ko īsti vēlas sieviete ?

palasot neskaitāmus sludinājumus iepazīšanās portālos, man radās jautājums - Ko īsti vēlas sieviete , kurai ir savs darbs , auto , dzīvoklis vai labākajā gadījumā māja , pašai savi bērni , citos gadījumos savs bizness un t.m.l. ko tāda sieviete īsti sagaida no vīrieša, ja viņai pašai jau viss reāli ir ...?

Tessa  a, ne. sori. nepadomaju par ljauzhu kategoriju, kuri iesmeres gan.
jo nevar dziivot bez attieciibam un to blaknem, lišj bi kads vai kada ir blakus. tad arii berni pofik. sori, sori, atvainojos.
vnk domaju sava svara kategorija :) aciimredzot, nazis ir cita.

dzozefinaups  Lasu,un domaju,kas Feldes teksta bija neizpildams? Ko nazis nespetu izpildit? Vai apenem naudas nepietiek,vai reizi gada pie friziera iet? Vai,varbut,nespej iedomaties sakartotu,particigu dzivi. Kas tiesi nav izpildams,ja doma,ka tadu viriesu nav? Nudien nesaprotu!

av2  lai kaads..noliek pie vietas :) Vai uzssauj pa d ...dazzaadaas pozaas :P
Atkal, cilveeki ir tik dazzaadi.Un ir, kam tiessam to...sex vajag, ka aaciis ceertaass, ir kam..kompaaniju, ir kam pazzeeloties, ir kam...jau mineeto...saimnieku . POdinnss, un vaacinnss :)

Letija  Palasīju diskusiju un apmēram tā, kā Felde raksta arī būtu normālais balanss.
Vēl - ļoti svarīgi, lai būtu izglītība (pirmkārt, varbūt ne visas tā domā, nezinu; otrkārt, ar izglītību domāju - augstāko).
Pēdējais, kas varētu būt, pat ne pēdējais - tā vispār nedrīkstētu būt: 1) prasīt naudu sievietei, 2) nespēja segt nekādus izdevumus.
Jā, to arī vēlas - PERSONĪBU - foršu, jauku personību (gan jaunībā, gan ne vairs tādā jaunībā).

uzplanaledus  ...ieklausies pasaulē klusi...cilvēks pēc cilvēka sauc..

Chris1986  Nu ja, tantes atkal taisa nesmieklīgus jokus (kā vienmēr) un pašas ir ļoti apmierinātas ar savu izdomas spēju veltīt visādus apsaukāšanās vārdus vīriešiem, kas nepiekrīt viņu viedoklim. Nu, ļoti zems līmenis, ļoti jau nu zems. Un pāri visam, kā vienmēr, gribu to un negribu to! It kā kādu tas intresētu, neskaitot viņu pašu :D

gertrude  Torpēdīt, mīļo zaķīt, ne jau tantes Tavā vecumā uzdeva šo jautājumu, bet tēmas autors,tātad arī viņam tas interesē.

burleska  Seksu un kompāniju :) Abiem jābūt labiem :)

riebekle  Viņa vienkārši ... vēlas. :))) Visu, ko var dabūt, un vēl vairāk.

dodekaedrs  Jāvaicā katrai, tomēr es (PATI ES) vēlos līdzvērtību un mana darba novērtēšanu, ka tas, ko daru, nav fufelis. :)

nedolce_negabana  Njā... vai šī topika autors par cilvēciskām ,tuvām, atbalstošām, mīlestības pilnām attiecībām neko savā dzīvē nav dzirdējis??? Tikai mašīna, māja, bizness... tātad viss ir. Ja tā skatās, tad man arī viss ir... Tomēr es tā neuzskatu, jo nav paša galvenā...

Discreta  Viss vēl nenozīmē, ka viņai ir vīrietis. Viņu nevar aizstāt ne bērni, ne kāds cits.Punkts.

fargo  viena no dažām, lielajām atziņām dzīvē ir tā, ka tu nevari izmanīt citus. ko tas nozīmē šai gadījumā? tās sievietes var rakstīt savu vēlmju sarakstā deviņus mēmos, tas neko nenozīmē. ja kādam cilvekam gribas stumdīt ar mākoņus ar savu ošņājamo, tad tā darīs. ko darī tev? iet uz savu mērķi.
nu, iedomājies galeriju ar sievietēm, kurām pašapziņa jau ir ārpus stratosfēras, bet tu... tu ej visām garām pie tās, kuru tava apziņa ir noskatījusi un uzlūdz uz deju tikai to. kas dev daļas gar tām 24, kas stāv pie sienas un iztēlojas parakstāmies uz mākoņiem? nekādas daļas. lai vēlas, ko vēlas.
tev ir jābūt saviem mērķiem, uz kuriem tu ej. arī sievietēs.
tu nevari ļaut notiekt citiem sava mērķa attālumu vai augstumu. savā ziņā, pat tu varbūt nostādi to augstāk, nekā citi tev ļautu. "vaij, viņš tāds nesmuks!" vai "vaaij, viņam nav pietiekami naudas!".
skaudība. tā ir viena no septiņām ļaunajām īpašībām cilveku dvēselei. un viena no tās izpausmēm ir neļaut citiem pacelties, noraut aiz kājas lejā. "ko tu iedomājies, a? ka tu esi labāks par mani? ko tu no sevis iedomājies? kā tu uzdrošinies gribēt kaut ko labāku par mani?"
tā ir skaudības izpausme.

lai viņi grib kaut deviņas karaļvalstis, tev ir savs mērķis. uz to ej. par pārējo lai šreka ēzelītis nošķaudas!

Chris1986  nu, nezinu, ja es kko vēlos, tad zinu, ka būs tikai tas, ko es pats tajā jomā izdarīšu, un, ja gaidīšu, ka kkas pats no sevis notiks vai kāds no malas man kko dos, tad nekā nebūs. Bet sievietēm kkā viss ir otrādi - viņas skaļi nodeklarē, ka vēlas to un to un gaida, ka kāds to steigsies piepildīt! :D

burleska  Chris, "nu, nezinu, ja es kko vēlos, tad zinu, ka būs tikai tas, ko es pats tajā jomā izdarīšu"- vai Tu runā par savu mīļoto sievieti Mašu Kulakovu? :)

Laimnese  Piekrītu Feldei....sievietei ir vajadzīgs līdzvērtīgs vīrietis.

Chris1986  Tas par to "līdzvērtīgo vīrieti" arī ar baltiem diegiem šūta liekulība - līdzvērtīgs jā, bet tiek gaidīts, ka būs turīgāks un uzlabos sievietes materiālo stāvokli. Bet, ja trūcīgāks par sievieti, tad tiek bārstīti visādi epiteti, ka netaisās nevienu uzturēt. Bet pati pieļauj, ka var būt trūcīgāka par vīrieti. Vobšem, viena vienīga liekulība. Nezinu, uz kādiem lohiem tēmēta. Bet, laikam, ka tak tādi tādi ir - citādi jau viņas masveidā tā nedeklarētu

SpoguliitisTM  Pavaicaaju. Personiigi.

Eneile  Ko es sagaidu? Lai es tam vīrietim esmu svarīga. Un viņš man. Lai es ar viņu jūtos labi. Un viņš ar mani. Lai mēs spējam saprast viens otru. Un pieņemt viens otra vajadzības un dabu. Lai būtu līdzīgas vērtības un attieksme pret dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu