Kā reaģēt uz atteikumu?

Kapēc +/- 60 gadīgi onkas tik saasināti uztver atteikumu? Šajā vecumā jau vajadzētu apzināties savu vietu, iespējas un visu uztvert ar siltu mīļumu. Nu labi, varētu arī paklusēt, bet noteikti vajag kko noburkšķēt pretī par sievietes derīguma termiņiem vai pelecīgo pasaules redzējumu un noteikti pareģot bezcerīgu nākotni!? :))

rokons  Atteikumi ir atteikumi. Domāju, ka to saturu un formu daudzejādā ziņā nosaka arī izteiktā piedāvājuma saturs un forma.
Nez vai bārdas krāsa, svars vai dzimšanas gads ir dominējošs.
Kopīgas intereses, kā arī īsāka vai garāka termiņa mērķi ir tas kas veido atteikumus.
Tie ir bijuši un būs vienmēr.

Teiksma  Ja neķerās, maini ēsmu vai dīķi! Pārdzīvot gan ir muļķīgi, sevišķi, ja jau sirma bārdiņa. Patiesībā, apgalvojums nav patiess. Jo cilvēks vecāks, jo vieglāk laiž pār galvu kurvīšus. Zina jau, ka pasaule plaša, gultu daudz, un daudzās no tām guļ sievietes ccVējiem līdzi:)))

riks086  Jā, atteikumu no autores es arī nespētu pārdzīvot.... laikam sajuktu prātā. Tāpēc sakožu zobus un neko viņai nepiedāvāju.

patia  Atkārtošos.Dažkārt ir sajūta,ka daži cilvēki piedzimst ar lielu dabas dotu niknuma rezervi.Viņi nav "slikti".Vienkārši viņu pirmā reakcija uz jebkuru pretdarbību ir- saniknoties.

SpoguliitisTM  Tantas neatpaliek. Pat paarspeej.

Jauks  tikties vienlaicīgi tikai ar vienu neesi mēģinājis? :)

Geisha  Tas ka burkšķ jau ir labi, vismaz zini ka nenāks atpakaļ kā bumerangs. Citi pazūd kā pērnā gada sniegs un kad esi aizmirsusi par viņa eksistenci pēkšņi uzrodas it ka būtu pirms 5 minūtēm aizgājis uz veikalu pēc piena.

Jurijs55  22:03 uzskatu ka niknie ir slikti : niknumu vieta ciņā, ja viņiem dzīve ir ciņa, ūpuri būs

Jurijs55  22:36 Pirmkārt Tu izreklamēji ka Tev ir draugs - kāda jēga Tev rakstīt vīriešiem ?
2-kārt, piemeram man pēkšņi neatbild sievietes - no 1, līdz desmitiem manām vestulēm palik bez atbildes ! Par kādu "pērna gada sniegu" var iet runa ? :)

Teiksma  Ja vajag, lai hobiji sakrīt, tad 22:03 & 22:40 būtu skaists pāris. abi cer uz situētu 2.-o pusi, un abi to dabū, abiem patīk greizsirdībā rakāties pa otra personīgajām mantām vienlaikus pašiem būdamiem neuzticīgiem

Jurijs1962Augums163  22:52 Teiskma, kuru es 1reiz, laikam kļūdaini pieņēmu par dardedzi, sorry, vai tas gādījumā par mani ?! es neceru uz nekādām situētām , es nerākajos svēšas mantās, utt :)

patia  Sasmējos!Es,kā tanta,domāju par dvēseles mieru,skatos kapiņu virzienā.Par kādu greizsirdību un neuzticību iet runa? No šis vietas, precīzāk un lēnāk.

Epifanija  Droši trāpījii uz tādu, kuram neviena neatsaka!

Chris1986  Kā tas ir neviena neatsaka? Visas iet un trāžas ar šo onkulīti-mačo? :D Veci cilvēki, laika tā kā būtu viediem palikt, bet tik trāšanās vien prātā abiem dzimumiem! Kas tad tiešām nekā labākā nevar izdomāt, ko sadarīt? :D

Epifanija  Tu taču tāds pats - visas tevi gribot!:D

runcs51  Nu tā tāda slimīga reakcija...atteikums-normāla parādība...kā saka´´dļa vseh horošim ņe budeš´´-gaumes tak ir dažādas...

runcs51  To patia...ja tu jau ´´skaties kapiņu virzienā´´,tad laikam tiešām tev tas ´´derīguma termiņš´´ iet uz beigām....Es gan vēl tajā virzienā neskatos....

Geisha  Jurijs55
Es nerakstu vīriešiem. Ja man kāds kungs arī uzraksta tad skaidri pasaku ka mani iepazīšanās vairs neinteresē. Meklēšanas laiks ir beidzies. Viss. Kastings beidzās. Tagad man ir vīrietis ar kuru dzīvoju kopā. Man ir labi un mainīt negribu neko.
Diemžēl OHO negribu pamest. OHO ir kaut kāda īpaša atkarība.

Maribella15  Kad saņem uz atteikumu niknus un/vai aizvainojošus tekstus - secinu, ka esmu pareizi vien rīkojusies. Jo tā vai citādi - kaut kad jau šī iekšā esošā žults tiktu izgāzta, varbūt arī manā virzienā, pat klātienē varbūt - nemaz neesot manis radītam iemeslam uz niknumu. Diemžēl, arī es uz atteikumiem esmu saņēmusi žulti, lai arī vienmēr atsaku pieklājīgi, turklāt anketā ir norādīts, ka nevēlos iepazīties.

Chris1986  Jā, Maribella15, man ir tieši tas pats. Ar bailēm skatos katru saņemto vēstuli. Nu, kā tantuks var zināt, ka sava vecuma dāmas man galīgi neinteresē un katru reizi tāpēc jūtos neērti, ka jāatsaka. Ļoti nepatīkama situācija! Un parasti, jau pēc tam no dāmu puses sākas - "un tu pats kāds!" un "un ko tu no sevis iedomājies, vecais ķēms!", tāpēc par labāku un mazāk traumatisku visām pusēm esmu izvēlējies taktiku tēlot beigto zivi - tas ir vispār neatbildēt. Tad ātrāk miers iestājas un mazāk apvainojumu jāuzklausa

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu