ko īsti vēlas sieviete ?

palasot neskaitāmus sludinājumus iepazīšanās portālos, man radās jautājums - Ko īsti vēlas sieviete , kurai ir savs darbs , auto , dzīvoklis vai labākajā gadījumā māja , pašai savi bērni , citos gadījumos savs bizness un t.m.l. ko tāda sieviete īsti sagaida no vīrieša, ja viņai pašai jau viss reāli ir ...?

HOUSE  Kad tā reāli saprot situāciju, bieži izrādās, viņai nekā nav, tas ir aizsegs. Viņa cenšas izrādīt, ka ar visu tiek galā kā nu māk protams. Vienīgais, kas viņai ir, tie ir nērni no mudozvona, kas aizlaidies un tagad kaut kur Īrijā lasa burkānus. Visam pārējam vajag normālu vīrieti, lai viņai nebūtu jādomā kā saremontēt auto, kādēļ jumts tek un logi jāmaina, lai viņa varētu būt sieviete...

nedolce_negabana  Gribās kādreiz padejot. Un tam tak vajadzīgs vīrietis.

siikaa16  Maigumu, skūpstus un glāstus ar ko parunāt, pastrīdēties, kaut kur kopā aiziet vai aizbraukt. Lai būtu kam zupu uzvārīt un kotletes izcept.
Par kādu domājam, tādu arī satiekam. Jums sievietes, te visi nabagi, dzērāji, neko dzīvē nesasnieguši. Kafiju nav spējīgi izmaksāt. Nav nācies tādu satikt. Forši, inteliģenti, gudri, nodrošināti, brīvi vīrieši ir sastopami visos vecumos.

Felde  23.18 neveiksminiekiem tie baltie diegi,sskiet-neparvarams sskkerslis! Tavaa iedomu pasaule visas mekle tikai naudu! Jaa,nauda ir butiska,bet tikai tik,lai cilvekam pasam pietiktu! Ja man pietiek,viirietim blakus-ari ir pietiekosi,tad kur problema? Es neuzturu vinu-vins mani! tiesi tik ir vajadzigs! Neprasu ne kazokus,ne celojumus,ne luxus auto,ne zeltu! Te var runat par sim teemam-ar putam uz lupaam,ko (dalla) viriesi ari dara,jo vini savu truukumu,nespeju,nemaakulibu un neizgliitotibu,attaisno ar sievietes alkatibu! Man dzive no gaisa nekas nav nokritis,esmu looti daudz stradajusi! un nebut kontos nav uzkrajumu,ir tik,lai spetu sevi uzturet! Kas virietim liedz to darit! Te dazi apvainojas,kad visparinati-viriesi tiek nosaukti par llurbakiem,lupatam... bet apvainojaus jau tie,kuri taa sajuutas... Normali domajoss virietis nekad taa nesajutisies un neapvainosies,jo sapratis,ka vins nepieder ssai kategorijai! Ir jau ari seit pa kadam logiski domajosam virietim! Bet spreegaa jau tie-apalaas nulles!-kas sievieti blakus nespej celt....spej tikai nogremdet lidz savam liimenim... :)
-Tiesam,sava,un citu sieviesu varda,atvainojos visiem forsajiem viriesiem! Kads esi pats,tadi bus citi tev apkart! :) Lai mums veicas! Jauku darbadienu! :)

Astronaute  Nelasīju iepriekšējos komenārus. Man vajag tusiņu, kopīgas vakariņas ar vīna dzeršanu, gulēšanu naktī kailai sava vīrieša apskāvienos, seksu visdažādākajos brīžos un tādu stulbu laimes sajūtu ar kuru var piepildīt tikai pareizais vīrietis.

RSQuattro  Diezgan stulbs jautājums.
Tjipa viss, ko Tu uzskaitīji, to vīrietim būtu sievietei jānodrošina? Tiesības sieviete, kurai tas viss ir, tieši tāda sieviete tiešām gribēs vīrieti - kā cilvēku.
Sievietes, kurām nekā no tā nav, tieši tām vīrietis nav vajadzīgs un viņas meklē kādu, kurš nodrošinās visu tevis uzskaitīto un pats vīrietis būs otrajā plānā.

RSQuattro  Nazis - es feldes prasībās neko pārdabisku nesaskatīju. Manuprāt, normāla vīrieša raksturojums.

preilene  Labas attiecības ir tad, ja mēs katrs no partnera saņemam to, kas mums svarīgs. Bet tas, kas mums svarīgs, katram atšķiras.
Man, piemēram, ir svarīgi, lai es varētu apjūsmot savu partneri. Lai varētu lepoties ar viņu, uzslavēt, atbalstīt. Un tas absolūti nav saistīts ar kaut kādām materiālajām lietām, bet ar personību, mērķtiecību, dzīvesveidu, attieksmi.

AivarsN  Raksta jau viņas sakarīgi. Taču sieviete un vēl ar augstāko,nekad nerakstīts tiešā tekstā. Visticamāk, tieši par tām uzskaitītajām nevēlamajām īpašībām viņa arī vīrieti vissmagāk zāģēs,kaut vai netiks dots būtisks iemesls. Visas izklaides un izbraukumus noteiks viņa. Protams,ka visi vīrieši,kuri piekrituši tādiem noteikumiem,jau ir pie vietas. Palikušie ir ļoti gudri un piesardzīgiViss ir vienkārši, tikai starp rindām lasiet!

intervija  Man vienmēr licies, ka vīrietim jābūt tik stipram un gudram, lai sievietei viņa klātbūtnē gribētos būt vājai un aizsargājamai. Šo sajūtu nedod ne manta, ne vara. Ja ir šī miera un pleca sajūta, tad sadzīviskās lietas viegli atrisināsies un nevienam neviens nebūs “jāzāģē”.

nazis  RSQuattro 08:43
Feldes uzskaitītās prasības ir ļoti brīnišķīgas, taču tāds īpašību kopums vienā cilvēkā nav iespējams. Nāksies no dažām prasībām atteikties ... no ļoti daudzām nāksies atteikties.
Tas ir brīnišķīgs sapnis un gluži normāla sieviešu reakcija pret maniem komentāriem, kad es mēģināju no šī jaukā sapņa pamodināt. Bet tas taču bija tik skaisti! Diemžēl tā dzīve ir pelēka un krāsu ir tik, cik paši mēs iekrāsojam, nevis kāds cits.

quimera  Konkrēti ko siev.vēlas esot iepazīš.portal.?
Nu kādu,kas darīs tikai to,kas viņai vajadzīgs.
A vispār pamanijāt,kā daudzas sēž pilnīgi visos portalos,meklējot "īsto" !
Un jā tas "īstais" beidzot viņai uzraksta,tad viņa tupina meklēt citu īsto...

RSQuattro  Nazi - varētu pat teikt, ka man tevis žēl, bet man nav tevis žēl...
Vēlreiz pārlasīju Feldes uzskaitījumu - nu nav tur nekas tāds prasīts. Nu ok, piemēram, es neesmu tāds, kurš pamodīsies un teiks, davai braucam, kur acis rāda, bet, manuprāt tāda īpašība vispār ir nebūtiska un vēl jo vairāk mūsu dzīves ritmā tas tā īsti nebūtu iespējams. Nu un varbūt vēl tur ir kāds pilnīgi nebūtisks uzskaitījums. Bet iespējams, pat arī varētu piecelties no rīta un pateikt, davai braucam... atkarīgs, kāda sieviete blakus.
Bet, protams, mēs katrs spriežam pēc sevis un, manuprāt tur nav nekas tāds, pilnīgi normālās prasības.
Tev acīmredzot ar to ir lielas problēmas...

preilene  Manuprāt, nazis tikai kaitina citus, grib izsaukt negatīvu reakciju un no tās barojas. Jo neticu, tiešām neticu, ka kungam tik cienījamā vecumā, kuram ir bijusi ģimene, varētu būt tik šaura domāšana un tāds naids pret sieviešu dzimumu.


quimera (09:59) a kā Tu zini, ka sievietes reģistrējušās vairākos portālos, ja pats tajos neesi reģistrējies, lai savu “īsto” sameklētu? 😉 varbūt viņas arī tikai tā, interesei, lai izskaitītu, cik portālos sēdi Tu 😉

Johaidii  Mani fascinē cilvēki, kuriem "viss ir". Kā viss var būt? Kā viss var būt sasniegts? Tie, kuriem tā šķiet, nekā nav patiesībā. Tukša vieta. Nevajag man tādu sievieti un sievietei mevajag tādu vīrieti!
Nemitīga izaugsme, tas ir tas, kas ir vajadzīgs man. Gan jau te ir vēl kāds man līdzīgais 😊

Geisha  Nezinu kur tādas zāģētājas dzīvo. Ja sieviete palūdz vīrietim iztīrīt kanalizāciju vienreiz, pēc nedēļas otrreiz, pēc mēneša trešo reizi tad tā esot zāģēšana? nu, aļo! Varbūt nevajag vainot sievieti, ja pats esi valis uz dīvāna?

Braucam ar manu mašīnu. Kungs sēž pie stūres un burkšķ, ka man netīra mašīna. Tad iebrauc benzīntankā, ielej degvielu un nomazgā mašīnu. Lūk tā vajag darīt normālam vīrietim.

Ja par jautājumu tad sievietei ir nepieciešama drošības sajūta ko var sniegt vīrietis. Lai vīrietis piezvana un pajautā vai man viss ir kārtībā, vai nevajag man kaut ko, lai uzdāvina puķes, lai aizved uz kafejnīcu paēst saldējumu, lai uz kājām uzsedz sedziņu kad es atpūšos, lai ierauga manu jauno frizūru, lai nopērk man kādu nieciņu. Kaut vai vienkārši paņem pie rokas un dodamies pastaiga gar jūras krastu.

Chris1986  Geisha, nu, varbūt, man būtu motivācija visu to darīt, ja tā būtu jauna, skaista, iekārojama meitene, bet, lai to darītu priekš tādām vecam tantēm kādas te raksta komentāros (40+, 50+, 60+) - nu, tur jābūt tiešām kādam jau no bērnības feminisma tvanā augušam vecās rietumeiropas apspiestam baltam vīrietim, kas baidās pats no savs ēnas, kur nu vēl no sievieC

intervija  Chris1986 - Piekrītu! Ja tante 40+, 50+, 60+ zina, ka vecim nav jēgas pat vienreiz prasīt, lai kanalizāciju iztīra vai mašīnu nomazgā, bet viņa tik un tā to dara, tad tā ir nopietna VIŅAS PROBLĒMA. Pieķērusies tikai tāpēc, lai būtu, ko zāģēt. :))

Chris1986  Nē, nu, bet kāpēc man būtu jāsmērē savas rokas un kanalizācija jātīra? Kas viņai rokas citādas? Lai pati ar tīra!

intervija  Es taču arī par to. Lai tīra pati, ja nezina, ka ir speciāli dienesti, kas to visu izdara.... Dārgajam atliek tik vien kā apmaksāt rēķinu un pasniegt puķes sieviņai, kas visu prot PATI... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu