksma  Nu kāpēc tad neatpisies? (pardon my french). Lai kaimiņam ieriebtu žīds pakārās!

Geisha  Nelasu un nelienu. Manam kompim ir parole. Telefons ir atbloķējams ar pirksta nospiedumu, bet var arī ar paroli, kuru mans kungs zina. Ja interesē, lai skatās, bet man sķiet, ka viņš nelasa kas man ko raksta.

riebekle  Man tas ir Tabu. Nelīst otra personīgajās lietās, telefonā, vietnēs, korespondencē - to ievēroju vienmēr. Arī datorā pār plecu nelūru un garāmejot nepētu. Ko darītu, ja būtu aizdomas? Pajautātu godīgi un atklāti, cerot uz patiesu un atklātu atbildi.

Piparkuka  Pilnīgi piekrītu Rainai 1970- kad ir kopā, kad ir uzticami vīrs/sieva, viss ir kopīgs, var jebko paņemt, aiztikt, tērēt, stringus vai sazin ko...:)) Tad pat nav tādu domu jeb aizdomu, tad katrs dzīvo savu un abi kopā kopējo dzīvi. Gadu gadiem.

Bet, kur ir aizdomīgi, tur arī ir. Kad otrs nav atklāts. Kad jūti, ka kaut ko slēpj vai pat redzi, ka "lūr" savā telefonā. Un labāk paskatīties un ātrāk atklāt, nevis just un mocīties:( Jo pats jau atklāti nepateiks!
Taču te, man šķiet, ir liela atšķirība starp vīriešiem un sievietēm. VAarbūt arī nē, nezinu.

Geisha  Vispār jau tikai greizsirdīgs cilvēks līdīs otra cilvēka korespondencē.

cirteejs  Kreisajiem gājieniem vajag maukufonu, par kura esamību neviens nezin, bet legālais- lūdzu, stāv uz galda! Ja kāds- kāda ir tik nekorekts, lai skatās, kas rakstīts! BET- legālajā var būt arī biznesa infa, kas visiem nebūtu jāzina!

Darvins  Neesmu. Bet , ja intuīcija justu, ka kaut kas nav o.k. tad es to darītu !

OnslovaMaargrieta  Pārbadu regulāri .Gaidu kad aizmieg tad passkatos kas ira jauns uzradies ,kam rakstījis par ko un cik kad nauda nākusi .Savādāk jau nevar turēt grožos ! 2019-06-21

sauljuks  Esmu, kad viņš, esot pie stūres, saka - izlasi, kas tur atnāca, jo gaida kādu svarīgu ziņu! :))

Bet - atbildot uz šo dumību - Nekad! Nekad neesmu okšķerējusi un man pašai arī nekad nekas nav bijis slēpjams! Telefoni, datori - vienmēr brīvi pieejami visiem mājiniekiem un mums pat paroles daudz kur vienādas. Bija. Šķiršanās iemesli nav saistīti ar neuzticību!
2019-06-23

Karkade  Nekad neesmu to darījusi un nedarīšu. Tas ir zemiski, tāpat kā atplēst un lasīt svešu rakstītas vēstules. Esmu par brīvību. 2019-06-24

Karkade  Precētās, gan skatieties savu vīru-mauku telefonos un ziņojiet, ka ir aizņemts,bērni utt. Citādi ir ļoti daudz pīlīšu pūtēju, kuriem, itkā nekā nav, bet ja sieva atklāj, tad pēkšņi mīla pazūd un tā otra ir tā, kura neliek mieru,uzmācas. 2019-06-24

Caune  Savu vīriešu sarakstēs neesmu šņakarējusi. Pieaugušajiem tas ir beigu sākums.
Bet reiz dēls bija atstājis ieslēgtu datoru un izgājis ārā. Parasti izslēgtu, bet toreiz izlasīju čatu. Bija gan ieguvumi, gan zaudējumi. Uzzināju par kādu jaunu aizraušanos ar neatļautām vielām, kas palīdzēja momentāli viņu noņemt no šīs trases, bet viņš man vairs neuzticas un tagad visu noloko pat ejot uz WC. Nenožēloju.
2019-06-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu