Virietis sadavina davanas, iztaisa dzivokli remontu pe tam aprecas un tad parmainas sit sievu un parm

Tessa  butl, varmakas medz sist ne tikai alkohola reibuma. nu paskataties tak reiz to filmu "Gulta ar ienaidnieku". nav alkohols vienmer katalizators.
ir vienkarshi velme sist vajako.

Luusila  Taisnība, Tes. Un tāpēc sievietes vislabākā pašaizsardzība ir ļoti skrupulozi izvērtēt, ar ko saistīties. Tas ir neiespējami, ka cilvēkā nav pamanāmas kādas norādes uz varbūtēju agresiju.
Nevajag kraut savus kauliņus un ģenitālijas momentā kopā ar jebkuru pretendentu uz nosauktajām ķermeņa daļām. Vajag ilgāku laiku cilvēku novērtēt un iepazīt. Un skatīties ar abām acīm, skaidrām un neaizmiglotām, tad īpašu pārsteigumu nebūs.
Nevis šorīt iepazinās, vakarā pārgulēja, pēc mēneša precas.

Luusila  Būtl, un vispār garums nav priekšrocība. Man tas sportā ir tikai traucējis. Izdevīgāk ir būt vidēja auguma, bet ar krietnām "žylām".

riebekle  Jātiek ar sevi galā un jāatbild pašai sev uz šādiem jautājumiem - Vai tev patīk tas, kas notiek? Vai tev tas ir pieņemami? Ko un kā tu vari mainīt notiekošajā? Kā tu redzi jūs abus kopā nākotnē?

Reizēm aiziet ir vienīgais iespējami labākais variants. Ja vien tev nepatīk, ka tevi sit un ja vien tevi neapmierina šāda dzīve. Vēl variants - rakstīt iesniegumus policijā katru reizi, kad tevi sit. Bet kā to uztvers otrs un vai tas liks viņam domāt? Šo visu tikai pati vari izdomāt un saprast. Reizēm tā atskārsme par notikušo ir tāda, ka aizcērtas elpa, bet ir jāmēģina skatīties uz visu notiekošo reāli un bez ilūzijām.

hjuumans  tu nezini par ko tu runā.

ir iemesls, kāpēc ringā ir līdzīgu gabarītu cilvēki.

lai tu zinātu, 10cm pārvēršas aptvueni 20-30kg lielākā sitienā, sitiena paatrinajumā tas dubultojas. tik daudz. viņus kopā nekad neliek. tas būtu spriedums. vēl vairāk, ka ir augums 1.95 - 2.10 cm+ ar 1.75-85. tad ir sjo. vakars vecpiebalgā.

vienāda auguma vīrietim un gorillai nav vienādu izredžu. dubulta sitiena masa pret augumu un locekļu speku, tāpēc. es ringā pavadīju lielu daļu jaunības.

meenesgaisma  Izvērtē vai dāvanas ir tā vērtas, lai paciestu sišanu. Labāk pati atrodi labi apmaksātu darbu, izšķīries un pati sev visu dāvini, ko vien vēlies.

neko  hmm.... palasot komentārus jūs reāli tā pa dzīvi problēmas risināt; kuram lielāka čuguna panna rokā tam ģimenē taisnība? Un tas strādā?

Geisha  Ja vīrietis paceļ roku pret sievieti tas manās acīs vairs nav vīrietis, bet čmo. Un attaisnojuma tam nav nekāda. Ja nagi niez un gribas izvicināt dūres tam ir domāti sporta klubi, kur vecis pret veci var vicināties cik pašiem tīk.
Sūds un maza biška ir viņš, viņa dāvanas, remonti un lūgumi. Tfu!!!!

anis  Ko no malas var pateikt! Cik ilgā laikā attieksme pārveidojās? Ja īsā-pirms bija savaldījis,ja ilgā-varbūt saslimis. Ja ģimene dārga,varbūt ārsts var līdzēt. Dažkārt vajag pavisam nedaudz,lai jūtami mainītos. Stāties pretī-tas brīdis sen garām. Kādā mirklī ir izjucis līdzvērtības līdzsvars un ar pannu to neatjaunot. It kā stulbs salīdzinājums-vilciņš,ģimenē lolots un gudrs un lādzīga rakstura,uz vecumu(nosacīti) kļuva nejauks un agresīvs. Pēc uzbrukuma bija jānogalina un sekcijā vetārsts atklāja smadzenēs augoni-tas tad arī bija izmaiņu cēlonis. Varmācību nedrīkst pieļaut,bet kurš ceļš ir īstais?

Darvins  Es ceru , ka Tu radīsi sevī spēku mainīt savu dzīvi ! Laiks iet ātri un dzīvojam tikai vienreiz.
Lai Tev izdodas !!!!!

VECA_PIEPE  Vispirms "pannas terapija"- ta tā nozvetēt ar pannu pa tauri, lai uz mūžu tēviņam atsitas kāre rokas vicināt...un uz sitiena izšķirties, ja skaidri zini, ka otreiz Tev nebūs vēlme ar pannu vicināties.

Kaķi var iedresēt kastītē čurāt,...bet tikpat kā neiespējami, ir izdresēt tēviņu, lai viņš aizmirstu niķi roku vicināšanā. Ir gan dzirdēti tādi reti gadījumi, kad sievietes savus vīrus no agresijas ir izārstējušas pielietojot "pannas terapiju",...bet es neiesaku sievietēm paļauties uz šāda veida ārstniecības metodi cerībā uz izmaiņām aprobežotu tēviņu smadzeņu podos.

antikrize  Murka, ja 49 gados ņem par vīru varmāku, tas nav bez iemesla. Harmoniska sieviete tādam garām paietu. Par vīru cits stāts, bet ir jautājums kāpēc Tu viņu ņēmi par vīru?

burleska  Hmmm, pārmest sievietei, ka viņa tādu ņēmusi par vīru, gan nevajadzētu. Izskatās, ka viņš sākuma periodā ir smuki manipulējis un spēlējis vīrieti burvīgo. Gan jau bija kāds iemesls- varbūt pašam nebija, kur dzīvot vai tml. Tagad savu panāca, bet mīlestības nav, nu tad trako. Tā gan tikai viena versija. Lai pateiktu kaut ko vairāk, labāk būtu jāzina situācija.

Letija  Vispār diskusijai par sišanu nevajadzētu būt!
Tas nav diskutējami.
Ja kaut kas tāds - šķiršanās momentā, iesniegums policijā obligāti. Viss.
P.S. Personīgi nav piedzīvots šāds gadījums, un ir milzīga neizpratne par kaut kādu "piedodošo" pozīciju no upuru puses.

Drole  "vīrs pēc kāzam izmainījās ļoti ,ir agresijas periodi,tad atkal dāvanu laiks "

izklausaas peec austrumnieku princha...

anis  Bet,mīlītes-tik panna un panna. Un kura lasīs "pannotājas"kauliņus kopā? Vai nesīs paciņas uz zonu,ja cilās preventīvi? Izteikti dalījumi periodos ir slimības pazīme-diagnozi un terapiju lai nosaka speciālists...

siikaa16  2018. gada augusta sākumā "Ieva" nr. 31 un 32 ir raksts par varmākām. Tev jāzvana uz tel.nr. 116006 saņemsi psihologa palīdzību un izstāstīs kā rīkoties.

runcs51  Droši vien pati aizvilka uz to ´´zagsu´´...un šim ´´aiz lielas laimes ´´nobrauca širmis....

Jason  No murgainā situācijas apraksta ir noprotams, ka sieviete pati sevi pārdevusi... Tad jau nav, ko brīnīties, ja "pircējs" pret viņu izturas kā pret lietu.

RSQuattro  Neko - protams, ka tā pat neviens nevienu nesit. Sievietei var iesist tikai galvā slims cilvēks, tas arī ir tas iemesls.

Bet autorei - mūc no tāda un jo ātrāk, jo labāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu