Cik viegli ir nekļūt par alkoholiķi?

Cik viegli ir vīrietim pēc 50, dzīvojot vienatnē, ir rast dzīvei motivāciju un nekļūt par alkoholiķi?

derevnja10  Pavisam vienkārši, bezdarbība. Sēž cilvēks savās četrās sienās, kaut kā tak laiks jāpaīsina. Tad ar i kā i.
P.S. Labprāt iedzertu, bet laika nav.......:D:D:D

neko  Letija: "Pilnībā infantīls salīdzinājums tam VR padevies"
- un kur tieši šinī apgalvojumā Tu saskati infantilumu?

uzplanaledus  Jāatrod motivācija. Varbūt tamborēšanas pulciņā iestājies. Un kad visi tamborējošie tantuki un onkas piegriezīsies, tad dzert vairs negribēsies:)
Ja, kas, nopietni, man lidmašīnā viens vīrietis sēdēja priekšā un adīja. Atklāju to tā, ka viņam nokrita adata un lūdza apskatīties vai nav manā pusē :)
Nu un tad ar saviem darbiņiem var gadatirgū pieteikties.

saulite34  Cik viegli ir vīrietim pēc 50, dzīvojot vienatnē, ir rast dzīvei motivāciju un nekļūt par alkoholiķi?[c]

Ja vīrietis pēc 50 ir pats izvēlējies par sarunu biedreni pudeli,tad viņš ātri kļūst par alkoholiķi.

uzplanaledus  Attiecībā uz VR- viņš ir harizmātiska personība un var pavilkt līdzi tā, ka doma iesēžas un šajā gadījumā pavilks uz alkoholu (jo ir taču tik labs skaidrojums, kāpēc). Viņš tevi ievilks tajās dūņās un būs vēl viens pierādījums, ka šis apgalvojums ir pareizs.

Letija  Neko! Tieši tur arī saskatu, kur tas ir, resp., VR smadzenēs.

gertrude  bijušajā darba vietā viens šoferis izteicās apmēram tā, ka viņam jau arī tīri labi garšojot, bet stāvot veikalā pie plaukta, viņš pārrēķinot, cik par to naudu var ieliet bākā un vēlēšanās pirkt alko uzreiz pārejot.

kosrem  Motivācija,- nelietot alkoholu un viss. 1985 gadā, kā ar nazi nogriezu un beidzās visas dzīves problēmas. Visa dzīve mainījās uz augšu.

Drole  Seriaalie adikti meedz atbriivoties no savaam atkariibaam, kas saakushas nopietni ietekmeet vinju labklaajiibu, nomainot taas pret citaam; uz kaadu laicinju esot veerojama augshupeja.

Teeminjas autors vareetu aizvietot VR ar Hemingveju, vegjetaarismu ar daarzkopiibu un zhuupiibu ar putnu veeroshanu, piemeeram. Vismaz tiktu pie socializeeshanaas soliidaakaas aprindaas. :]

neko  Neko! Tieši tur arī saskatu, kur tas ir, resp., VR smadzenēs.
----
Man gan izskatās ka viņš tev vienkārši nepatīk, bet vis pārējas ir neveikli mēģinājumi piesiet viņam trūkumus kas viņam nepiemīt, jebšu vienkārši bērnišķīgi (tī.i infantili ) apsaukāties :)

p.s.
Es arī daudz kam no viņa teiktā nepiekrītu, bet tas jau nav iemesls uzvesties kā neaudzinātam bērnam :)

SKUTERS  Pats teici, ka džeki nevar stipro, tāpēc sūkā aliņus. Kas Tev liek dzert stipro? Cilvēki jau ir dažādi. Vienam softā ielikts būt par alkoholiķi, tāpēc nedrīkst ņi un ņi, citam atkal kā pīlei ūdens. Var piedzerties un atkal būt skaidrā mēnešiem. Gēni laikam. Bet vispār, tie kuri nelieto nemaz, pārsvarā ir nūģi. Pēc manas pieredzes. Būtu kaut zāli uzvilkuši, ja jau alko netur. Ņepakuriš, ņepapjoš, tak zdaroviņķim pamrjoš.

VECA_PIEPE  Jau akmens laikmeta cilvēks lietoja grādīga satura dzērienus, bet es neticu, ka tā laika tauta masveidā nodzērās,...kā nodzertas un nodzirdīdas masveidā tiek mūsdienu tautas smadzenes- civilizētie un it kā takš saprātīgi domājošie cilvēki, zinātniski augstu attīstītā, izglītotā pasaulē.

Alkoholisms- mūsdienu cilvēka slinkums, laiskums, bezatbildība un gļēvums.
Cilvēkam, kurš ir kļuvis par alkoholiķi,...viņa alkoholismam nav attaisnojama un viņa skaidra prāta motivācijas trūkums,...ir viņa prāta aprobežotība un slinkums- degradācija.

mezmalis  Alkoholā gremdējas pārsvarā garlaicīgi un vāji ļautiņi ,tādi ,kas savādāk prieku nespēj rast , kā vien apreibinājušies! Prasti ,bez izdomas ...

Apkārt ir tik daudz patīkamu lietu ko darīt , es nespēju pat iedomāties ,ka es to visu varētu iemainīt pret pudeli!
Piemēram šobrīd gribētos aiziet pamētāt bumbu pa grozu , rīt varētu atklāt sauļošanās sezonu , parīt vērot kā eži pārojas ,aizparīt pats papāroties ,ja gadītos atrast kādu garkājainu ´´ezieni´´ un tā bezgalīgi!

SKUTERS  Vecīt, alkoholisms un narkomānija nav slimība, bet gan izlaidība, ko alkoholiķi aizbildina ar slimību. Slimība ir AIDS. Izlaid uz pāris gadiem neapdzīvotā salā 2 alkašus un 2 spidozņikus. Redzēsi, ka pēc tiem pāris gadiem spidozņiki būs jau zem zemes, bet alkaši ņipri skraidīs un meklēs ēdamo, pat štukos, kurš no viņiem būs sieviete.

Skarlete  Prozīt, nav ko grozīt...kam Tu, Krišonka vairs interesē!:))

Jurijs1962Augums163  par influenceru kļut neizdēvās, tagad izdomāja kļūt par alkoholiķi ? :))))

Letija  17:52
Redzi, Neko, arī šis ir VR: " Sieviete ir priecīga, ja kāds pazemojas, dāvina ziedus, palaiž pa priekšu..."
"Ja sieva mēģina dabūt vīru zem tupeles un savu agresivitāti tur neredz, vīram vai nu jānodzeras, jānokļūst zem tupeles, vai jāsit tā sieva."

"Godātajam" Rudzītim varētu būt arī kāda laba doma (nav izslēgts šāds pavērsiens), taču arī cietumniekiem ir pa kādai labai īpašībai vai domai.
Ja publiska persona - ārsts psihoterapeits, grāmatu autors - publiskajā vidē var sludināt sišanas teoriju, tad viņa prāta spēju raksturojošs neglaimojošs apzīmējums varētu satraukt vien līdzīgi domājošus indivīdus - svītrojot visu, ko nu kādreiz, ar prātu draudzēšanās periodos, it kā adekvātu pateicis.

(Kāpēc jānokļūst zem tupeles, kāpēc jānodzeras, kāpēc alkohols nepieviļ (ieputrojot tur iekšā vēl arī sievieti), kādēļ tas viss vainagojas ar milzīgu "pazemošanos" dāvājot puķes un palaižot pa priekšu - ir zināms vien šim, maigi izsakoties, neadekvātajam dakterim un viņa uzskatu proponētājiem !!!).

pavasaris1969  Nekļūsti atkarīgs no alkohola, bet baudi pašu procesu. Kāda vēl motivācija vajadzīga, vnk. izdzīvo dzīvi visās tās nokrāsās!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu