Par rotaļlietām pieaugušajiem.

Kādas rotaļlietas intīmpreču veikalā biežāk izvēlas sievietes un kādas-vīrieši?

Epifanija  Tā ir tādā poza, kad vīrietis simts gadus sev tuvumā nav redzējis sievieti!

Geisha  Man viens vīrietis izskaidroja kas ir mauka un kas nav mauka.
Mauka par pakalpojumu saņem maksu. Viņai ir cenrādis un laika limits.
Ja sieviete ar vīrieti mīlējas nesaņemot par to maksu skaidrā naudā tad viņa nav mauka.

Par rotaļlietām. Rotaļlietas drīkst lietot tikai tajā gadījumā, ja tas ir pieņemams abiem. Vispirms jau nepieciešams uzzināt partnera attieksmi pret šādiem jautājumiem. Citādi var sanākt auzas. Arī erotiska veļiņa jau ir sava veida sex rotaļa.
Ir tādas vaginālās lodītes, kuras derētu lietot jebkurai sievietei, lai uzturētu formā savu mazā iegurņa muskulatūru. Ne jau tikai un vienīgi seksuālām vajadzībām, bet arī lai saturētu urīnu, jo iespējams sievietei bija smags fizisks vai sēdošs darbs un muskulatūra nav īsti attīstīta.
Ja cilvēks ilgstoši ir bez seksuāla partnera arī ieteicams ir sevi uzturēt formā ar rotaļlietām (bada laikā pat velns mušas ēd).
Dzīvs cilvēks ir krietni labāks par mākslīgu rotaļlietiņu, jo mēs baudu gūstam arī ar garšu, smaržu, redzi, glāstiem, sarunām, sajūtām.

Letija  Ak, šie mākslīgie stimulatoriņi!
Cik mākslinieciska izdoma un skulpturāls risinājums!

Bet, nu lēta plastmasas butaforija ir un paliek butaforija, pat, ja dažiem acis un maņu orgāni jau sen kā pieraduši strādāt mākslīgā "izdzīvošanas režīmā".

rokons  Netšopos var nopirkt daudz ko - sākot ar drapērijām ( sexīgu apģērbu utt), beidzot ar psihofizioloģiskiem iedarbes līdzekļiem ( fermonu smaržas ) tik nekur nav lasāms par katru lietiu User Manual.
Visādas mehāniskas lietiņas liekas pilnīgi skaidri izmantojamas, bet ar dažām jābūt uzmanīgam, sevišķi ar ķīmiju

Letija  Nez, kāds varētu būt šīs "fīlijas" nosaukums....
Varbūt "butofīlija"".... (priekšmeti, butaforijas, mulāžas).

Nu, ja rokons pāriet pie ķīmijas, tas jau nopietnāk par visām fīlijām.
Termins velk jau stipri medicīniskākā virzienā....

mezmalis  Man vairāk interesē kādas sekas ilgtermiņā uz sievietes ķermeni atstāj visādi tur jūtības gēli un tie omnibodi vai kā viņus tur sauca , pilnas sex kameras tagad ar tām sliņķēm ,kam plastikāta striķis vien laukā rēgojas,
agrāk vismaz viņām nācās pavingrot ,tagad pietiek sliņķēm sēdēt ar striķi kājstarpē un rādīt grimases ,par to saņemot naudu!
Eh ,nepiedzimu par sievieti...

Neesmu rotaļlietu specs ,bet ir nojausma ,ka dēļ šiem pieminētajiem , sievietēm ar laiku varētu vispār vairs nebūt kaifa no tuvības ar veci , jo nervu gali būs atrofējušies...

korneelija1958  Palasīju ,palasīju un nolēmu tomēr mazliet paskaidrot tās nesaprotamās lietas.Ziniet nav man bijusi tāda iespēja baudīt seksu ar sentēvu,bet ja jau kāds nav nekad tādu teicienu dzirdējis tad varu paskaidrot kas tas ir par sentēvu.Tā ir tā pati poza kuru izmanto tumsā zem segas,kura vienmēr notiek ātri un vienveidīgi ar gadiem.Tagad gribu uzdot jautājumu tam vīrietim kurš galīgi ir bez pieredzes un spriež par sievietēm tik skaistā vecumā un piemin vēl tur kaut kādu grēcīgu svaru.Vai savā anketā neesi ko sajaucis jo tur taču taisni rakstīts ,ka meklē tāda vecuma sievietes?Nu ja tur gan sievietes alga kompensēs viņas trūkumus!

fargo  par sentēvu pozām, vai tumsoņu pozām. vai vēl kā visadi ir dzirdēts nievājams normāls sekss, tas ir pozas kuru rezultātā patiesībā dzimst cilvēki, sekss, kas piepilda pavēli "augļojieties un vairojieties un piepildies zemi".

´advancēta´ seksa rezultātā bērni nedzimst, vairumā gadījumu mūsdienās, tā vienīgais iemesls ir porno rezultātā apziņā ieprintētā pārkairināta seksuālā apetīte, kad "pa normālo" vairs nevar, vai garlaicīgi. tas ir kā ar rīšanu. cilvēks ir paēdis, bet apstāties rīdams nespēj.

rokons  Par sievietes vecumu gan nevajadzētu spriest. Ja ir pieejama Marka Tvena grāmata "Enģeļu vēstules", tad viss kļūst skaidrs.
Bet t.s. rotaļlietas var palīdzēt iegūt drusku vairāk labsajūtas, kas ar ir sexošanās mērķis - ja vien nav plānā bērnu taisīšana.
Kas attiecas uz mazā īegurņa muskulatūras treniņu, tas gan der katrai sexgribīgai sievietei jau no gadiem 45.
Citādi - atceros vienu komentu.......Zīmulis spainī.....:) nekā personīga, lūdzu

Chris1986  Es domā, "sentēvu sekss" ir tāds, kā bija blaumaņlaikā - pāris grūdienu pirms miega, nemazgājušies ar smirdīgām mutēm un daiktiem. Un sievietei katru gadu dzima pa bērnam, kādi padsmit pa mūžu. Un mēnešreižu tā arī nekad nebija, jo vienmēr bija stāvoklī un tiem pāris sentēva grūdieniem

neko  Es domā, "sentēvu sekss" ir tāds, kā bija blaumaņlaikā - pāris grūdienu pirms miega,
---
Nemuldi, tas bija padomju laikā. Blaumaņa lai jaunietes "stāvus deva tautietim, pie ābeles stāvēdamas":)

RSQuattro  SKUTERS viedoklis RSQ Ja tev galvenais ir caurums, nevis kas smadzenēs, tad jau laikam esi jaunlaiku tikumu piekritējs?

Vari paskaidrot savu "LOĢIKU"?
Es teicu, ka neuzskatu sievieti par mauku pat, ja viņai ir bijuši 20 vīrieši.
Tā pat arī teicu, ka neuzskatu, ka vīrietis ir krutāks, ja viņam daudz sievietes bijušas.

Kāds tam sakars ar to vai man interesē tikai caurums?

Bet, ja runājam par to, kas man interesē. Tad man ir svarīgi, kā cilvēks izskatās. "Caurumi" man var kaut pakaļ skreit un vēl piemaksāt - man tos nevajag. Bet manai sievietei noteikti ir jābūt ar augstu intelekta līmeni un, protams, izskatīgai! Ir jābūt gan gan.

Chris1986  neko, ja kas, tad "tautietis" ir sveštautietis, bet "bāliņš", tas pašu cilvēks - latvietis - šito vienreiz tā Saeimas deputāte valodniece skaidroju, uz sitiena aizmirsu viņas uzvārdu.
Un tām senlatviešu meitām noteikšana par savu pīī bija tikai līdz kāzām, pēc tam - vsjo - dzīve beigusies un nekas viņām vairs netika prasīts - tik jārukā - nekāda *aukošanās stāvus pie ābeles! :D

rokons  Nespriedīsim par pagātni - mēs tajā neesam bijuši

vilks28  Rsquattro, Jautājums ir uzdots tieši šādā formā. Oho pasažieri nevar visi ievākt ziņas ko pērk un ko nepērk. Es atbildēju par sevi. Jā varēju paklusēt, bet negribēju. Un ko... ? Ja ir iebildumi knāb sūdā.

DanaL  Ja sentēvu poza ir tumsā zem segas, tad no kurienes šitais:
Es puisītim atdevos,
Kājiņās stāvēdama,
Neba tāda nieka pēc
Ies pa zemi vārtīties.
?
Neštīmē vis ar jūsu iedomām.

SKUTERS  RSQ, šis ir gaumes un empātijas jautājums. Jaunībā mūsu kompānijas apritē bija kāda glīta meiča, kura arī tagad labi izskatās, bet ņēmuši priekšā viņu bija visi, bieži vien visperversākajos veidos. Viņai jau nu točna bija vairāk par 10 un tad es satieku klasesbiedra brāli, kurš saka, ka esot apprecējies ar šo meiču. Man vārda tiešā nozīmē žoklis atkārās un cik sapratu, viņš pamanīja manu reakciju. Redzi, pat Riga ir riebīgi maza, nerunājot jau par mazpilsētām, tāpēc ja negribi, lai ejot zem rokas ar labi izskatošos dāmu, pretīm ejošie vīrieši tev neveltītu mīklainu smaidu... Kaut kā augsts intelekta līmenis nerīmējas ar maucīgu dzīvesveidu. Atverot glītu iepakojumu, var izrādīties, ka iekšā ir kaka. Geišai varu piekāpties un mauku pārfrazēt par palaistuvi, padauzu, taču tas ir diskutabls jautājums.

anis  Tikai nevajag-cieši sasaistīt intelektu ar fizisko aktivitāšu izpausmēm ir nepamatoti. Ir gana daudz zināmu intelektuāļu ar izteiktu aktivitāti mīlas lietās. Ja cilvēks ir aktīvs,tad bieži vien,tas ir daudzās jomās. Un tas,ka bijuši daudzi-vai neliecina,ka uz meduspodu kārumnieki jau atradīsies. Bet paviegli un varbūt ļaunprātīgi izmantotāji.
Dažkārt tiklums ir tikai slinkuma pavadonis...

RSQuattro  vilks28 - nē jautājums nav uzdots tieši tādā formā. Jautājumā nav teikts, ka jāatbild visiem vai kādām konkrētām personām un arī tiem, kuri nezina.

SKUTERS -tā arī nepaskaidroji, kur ir loģika Tavā tekstā? Ar tagad bez jebkādas loģikas kaut ko ne pa tēmu atbildi.

Nu un, ka jaunībā kāda meiča bija apritē(visdrīzāk šis ir pārspīlēts, bet pst, ja nē, kāda starpība)? Varbūt jaunībā ir izdauzījusies un tagad vismaz apkārt neskries atšķirībā no tām, kuras to jaunībā nav izdarījušas un tagad grībēs atgūt nokavēto. Un jebkurā gadījumā tas viņu nepataisa par mauku. Un pagātne ir pagātne - mums visiem ir pagātne. Svarīgāk, kāds cilvēks ir tagad.
Tev sava viedokļa nav? Tu izvēlies cilvēkus pēc tā, ko par viņiem baumo citi? Un zini, ne velti ir tāds teiciens - Ja Tu kādam runā aiz muguras, tā tad viņš Tev ir priekša.
Un zini, acīmredzot es neapgrozos tādā sabiedrībā kā Tu, ka jāuztraucas par to vai ejot pa Rīgu kopā ar sievieti uz mani netiks veltīti mīklaini smaidi.

p.s par maukām, manuprāt, sievietes sauc tikai tie lūzeri, kuri nevar dabūt sievietes. Apmēram tā, visiem dod, bet man nē - mauka.

SKUTERS  RSQ, ja nesaprati, tad arī nesapratīsi. Nav vērts laiku tērēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu