Cik viegli ir nekļūt par alkoholiķi?

Cik viegli ir vīrietim pēc 50, dzīvojot vienatnē, ir rast dzīvei motivāciju un nekļūt par alkoholiķi?

Elektroniks  Starp citu, ja tā nopietni- alkoholisms ir gēnos ierakstīts un tas tiešā veidā nav atkarīgs no izdzertā daudzuma, vai pielietošanas biežuma. Ja nekad neesi dzēris, nekad arī neuzzināsi kā konkrēti ir ar tevi. Tātad, nevar tā pēkšņi palikt- vai nu ir vai nav! Vienkārši citi savas dzīves laikā, varbūt pat par to neuzzina. Alkoholismu var provocēt un attīstīt, vai piemēram var arī vienkārši to nelietot, teiksim apzinoties riskus un varbūt apzinoties savu problēmu- gribasspēks, vienkārši spēks, tehnika un varbūt paša cilvēka īpatnības un īpašības rod atbildi uz jautājumu. Un padoms nostrādās tikai tad, ja tam paklausa un vispār saprot, ka tas var noderēt, jo tam tā pat kā grāmatai zem galvas pa nakti nekādas jēgas nebūs. Un ja to saprot, nevajag nekādu baznīctēvu, vai psihologu (re cik daudz jau mūsdienās pārdod to, ko vispār nevajag - brutāla piečakarēšana laimīgajiem). Un starp citu nevajag tur nekādu Koperfīldu, lai tiktu vaļā no šīs sadzīves narkomānijas - šmigas, cigaretēm, vai pat kafijas.

Parama  DZERT IR FORŠI! /fargo/ Pēc 50-it sākt meklēt hobijus - tamborēt, skriet maratonus, vai vegānēt ir diezgan stulbi. Pēc 50-it vispār viss ir stulbi un bezjēdzīgi. Arī pirms 50-it tā ir, bet pēc - izteiktāk :)

uzplanaledus  Starp citu, interesants ir fakts, ka ļoti daudziem nepatīk, ja kāds nedzer vispār. Svin, piemēram kaut ko, salejam glāzēs, bet kāds atsakās, kaut kā neforši uzvedās. Alkoholiķis- tas nav labi, nedzērājs, izrādās, arī nav labi.

Marija_Anna  Uzplanaledus, nedzeru vispār. Nevienā kompānijā neesmu jutusi, ka kādam tas nepatīk. Ne darbā , ne pie draugiem. Jautri ir. Līdz piekusumam var izdauzīties kopā ar visiem :)
Dzeršana ir katra paša zvēle - cik , kad , kā , ar ko.
Un cik bēdu tā nes, arī zinu.

Dalida  Chris, tu ne to vietu piesedz!! Tev jāuztraucās, kā nekļūt par internetatkarīgo!!

kvarts  Ja tev tas traucē, tad nedzer, ja netraucē tad pajāt....

AivarsN  Ja dzīvei zudusi jēga,bet bail no atkarības un negribas sagandēt veselību,tad labāk uzvelc kādu kāsi. Tikai tāpēc jau marihuāna ir aizliegta,ka pārāk labi ārstē dažādas kaites,bet nenodara kaitējumu veselībai,ne tūlīt,ne ilgtermiņā. Bet tas jau ir pretrunā ar farmācijas un medicīnas biznesu un nodarītu tam milzu zaudējumus.

Parama  Tiklais nedzērājs Chiris86 uzdod jautājumu, lai beidzot saprastu - kāpēc viņu neviens nekur neaicina.. /smieklīgi/

RSQuattro  Elektroniks - alkoholisko nav nekāda gēnos ielikts. Kaut ko tādu var izdomāt tikai alkoholiķi, kā attaisnojumu. Tieši tā pat, kā resnums nav gēnos.

Man Tēvs bija(noteikti joprojām ir) alkoholiķis. Protams, arī pats skolas laikā dzēru un ir arī bezfilma bijusi. Pabeidzu skolu, sāku strādāt un alkoholu var teikt vispār nelietoju, tik pa svētkiem un arī ļoti minimāli, kādu alus kausu Jāņos utt. Vai nu cilvēkam ir raksturs vai nav - nevis kaut kādu mistiskie gēni.

AivarsN  Gēnos iekļauts milzīgs informācijas apjoms,gan no kā vari kļūt atkarīgs,gan fizisko un garīgo iespēju potenciāls,gan arī pret kurām slimībām būsi uzņēmīgs,bet pret kurām nē. Ne visas gēnu īpatnības tiek pārmantotas no vecākiem. Ģenētiskā informācija tiek saņemta pat bez tieša kontakta.

ne_tik_pareizs  Pilnīgi viegli. Man mājās stāv puspudele laba konjaka jau gadu.

Piparkuka  Viegli.

coldlands  Aivar, Tu pats audze, vai pērc?

TomaatsSaulee  Tie kuriem patīk dzert vienmēr atradīs iemeslu dzeršanai !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu