Virietis sadavina davanas, iztaisa dzivokli remontu pe tam aprecas un tad parmainas sit sievu un parm

av2  apguusti karate.Pa kluso.

runcis  Ir sievietes, kas ar savu rīcību uz agresiju spēj izprovocēt pat vismierīgākos un nosvērtākos vīriešus. Jebkurā gadījumā jāsāk ar sevi, jāmaina attieksme, vai jāšķiras.

runcis  Var saprast,ka vīrietis daudz ieguldījis attiecību veidošanā, bet murka joprojām kādu meklē, cenšoties pievilināt ar ļoti vecu bildi no 2012 gada

Luusila  Piebilde būtlam 2019-03-25 16:35 es zinu, par ko runāju, un tas nav bokss :)))

nakunakutekuteku  Un tomēr sievietes pašas IR vainīgas,ka nonāk tādā situācijā.Izvēle taču ir sievietes ziņā.Pazīšanās sākumā noteikti viņš bija TIKAI ātri aizkaitināms vai ilgi nomākts,nerunīgs vai pieprasīja sev nedalītu uzmanību,vai izrāda hiperuzmanību(dāvanas,dāvanas,dāvanas). It kā nekaitīgi,bet tās ir nelīdzsvarotas psihes pazīmes.
Sievietes,mīļās.Šodien 99% brīvie vīrieši ir tieši tādi,tāpēc meklēsim to 1%-tu un nepievērsim acis uz skaidri redzamām lietām.Mēs taču negribam sačakarēt sev atlikušo dzīvi.

neko  Neko - protams, ka tā pat neviens nevienu nesit. Sievietei var iesist tikai galvā slims cilvēks, tas arī ir tas iemesls.
-----
Nu ja, tik tālu ka es sišanu neuzskatu par problēmas risinājumu jau vairums neizlasīja:) Vienkārši mēģināju pateikt, ka tādi kas sit tā pat vien, jo tā patīk ir ļoti maz. Ir kaut kāda problēma. Arī ar sievieti.
Ar piebildi, ka ja jau viss nonācis līdz sišanai tur vairs nekas glābjams nav.

Laimnese  Manu draudzeni arī ik pa laikam sita, kamēr izšķīrās. Tas esot bijis traki...bērni visu redzējuši... Man bijušais arī vienreiz iedzēris gribēja pažņaugt...no rīta, kad viņš bija skaidrā paņēmu lielu nazi...kustināju viņu rokā...un teicu, ja vēl vienu reizi tu man pieliksi kaut pirkstiņu, tad es naktī ar šo nazīti zini, ko izdarīšu.....nekad vairs neuzdrošinājās man pāri darīt. Protams, ka Tev tā nevajag darīt.... Ja tas notiek regulāri, tad ir jāšķiras.

Ladybug456  Vai tas ir tas tālbraucējs?!

Piparkuka  Kamēr nav bērni ir steigšus jāšķiras! Cerams, ka vēl nav bērni!...

Tessa  Piparkuka, kadi berni 50 gados? dazhriz tik japabrinas par babulju idejam.

VecmeitaARrunci  Vienu dienu vins sievu sakroplos vai nositiis.Ja taada dziives perspektiiva apmierina-dziivo nost,bet ja ne-tiec valaa peec iespeejas aatraak.

gunda10  Gribu būt gaišreģe , izklausās vienkārša viegli dzeroša ģimene ar vienkāršu izglī´tibu un izskatās ka vīrs ir latvietis - pirms laulībām izremontē dzīvokli - tas ir veids kā daudzi vīrieši tiek klusām uzmesti no gados jaunākām sievietēm - un kundze krievu tautības jo pacies tādu vīru un arī nebaidās , kas ir slikti . Tikai nezkāpēc domā ka ģimenē kur sieva ir latviete arī tā notiek . Latviešu sievietes tiešām reāli krāpj bet ir viltīgas un viņas nepieķer .

Discreta  Man kaimiņos pāris. Pēc apprecēšanās nekas nav mainījies. Puķes katru nedēļu, dāvanas ik pa laikam.

Deavids  Ja sieviete sāk vīrieti zāģēt, tad viņš viņu sāk sist.
Ja viņa viņu pārstāj zāģēt, viņš viņu pārstāj sist.

Pati vien pie visa vainīga...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu