Vai vīrietis bez seksa būtu gatavs saimniecības darbiem?

Vecums jau tāds, ka nevar ne iemīlēties, ne seksu gribās. bet mājās vīrieša rokas ir vajadzīgas, daudz darbu, ko dāmai negribas veikt. Apmaiņā būtu gatava satīrīt māju, vienkāršu ēdienu šad tad uztaisīt, papļāpāt... Visu to pašu, ko sieva būtu darījusi, tikai bez seksa. Grūti tā ar kuru katru un bes mīlas. bet dzīvot tad vajag. Tad man jautājums - vai vīrietis būtu gatavs tādām nopietnām attiecībām? Protams, jaunu nemeklēju, bet tādu pēc 50.

anis  Nu re! Viņš jau dzīvo ar savām krāsnīm. Atrast var,bet piespiest dzīvot vienuviet? Diez,kā viņam ar izplatīto ceļošanas māniju?

Laimnese  Nu jā, katram savs....Ja vajag, ko saremontēt, tad pasaucu meistaru un miers...Varbūt arī man reiz pienāks laiks, ka gribēšu mājās kalpu....un, kad neklausīs, tad viņam uzšaušu ar pātadziņu...un par labu darbu uzcepšu tās nelaimīgās kotletes...

nazis  Nu redzi, 17:06, pelmeņi, tīteņi un gaļas pankūkas ar lauku krējumu, nevis vienkāršu ēdienu šad tad uztaisīt.
Bet vispār tas tāds bomžu pieradināšanas projekts varētu sanākt - nomazgāt, pieklājīgi apģērbt, pabarot - ja neaizbēgs pēc tam, tad sanāks.

neko  "bez,seksa,prasīja ļoti pieņemamu maksu par krāsns mūrēšanu."
---
Par pieņemamu samaksu vienmēr kādu strādnieku var atrast jebkuram darbam; te tomēr mērķis ir atrast kādu kas strādās par "vēdera tiesu".

AivarsN  Pavasaris klāt. Saimnieki meklē saimnieces,bet saimniecēm vajag saimniekus. Tikai ir viena aizķeršanās. Gan kārtībai saimniecei,gan īstam saimniekam ir pašiem savas mājas un neviens to negrib pamest. Taču tie, kuriem nav savas mājas,diez vai būs saimnieki. Tad nu tā kā pēc vēlēšanu principa, jāizvēlas mazākais no ļaunumiem. Kas mazāk dzer un kaut cik arī strādā. Ar to seksu jau arī nekad nevar zināt. Spirdzinošais pavasara gaiss,tad ievas,lakstīgalas un tavas domas šajā jautājumā var kardināli mainīties.

VenBer  Jā jā protams, jau krāmēju instrumentu somu, labi ka laiks silts nebūs mašīna jāsilda, lai dotos uz Gulbenes raj. Kas var būt labāk, kā aizbraukt palīgos uz speciāli man satīrītu māju pastrādāt, man taču savā mājā 100% visi darbi padarīti, ka nesanāk tā, kā ar to Rīgu, ka tā nogrims kad būs līdz galam uzcelta.

Discreta  Bezmaksa santehniķi u.t.t.? Neticu, ka šāds variants ir iespējamd.:-)))

anis  Nu velti-iestājies pavasaris... Un neviens jau negatavojas garantēt esošā stāvokļa stabilitāti...
Jeb tomēr ir bezmaksas sieriņš? Tieši santehniķi ir vienkāršāk sarunāt, ne kolhoza šūniņas dalībnieku. Pats dažkārt esmu izlīdzējis-vismaz minimālā līmenī. Nevaru "iebraukt" šādā deklaratīvā nostājā. Vai tiešām tik daudzām ir nodarīts pāri-iedzīts riebums? Jeb tā ir kāda jauna kustība-cīņa par bezdzimuma nākotni?

edding  17:46- pilnīgi piekrītu visam.

runcizs  He, he, gan jau administrācija izdzēsīs - pārāk uz reklāmu atdod :D
Tātad, piedāvāju:
1.Vienkārši galdniecības darbi (kas neprasa augstu precizitāti);
2.Santehnikas remonts, izbūve;
3.Elektroinstalācija - sākot no spuldzītes nomaiņai līdz sistēmas pilnīgai pārbūvei.
Ir savi instrumenti, transports, materiālu sagāde, atlaides atsevišķos veikalos.
Pretī - tikai 9 EUR stundā (darba laikā neloderēju, stundas nepierakstu). Sexu neprasu nemaz, neesmu pļāpīgs, ēst pats sev taisu.
Darba attiecībās esmu nopietnāks par nopietnu. Jā, vecuma cenzs... Diemžēl neierakstos... :(

runcizs  Ak jā, tikai tagad iebraucu tēmā, bet man piedodams - gadi, gadi...
Ja sievišķis cer, ka nolaistā dzīvoklī (mājā) tēviņš uztaisīs jevroremntu par regulāri pasniegtiem pelmeņu sķīvjiem un "intelektuālām" sarunām, manu kandidatūru lūgtum izsvītrot. Varbūt kāds cits piesakās.

uzplanaledus  Lieciet, lūdzu, vēl reklāmas, lai varam izvēlēties, kuru jemt :D

Laimnese  Varbūt ar ķerru vajag...tad visu varēs aizvest...😀😀😀

Kaspis85  Bābas nevis sievietes gudras JŪS neesat....Kā var braukt augumā vecākam cilvēkam?Tiešām latviešu tauta ir tik debīla?

runcs51  Nu ,izdarot kopsavilkumu ,var secināt-autorei vajadzīgs impotents bomzis pēc 50(normāls cilvēks neies vienkārši kalpot par vēdera tiesu un kaut kādu ´´parunāšanos´´),kurš visu prot darīt pa māju.Jā,un ar nenodzertām šofera tiesībām-kādu lētu šrota kondīcijas vāģi jau pati autore varētu nopirkt,lai šad tad ´´kaut ko aizvestu´´.Pastāv gan risks,ka tas bomzis labakos apstakļos atkopies arī varētu kļūt ´´potents´´,bet tad jau var mest ārā un meklēt citu.Autore varētu Rīgā pie stacijas vai tirgus attiecīgajam ´´kontingentam´´ apjautāties-tie viens otru pazīst ,varbūīt kadu labu kandidatūru varēs ieteikt.Nu vēl var vakaros pa patversmēm pastaigāt....

Kurts69  palasot šādas tēmas rodas šaubas vai Latvijā maz ir atrodama sieviete, kas kaut ko dara bez auksta aprēķina un ir spējīga ierobežot savu egoismu. Sakarīgi vīrieši to jūt un turas pa gabalu, bet iekrīt tie, kuriem sēklinieki aizvietojuši smadzeņu puslodes. Un var atkal pukstēt par nekam nederīgajiem večiem...

burleska  Kurt, nu te kā reize tā iemesla iekrist nav. Vispār jau simti tā dzīvo- cits ar māti, citam to sauc par laulību. Kas te gan tāds? Es, teiksim, gribētu arī intimitāti, tāpēc par darbiņiem labāk samaksāju un meklēju to vienīgo, bet sievietes vēlme normāla. Jo par daudziem vīriešiem pēc 50 tāda sajūta, ka ir tikai izmisīga vēlme priekš sevis un pasaules tēlot, ka ir baigais alfa vecis, bet reāli šāds piedāvājums būtu īsti vietā.

Mirdzina  Tagad jau pensionāriem izdevīgi precēties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu