Par rotaļlietām pieaugušajiem.

Kādas rotaļlietas intīmpreču veikalā biežāk izvēlas sievietes un kādas-vīrieši?

korneelija1958  Manā skaistajā vecumā jau laikam te vairs nav pieklājīgi par tādām lietām runāt,bet es tomēr mēģināšu pateikt savu viedokli.Te izskanēja viedoklis garlaicīgi cilvēciņi ar tām rotaļlietām,bet nesaprotu kāpēc tā?Manuprāt garlaicīgi ir tad ja cilvēkiem ir pieņemama tikai sentēvu poza un viss tas kas uzlabotu gultas priekus ir nederīgs un garlaicīgs.Viens te aizbildinājās ,ka nav vairs tas vecums,bet kurš tad ir tas īstais vecums?Varbūt kauns ko nopirkt un izmēģināt kas zina un ja nemācēšu -labāk tā pat pa vecam,drošs paliek drošs.Daža saka es ņemu dzīvu vīrieti,bet vai tas traucē izmantot abus kur prasmīgi pielietojot var gūt pavisam citu baudu.Tās ir manas domas un tagad varat to trako Kornēliju apmētāt ar epitetiem.

Cerinju_Peeteris  raami pasniedz Korneelijai pukji :) tolerants un liidzsvarots viedoklis :)

Dezyree  Pasaule ir daudz plašāka nekā skats pa pagalma lodziņu! Besī šī klišejiskā domāšana-"sekss ir labs tikai ar jūtām", "nedrīkst pārgulēt pirmajā randiņā", " rotaļlietas pērk tikai tie kas ir garlaicīgi", "sieviete kurai bijuši 10 vīrieši ir m" utt. Pārkāpiet savas robežas, varbūt nepatiks un "atkāpsiet atpakaļ", bet varbūt atklāsiet veselu pasauli...

feina52  patīk dažādība, patīk padraiskoties arī ar rotaļlietām. Es tur neko nosodāmu vai ko ārkārtēju nesaskatu. Ir cilvēki kuri neatļaujas realizēt savas vēlmes/fantāzijas kaut kādu glupu aizspriedumu dēļ. Nu ja nepatīk, tad neko ārpus atļautās domāšanas robežām arī nedar. Iepērku ienteresējošo lietu internet sex shopos. No prob.

Relita  Kuks10
Domina - ir sexy style, un ļoti zinoši pārdevēji, un ieiet vienkārši tāpat paskatīties arī var! Nav takš jāpērk uzreiz, bet rodas drosme pamēģināt, dažādot to gultas dzīvi.
Un nav ko kaunēties! Kauns ir zagt!

Chris1986  nu ja, tādā, tantēm te cienījamā vecumā un ar lielu lieko svaru nekas cic netatliek, ka pašamierināties ar sexshopa rotaļlietām, jo diez vai vīrieši viņas vairs iekāro. Mani tik mulsina tas vārds "rotaļlietas" - vai tad tiešām lācīti Teddiju stīvējiet savā pīī iekšā? Užas, kuda mir kaķitsja!

Lenita  Man patīk Jūsu viedokļi.
Bet, ne jau es uzdevu šo tēmu. Pievērsieties, lūdzu, "rotaļlietu" izklāstījumam!
Nevar būt, ka Jūsu radošums nepārvar piecu pozīciju uzskaitījumu.

gribulitis36  Man arī liekas ka dzīvē jāizmēğina daudz kas - arī šīs roraļlietas. Kas var būt labāks ja atiecības ir tik atklātas un ka var abpusēji kopīgi parotaļăties.. sniegt viens otram aizraujošu abpusēju bauda pielietojot intīmās rotaļlietas.. ka tas netiek nosodīts un uzskatīts par kautko perversu un pretīgu.. kaut vairāk būtu tādas sievietes kas šo atbalsta..
Piekrītu arī tam ka garlaicīgs ir tikai vienveidīgs klasiskais seksis pustumsā zem segas..

RSQuattro  Te visi izrādās tādi baigie pareizie...
Un tie, kas tādas lietas pērk ir gandrīz vai slimi...

Pats neesmu neko izmantojis, bet, manuprāt, tas ir tikai apsveicami, ja cilvēki ir brīvi no aizspriedumiem un savā seksuālajā dzīvē var iekļaut tādas rotaļlietas.

Nav tas vecums, labāk dzīvs cilvēks un citi bla bla bla
Kurš ir teicis, ka rotaļlietas drīkst izmantot tikai vienatnē nevis ar savu mīļoto cilvēku? Kaut daudziem nenāktu par sliktu ar sevi paeksperimentēt vienatnē.
Vecums? Un kurš, tad ir tas īstais vecums?

Pilskungs  Es par brīvību.

mezmalis  Ja reiz par rotaļlietām runājam,
es sakrāmēju rotaļu mašīnītes uz kailas sievietes un braukāju pa viņas dabīgajiem pauguriem un lejām , kamēr viņa no baudas aizmieg ,klausoties manās brum brum skaņās!

Vai kā palika vieglāk to atklājot , paldies jums anonīmā kluba biedri ,ka uzklausījāt!

vilks28  Kā lai es to zinu ,es tur nestrādāju. Ieej veikalā un pajautā .

SKUTERS  Dezyree, tavuprāt sieviete, kurai bijuši 10 vīrieši, nav mauka?

av2  Nu, nu, apraaC, arpraaC, kaa te raksta :))
Ja kas, sievietes ar plassu fantaazijas lidojumu (gan sex jomaa, gan dziivee vispaar ) ....ir visforssakas gan guultaa, gan arpus taas , jo vinnas ir lloti sexy, miillas, un atklaatas. Neko neteelo, nav slimiigu aizspriedumu , kaut vai par paaris liekiem kg, kas daudzaam bojaa lloti daudz ko :( Vinnaam protams patiik arii rotalllietas, sex apggeerbi utt. Neredzu probleemu.

RSQuattro  vilks28 - vai tad jautājums bija uzdots tieši Tev? Ja nezini, tad būtu pieticis arī vienkārši paklusēt.

SKUTERS - sieviete nav mauka pat, ja viņai bijuši 20 vīrieši.
Tjipa vīriešiem jo vairāk sievietes, jo viņi krutāki, bet sieviete uzreiz mauka?

tracums82  Latvietis vulgaris iztiek ar MAXIMA augļu un dārzeņu, piena nodaļā pieejamo rotaļlietu klāstu (piemēram, putukrējums un zemenes)

SKUTERS  RSQ, vīrieti ar daudzām sievietēm sauc par jākli. Es pieturos pie klasiskajām vērtībām. Ja tev galvenais ir caurums, nevis kas smadzenēs, tad jau laikam esi jaunlaiku tikumu piekritējs?

Epifanija  Iespaidīgi, ka cilvēki kaisli stimulē ar rotaļlietām... Kā vienā krievu dziesmā dzied - nespēlējies, tā nav rotaļlieta, tā ir mana sirds!

anis  Kaisli stimulē-manuprāt,forsē. Tas ir- cenšas pastiprināt esošo. Tas ir kā mazlitrāžas dzinējam likt sasniegt skaņas ātrumu. Tā arī 1. formulas motoriņu dzīves ilgums ir dažas stundas. Man labāk patīk dudināt ar vecum veco dīzelīti -bet gandrīz mūžību...

DanaL  " ... pieņemama tikai sentēvu poza un viss..."

Gribētos zināt ka ir "sentēvu poza", un vai kādam ir bijis sekss ar sentēvu, lai varētu par to spriest. Un kā tas notiek, tas ir kā kāds spiritiskais seanss?
Padalaties pieredzē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu