Salausta sirds,kā ārstēt?

Geisha  Vajadzēja laicīgi bildināt savu sievietei tad arī nebūtu aizgājusi pie cita.

euromens  nu saņņuņājies kā vecene...nu fimpis ceru, ka tev nav nolauzts.....ej un ārstē

Chris1986  Geishai baigā loģika - bildināt tādu, kas visu laiku funktierē izdevīgākos variantus un uz kurieni notīties :D

Kurts69  09:56 "Vajadzēja laicīgi bildināt savu sievietei tad arī nebūtu aizgājusi pie cita"!!!!!!
Lūk šis ir diemžēl daudzām sievietēm raksturīgs domu gājiens! Bildināt, apprecēt un tad jau būs ar garantiju pierauts pie rokām. Cilvēks nav lieta, ko var savākt un nolikt plauktā.

raina1970  Geišai varbūt tā riktīgi taisnā līnijā sanāca sakāmais, bet- liela daļa taisnības varētu būt .. Jo gana bieži tajos gados( kā autoram)- čomi velk un velk to visu štelli, it kā nav pret to precēšanās procesu iebildumu, bet i slinkums pacelt pēcpusi un sakārtot visu štelli kā pienākas, -kamēr meitiets nospļaujas un aiziet, ka nav-ta nav., cik ilgi piegulētājās staigāsi.. abet liela goda nav no tā.. jo visā pārejā jau viņa ir kā sieva- ikdiena, sadzīve, kopīgas intereses, atbalsts, šmuces un prieki. Tikai vot kā to oficiali un ar godu atzīt- tā čomam mūždien kāda šaize gadās, kas nu nekādi neļauj sakārtot visu to jautājumu. Protams, ka - konkrēta gadījumā- par tēmu- ir pārak maz info, lai tik viennozīmīgi spriestu, bet kā variants- jā, varētu arī tā būt.

Epifanija  Lec Daugavā nahren tādus mīkstos!
/Paspiež madāmai roku/

Geisha  10,52 un 10,56 ooo... atsaucas sieviešu nīdēji. Normāls vecis sievieti kura patīk no rokām āra nelaidīs, bet turēs cieši cieši. Es arī ar vienu tādu uzsāku kopdzīvi. Ar sievu šķirts dzīvoja 3 gadi līdz uzrados es. Nodzīvojām kopā 5 gadi līdz viņš izšķīrās ar sievu. Taču pa šiem 5 gadiem arī man tās rozā brilles nokrita un redze, dzirde uzlabojās. Tā arī kā piegulētāja nodzīvoju 13 gadus. Toties kad izdomāju šķirties nebija nekādu šķēršļu. Ar celi pa dibuā un laimīgu lidojumu! Domā, ka tikai sievietei ir vajadzīgs tas zīmogs pasē? Nekā nebija. Gadīsies gruntīgāks ņēmējs un čau mīļais! Sieviete ar savu lunkano dabu jebkuram mērkaķim pierīvēsies klāt. Turpretī koka klucis vīrietis kā bluķis bija tā par bluķi arī paliks ar visiem saviem principiem.

fargo  salauzts eross sāp asi tikai īsu brīdi un viss pāriet ātri. savā būtībā tas ir viegls kā sēkla un atrod vietu kaut kur seklumā. tas var izaugt un kļūt dziļa sakne un izaugt tālu augšā, bet tad tas vairs nav eross, bet agape.

kā ārstēt? nav tur nekā, ko ārstēt. visiem bija, visi dzīvi. nu, gandrīz visi. vienmēr kāds sačakarē visu arī tādu nieku dēļ. vai vēl mazāku.

ko dara, kad pirkstu apdauza? palamājas, pasten. ij viss.

Elektroniks  Ir grūti kādu laiku, pārdzīvosi, ja neesi ar pašnāvnieciskiem gēniem. Bet pēc tam kļūsi daudz daudz stiprāks, varbūt pat nesalaužams. Varbūt tas tam tavam nākamam mīļotajam nebūs ļoti jauki, kaut ko izdomāsi, bet tā nu tas notiek.

riebekle  Ko dara, ja saplīst glāze? Ņem citu.

Chris1986  Geisha, ar "Normāls vecis" tu domāji tos feministu iebaidītos pusmīkstos vāciešus, kas lidojošos šķīvīšus redz biežāk kā iekārojamu sievieti? :D

Kurts69  Geisha, Nu draņķīga tev tā attiecību pieredze, bet visiem tā nav. Man šūt klāt sieviešu nīdēja birku vispār ir absurdi.
Kas attiecās par to "Lunkano dabu", tad atļaušos nepiekrist. Te pilns Oho ar vientuļām sievietēm. Sakarīgu otro pusīti atrod tie, kas seko sev līdzi, ir ar sakarīgu raksturu un glīti, bet tie/tās lunkanie tā arī mētājas pa dzīvi no viena pie otra.

Katmandu  Ir tāda grāmata, kas tā arī saucas "Kā dziedēt salauztu sirdi?", autore Aleta Koumena.

Letija  12:44
Tomēr. Nekad nav ienācis prātā tuvo cilvēku saukt par veci (kaut, normālu veci) vai "es ar vienu tādu uzsāku kopdzīvi".
Kaut kā ir cieņa pret otru un tādu pašu cieņu izjūtu savā vierzienā vērstu.
Tā, ka... Nē, par veci savu vīru nesaukāju, jo - ar veci nebūtu precējusies un "ar vienu tādu" kopdzīvi neuzsāktu.
Dzīvē var būt dažādi notikumi, bet tas taču nepadara pēkšņi otru par nez kādu niecību.

Geisha  16,21 pie mums slimnīcā tos vecīšus arī saucām par meitenēm un zēniem, lai nedod Dievs neaizvainotu kādu. Un viens automehaniķis dabūja pa mizu, jo par autiņu izteicās necienīgi. Ir tāda cilvēku kategorija kuri uztaisa vētru ūdens glāzē.
Kurt, es Tev pilnībā piekrītu, ka atrast sakarīgu otru pusi ir nežēlīgi grūti. Bet ja neko nedarīsi lietas labā tad arī rezultāta nebūs. Mans draugs esot mēģinājis veidot kopdzīvi ar daudzām sievietēm pēc sievas nāves. Un arī man viņš nav pirmais, un pat ne otrais. Svarīgākais ir vēlme veidot normālu sadzīvi kura ir balstīta uz savstarpēju cieņu. Neuzskatu, ka vārds vecais vai vecis ir baigā necieņa. Kaut kā dumi ir 60 gadīgu kungu par puiku vai jaunekli saukt.
Bet mīļā miera labad var arī tā.
Kāds man pazīstams kungs ir iepazinis 16 sievietes līdz uzsāka kopdzīvi ar kādu kundzīti. It kā jau viss bija labi līdz dāmīte apsildīja savu degungalu un pieradināja vīrieti. Un tad bāc!!!! spļauj vecim ģīmī, jo šamējais seksu grib, bet dāmai nav noskaņojuma.

priima  Nē, cita sieviete, vai cits vīrietis nelīdzēs, vai līdzēs tikai uz brīdi. Sāpēs aptuveni divus gadus, citam vairāk, citam nedaudz mazāk... Bet - tās ir sēras...

Letija  Geisha, Tavi stāsti interesanti.
Nav nekāda vētra. Vispār arī es teicu "iz dzīves".
Tagad "pāršķirstīju" pazīstamās gjimenes ar kopābūšanas 30 un vairāk gadu stāžu - zinu, ka ne jau tikai formāli viņi ir kopā.
Neesmu ne reizi dzirdējusi, ka otra puse tiktu saukta par veci vai veceni. Un kaut kā, brīnumainā kārtā, viņiem viss labi un nav jāmeklē ik pa piecgadēm vai desmitgadēm jauni personāži.
Tikai viela pārdomām.

Darita  Sirdi ārstē kardiologs. Bet, ja būtu zināms, kas viņu salauza, to sirdi, tad varētu izteikties plašāk.

Geisha  Večiņa vai vecītis nav dzirdēti vārdiņi?

uzplanaledus  Izlasi grāmatu vai noskaties filmu : Ēd, lūdzies, mīli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu