Kā reaģēt uz atteikumu?

Kapēc +/- 60 gadīgi onkas tik saasināti uztver atteikumu? Šajā vecumā jau vajadzētu apzināties savu vietu, iespējas un visu uztvert ar siltu mīļumu. Nu labi, varētu arī paklusēt, bet noteikti vajag kko noburkšķēt pretī par sievietes derīguma termiņiem vai pelecīgo pasaules redzējumu un noteikti pareģot bezcerīgu nākotni!? :))

preilene  Ai, lai taču viņi ņemas paši savā sulā un burkšķinās. Taisnība gan viņiem ir tajā, ka šie ir jau bijuši vecumā +-30, +-40 un +-50 un noteikti atceras, ka pašiem jau termiņš tad bija notecējis, kopš tā laika viss ir bijis bezcerīgs un drūms. Bet mēs katrs esam atšķirīgs. Viens vecs jūtas jau 25 gados, cits jūtas vēl jauns 75 gados.

00:05, ja sieviete izliekas par beigtu zivi, tad nereti tiek saņemts neskaitāmi daudz vēstuļu no interesenta, pie kam katrā nākamajā šis ir mēģinājis rupjībā pārspēt paša iepriekšrakstīto (sanāk tāds riebeklību monologs). Brīžiem nevar saprast, kur tie onkas tik daudz rupjības samācījušies un kas viņos iekšā darās, ja šis viss tiek gāzts virsū absolūti nepazīstamam cilvēkam. (Par sievietēm nezinu - man nav tādas pieredzes)

Jason  Nevienam nepatīk, ja viņu iesaita "norakstīto" kategorijā. Domājams, arī pati autore gana saasināti uztvertu situāciju, kad kāds jaunāks vīrietis viņu "pasūtītu", piemēram, tā paša gadu skaitļa dēļ.
Jautājums paliek tikai tajā ziņā, kā uz šo atraidījumu reaģēt.

burleska  11:16 Kāpēc tik smagi uztvert kā norakstīto kategoriju? Cilvēkam jau vajag tikai vienu. Skaidrs, ka atrast to īsto nav tik viegli un cilvēks mēģina vismaz kaut kādus kritērijus izvirzīt. Nu, ja neatbildi tā cilvēka kritērijiem, neatbildi... Protams, visādi šitādi Chrisi, kas mēģina izteikties pēc iespējas aizvainojošāk, besī, jo saproti taču, ka muld :D Bet nu neliegsim taču to prieciņu savu asti vismaz tā celt ;)

coldlands  Man kad atsaka tā es uz veici pēc saldējuma un šokolādes, paskatos melodrāmu, un tad visu nakti šņukstu spilvena.
Atteikumam jābūt pieklājīgam, lai onkam nav validols jādzer.
Es mol labprāt ar tevi smuko onku tiktos, bet man vakar trolejbus abas kājas nobrauca, vai diemžēl ne jo šodien man jau jāmirst, tāpēc es nevaru ar tevi rit tikties.....nu kaut ka tā.

burleska  Labākais atteikums- pa taisno pajautāt, kad precēsimies :D

Chris1986  es gan nevaru saprast, kāda vispār motivācija sievietei cienījamā vecumā (kad netaisās vairs dzemdēt) vispār tikties ar vīrieti. Interesantākas sarunu tēmas tak ir draudzenēm, vīrietis tāpatās tajā nebūs ieintersēts, tāpat, kā tu viņējās. Tiešām diviem veciem muļķiem tik svarīgi viens otram tur parubināties stapkājītē? :D Nu, beidziet, tad tok smieklīgi!

burleska  Chris, nudien, Tu man patīc arvien vairāk :D Precamies? :) Saproti, man vienkārši draudzeņu nav, vot i vajag vīrieti.

Chris1986  Labāk jau tu mani adoptē un būsi tāpatās radinieki bez trāšanās

burleska  Cris, a Tu bagāts? Varētu būt izdevīgi, māti vecumdienās uzturēsi :D Maniem bērniem nebūs jāpiepūlās :D

VAZ07  Ta ir veiksme kad sieviete atsaka ! No kada lielam nepatiksanam taja bridi vina pasarga virieti !
katra reize kad sieviete piekrit vina noteikti ievilks virieti kadas nepatisanas ,ta ir dzives aksioma!

Geisha  12.23
tiem diviem vecajiem muļķiem ne tikai kājstarpes urbināšana interesē, bet labprātāk viņi parunājas, pastaigājas svaigā gaisa, par puķi priecājas, kopa skatās kādu raidījumu, iet ciemos pie tādiem pašiem veciem un ne tik veciem muļķiem. Jaunība ātri paskrien, bet dzīvot gribās arī tiem kuriem derīguma termiņš ir beidzies. Nespļauj aka no kuras pašam nāksies dzert. Vecums ar čībiņām un zāļu pudelītēm ir tava nākotne.

Dzhovanna  Nu nevar dzeku novest lidz sidrs apstajas....laikam baigi sexiga biji dzozefinaups........................

av2  A kaapeec, pirms aicinaat uz randinnu, neparunaaties sseit, kaut mazliet iepaziit cilveku, uzzinaat...sajust, kas vinai par intreseem, kas vareetu buut..kopiigs jums utt??
Jabkuru sievieti var satikt arii dziivee, tikai vajag mazliet....pacietiibu , un galvenais, lai arii vinnai buutu (rastos) intrese par tevi.
Es domaaju, ka ap tiem ....60+ viiriessiem vareetu buut vienkaarssi ...slinkums iepaziit vispirms , sarakstiities, un tad aicinaat uz randinnu. Gribaas uzreiz, bet taa taas lietas nestraadaa.
Vismaz man pieredze ir taada. Tas viss.

TUAREGS  Autore pati atbildēja uz savu jautājumu:
"Šajā vecumā jau vajadzētu apzināties savu vietu, iespējas un visu uztvert ar siltu mīļumu."
Šis teksts neapšaubāmi liecina par to, ka autore uzskata sevi par pasaules nabu, perfektu, ideālu, lielisku un t.t. Viņa tieši zin kāda kuram ir vieta šinī pasaulē un norāda uz to. Autore uzskata ka viņai ir tiesības līmēt cilvēkiem uz pieres šiltes ar precīzu diagnozi.
Skarlete, cilvēki jūt tādu attieksmi un atbild adekvāti. Nebrīnies - tas ir bumeranga likums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu