Salausta sirds,kā ārstēt?

Dalida  09:56 "Vajadzēja laicīgi bildināt savu sievietei tad arī nebūtu aizgājusi pie cita"!!!!!!
10:52 "Geishai baigā loģika - bildināt tādu, kas visu laiku funktierē izdevīgākos variantus un uz kurieni notīties :D"
un ziniet, taisnība ir abiem. kā? vienkārši. kā jau agrāk teicu-ja tu sievieti bildini, tu konkurē ar ...visbiežāk 0 citu vīriešu, kuri arī viņu bildina.
ja gribi bezmaksas seksu, tu konkurē ar aktieriem un sportistiem, bet ja nepaveicās, ar vispār miljonāriem. Viņi visi grib seksu bez saistībām
Kā apbrauksi viņus?
Latviešu vīriešiem piemīt simpātiska humora izjūta. Spēj ienest sauli visdrūmākajā dienā.
Bet...ja sieviete redz, ka bildinājuma nebūs, vai vēl trakāk-būs, bet ne ar viņu-nu ko tad-- arī jaukie, mīlīgie optimisti jāstāda tajā pašā rindā, kur visi, un uzvarēs nevis saldā medus pilinātājs (jo tam nav seguma bez bildinājuma), bet alfa tēviņš. Kuram matemātiski visvairāk objektīvo plusu.
Skarbi..
Bet taisnīgi, lai neteiktu, ka vienīgā iespēja izdzīvot skarbajā vīriešu pasaulē)

Chris1986  Dalida, ja neesi ievērojusi, tad sieviete nav viena vienīga šajā pasaulē, bet vismaz mijons šajā pašā Latvijā. Un tiešām visas sapņo izstrāsst alfas tēviņi, sportiski un miljonāri? :D Tad jau viņi visi ar sirdi aizies, ja būs kaut 1 tūkstotis jāiztrāžž! :D Un sieivetes ar visas tādas *aukas, kas tik tā nu lēkās no vienas alfas tēviņa gultas pie nākošā? :D Nu, i nū!

kvarts  Sirds tāds sīkums vien ir, galvenais ka sprandu nenolauza...

Dalida  Tas labi, ka tu, kas sevi dēvē par Chrisu, konstanti turi asti 90 grādu leņķī! Tā vajag! Bet pieklājības pēc tomēr tev atbildēšu. Ar kuriem guļ, ar tiem guļ (visi), ar kuriem neguļ, ar tiem neguļ neviens. Mans pētījums bija par šo sabiedrības daļu:)))) Sev zināmās bibliotekāres ar adītām apakšbiksēm vai daudzbērnu mātes, kam invaliditāte javno iedota par izskatu, neskaitās!!D)))

neko  Chris1986:
"Dalida, ja neesi ievērojusi, tad sieviete nav viena vienīga šajā pasaulē, bet vismaz mijons šajā pašā Latvijā. Un tiešām visas sapņo izstrāsst alfas tēviņi, sportiski un miljonāri? :D"
--
Protams, tā pat kā visi veči (nu labi, ne visi, gandrīz visi) sapņo jaunām un smukām:)
Paaudzes mainās, bet šis lietas paliek nemainīgas jau gadsimtiem un domājamas nekad nemanīsies. Tā ir dabā lietu kartība - priekš vairošanās noķert labāko pretēja dzimuma eksemplāru. Pat ja tikai uz brīdi.

Chris1986  Dalida, varētu padomāt, ka tā parošanās būtu bezmaz vai lielākā dzīves jēga un mērķis vienlaikus! :D Tak tāda pati tukša laika nosišana, kā grādīgā glāzītes cilāšana - abas vienādi primitīvas baudas. Vienīgi tā trāššanās nedaudz sportiskāka nodarbe

Rararagana  nē, nē, nē
priekš pārošanās neko nevajag noķert. vajag sekot savai sirdij. gēniem ir tik miljonu kombināciju-tas izskaidro, kāpēc "tik neglītiem vecākiem tik smuks bērns"
vajag tiešām sekot sirdij...kurš vismīļākais, visuzticamākais
Lai nav kā vienai Zirgaģīmei, kas ar iepriekšējo nodomu sapārojas tā gruntīgi-dubulti-ar vienu, bet pēc tam meklē stulbeni, kas to varzu audzinās. Nu, ok, Kapracis tiešām ir stulbs, un es lieku naudu uz to, ka viņas projekts izdosies.
Bet cik ir tādu lohu, ar kuriem tas nostrādās,k oē?

Tāpēc netirsīsim virsū tiem kas mūs mīl. Tas nav rentabli! D:))
Dalida apskatīja gadījumu, kad sievietei nav neviena nopietna kavaliera, bet, cik es sapratu, vīrieši no viņas nevairās
nu-tad-daudzpunkte
un zooparka princips, ko skaisti jau aprakstīja22:03!!DDD

neko  Rararagana: tas nav zooparka princips, tas ir mazliet citādi:) "Sirds" (nu, vai kādu zemāku) balsij ´var kā reiz sekot "zooparkā" un attiecības kur bērni netiek plānoti. Bet, ja mērķis ir tieši bērni, tad tur jau strādā pavisam citi principi. Vajag gan smuku, gan gudru, gan virkne citu nosacījumu. Un kad tādu gadās sastapt nebūs nozīme ne tam vai viņa jau ir precēta, ne daudz kam citam.

av2  ja nav attieciibu, vajag "tik rakt". Ja ir, un tas tiessam ir abpuseeji, tad jau passi no sevis rodaas kopiigi meerkki, laiks ir aizpildiits, nemaz paari nepaliek bleennam.
Un es nepiekriitu, ka viiriessi par veelu bildina, un taapeec sievietes paartrauc attieciibas. Ta nav. Sievietes muuzdienaas, pa lielam, ir lloti..izlutinaatas, un pateicoties Internetam, vinnaam ir jau no beerniibas iepoteets smadzenes, ka ja nebuus ssitais, buus 5 citi. Jaa, buus, draazeeji. Labu veiksmi :)
Ir jaanoveertee cilvekiem tas, kas vinniem ir. Ar to buutu jaasaak.

Piparkuka  Laiks un laiks un laiks, nekas cits.
Un domas par to, kā pats izdarījie/izrīkojies, kāpēc tika salauzta. Ko pats tādu izdarīji, ka tā notika....

Piparkuka  P.S. Par bildināšanu- pilnīgi piekrītu Geišai! Ja ir labi, ja viss saskan, ja jūtās, ka abi mīl- ir jādara!
Kas par ilgu, tas rada rūgšanu sievietē 100 punkti! Nav godīgi izmantot un neprecēt!

Rararagana  Kapracis ir pederasts, jo tradicionāli orientētie vīrieši bābu konfliktos neiesaistās, vēl jo vairāk tajos, kurus uzsākušas pašas nabaga aizstāvamās un vēl jo vairāk tad, ja tās ir nevis likumīgās sievas, bet kreisās pisalkas. Žēl, jo kur dabūt veci, kas piekritīs ar tādu aprunāties? :

Chris1986  Ak, tad kreisās pisalkas saka, ka kapracus ir zilais pedālis! Nu, kas to būtu no viņa domājis - re, kā nomaskējies bija! Un tagad kreisās pisalkas meklē, kādu kas iebrauks kapracim sejā, par to viņu apbalvojot ar miglainiem solījumiem par iespējamo seksi. :D

Rararagana  Nebija nomaskējies. Astēnisks pusplikpaurains tips ar dziedošu balstiņu. Tā kā šī ir pieredzes apmaiņa, atļaušos vaicāt, kuru aci uzsist tagad ir modē?

Chris1986  Es kkur dzirdēju, ka tagad modē atgriežoties raganu dedzināšana :D

Drole  O, pukjutantei triis jauni niki. Tikai kule/stils nemainaas.

runcitis15  Vai tad ar spēku kādu var noturēt.Ja būs gājēja aizies.
Parasti sievietes meklē labāku dzīvi.

Piparkuka  Ne labāku dzīvi! Interesantāku gan... ar vairāk un labāku seksu...) un vairāk romantikas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu