Ko saka kolorītais OHO kontingents- kā pareizāk?

Speriet ārā - kāda būtu īsteni pareizā rīcība sasodītam vīrieša gabalam, kuram esošās ilgās attiecības ir kļuvušas nekādas, bet bērna dēļ tiek uzturētas tipa nevainojamas. Kāda ir nevainojami pareizā darbību secība - vispirms mest mierā patreizējās, kļūt faktiski un juridiski brīvam (līdz ar to ātrāk nodarot traumu bērnam), jeb - vispirms atrast sievieti, bez kuras nevar, un tikai tad finišēt patreizējajās attiecībās? Sevišķa prioritāte tiks piešķirta to personu atbildēm, kuras izaudzinājušas ne tikai savus, bet arī vismaz pāri svešus bērnus.

fargo  autors grib padomu, kā labāk sajāt savu un savas ģimenes dzīvi? no manis padoma nebūs.

medusbite3  Robinsons cer ka nakamaa Piektdiena buus labaaka par esosso, atbildiigi cilveeki tiek visaam kriizeem paari

saulite34  Tēmas autoram vispirms vajadzētu ar sava bērna māti izrunāties par tām problēmām,kas ir radušās viņu ģimenē un izlemt,kas būtu labāks bērnam un vajag arī ar bērnu izrunāties,bērni ir daudz gudrāki par saviem vecākiem un spēj izprast problēmas.

Chris1986  nu, ko var vienmēr un visur bāzt to bērnus priekšā un pakaļā ! :( Bērniem ir bērnu vieta un tā ir - stāvēt pie ratiem!! Bērni izaugs gan ar bez jums un nodzīvos savus mūžus un nomirs tāpat kā miljons paaudzēs tas jau ir noticis. Atrodiet kkādu citu veidu kā apliecināties un pašrealizēties, ne uz bērnu rēķina. Viņiem jūs bijāt vajadzīgi tikai, lai laistu pasaulē un pašos pirmajos gados - pēc tam fiksi jākabinās vaļā

rokons  Te padomu daudz, bet neviens nesaka par bērnu vecumu ka pamatietekmējošu faktoru padomu došanā.
Ir vissliktākais laiks ap tīņu vecumu, tad izpratnes nav, bet emociju daudz.
Var jau visādi mēģināt, bet pamatnosacījums - patiesi jāsaprot, ka ir slikti, un ka labot to nav iespējams. Katrs cilvēks ir ar savu raksturu un pasaules uzskatu.
OHISTU personīgā pieredze maz derīga, var ieklausīties, bet nevar ņemt par absolūto paraugu.

anis  Bērniem stāvēt pie ratiem-večiem sēsties ragutiņās ceļam uz mežu? Pat kustoņi tā vienkārši nepamet savus nākamos neapmācītus,neiepazīstinātus ar briesmām. Vēl tik vajadzētu pieminēt lielisko bērnu namu iespēju... Nezinu fašists vai komunists,bet labi nav...

DanaL  Kad biju maza, man bija vienalga, ka vecāki šad tad saķīvējas un pakasās. Man vajadzēja viņus abus.
Un kad šie paziņoja, ka šķirsies, mēs ar brāli izvedām pārrunas (nu tas tā maigi), un viņi palika kopā. Varbūt tieši dēļ mums.
Ar laiku attiecību krīze tika pārvarēta, un n7ža nogali abi pavadīja draudzīgi.
Un tas ir forši. Nevienam nekad neiet gludi.

Chris1986  Šī ir vispār 1. paaudze, kurai nav karā jāiet. Ja jūs būtu piedzumuši nedaudz ātrāk, teiksim, 40 gados, tad arī ietu saviem dēliem līdzi 5 gadus purvos un ierakumus gulēt, lai tik viņš nedabūn kādu "psicholoģisku traumu"? Un tos dēlus atdeva karā, skaidri zinot, ja nenošaus, tad vismaz bez kādas kājas pārnāks mājās. Tagad aiz labas dzīves vairs nezin kā iztaisīties - redz, bērniņš satraumēsies, skatoties, kā paps ar mammu rājās!

Geisha  Mani vecāki izšķīrās kad man bija 12 gadi. Abi citas ģimenes tā arī nenodibināja. Kaut kas nesanāca. Es nevaru teikt, ka man bija trauma vai es zaudēju kādu no vecākiem. Dzīvojām ar mammu, bet tēvs bija pieejams arī 365 dienas un naktis gadā. Man bija vislabākie vecāki.
Es ar meitu tēvu izšķīros dēļ negantā zaļā pūķa. Viņš par meitām nelikās ne zinis. Žēl. Meitas praktiski izauga bez tēva. Man vienai nācās meitām mācīt visas dzīves gudrības un mīlēt bērnus par diviem.

raina1970  Pēc pieredzes- traukĀ kurā ir saskābusi zupa , vietas zemenēm ar putukrējumu vienkārši- nav.Ja vien nav pilnīgi vienalga- ko ēd.. Tas tā metafora, bet biki nopietnāk--protams, ir jāpabeidz attiecības , kuras ir nekādas, piesegties ar bērnu- tas ir , hm, nekorekti. Šķiras- vīrs/sieva, nevis tēvs/māte -no bērna-ja es pareizi saprotu. Un gana lielāka trauma bērnam ir redzēt , ka vecāki tēlo sazin kādu laimi, bet patiesībā notiek ne visai jaukas, patīkamas un pareizas lietas. Kamēr cilvēks ir juridiski saistīts- nekādi liktenīgie biedri jebkura dzimuma-nav paredzami, jo--- psihe ir tāda, ka --lai ko runātu- es brīvs, tikai papīri jāsakārto, -nestrādā- vīrs, tēvs-viņš tāpat paliek tur- gimenē, kuras praktiski it kā vairs nav. Tā ir melošana sev, tam cilvēkam, kurš varētu būt līdzās, un arī tiem, kuri vairs nav kopā.. Priekš kam tādas sarežģītības- ja nevar but kopā, tad izšķiras-un dzīvo tā kā ir pieņemami.

Dalida  upurēt savu laimi ar nemīlamu sievieti kopīga bērna dēļ var tikai muļķis vai mazohists-drīksti izvēlēties no šiem abiem. ā, vēl ir trešā grupa -a la "esmu neizlēmīgs cilvēks, bet varbūt tomēr neesmu:)"
jo īsta un abpusēja mīlestība ar gadiem nezūd. nerunāju par izcūkātiem gadījumiem, bet par to 1% laimīgo vai varbūt garlaicīgo, kuri kopā no b/d līdz b/bērziem.

fargo  "upurēt savu laimi ar nemīlamu sievieti kopīga bērna dēļ var tikai muļķis vai mazohists"
tā var uzrakstīt tikai zemisks cilvēks.

Dalida  sanāk, ka chris-am ir pilnīgi vienalga, kā jūtās tas sūda bērns, galvenais, ka partneris nepasprūk. Vai tad ir tik makten labs seksā, ka atkarība izveidojusies? DDD

Dalida  vislabākais komentārs Harran./incanti, kas tas ir?/ dd

TomaatsSaulee  Esi godīgs pret savu sievu !!! Vai Tu pats vēlētos lai pret tevi tā izturētos tava sieva ? Ka tu aprakst scenāriju ! Ja nemīl tad nav jāmelo.

Piparkuka  Vispirms padomā, kāpēc jūs esat kopā un kāpēc ir bērns, kāpēc apprecējāties!...
NE VIENMĒR var vēlāk atrast cilvēku, ar kuru kopā dzīvot, ar kuru kopā svinēt Ziemassvētkus vai gulēt. Un ar kuru vari darīt, ko tikai sagribi:)
Es ieteiktu paraudzīties uz visu no malas un pavērtēt savu sievieti- ja nu viņa ir forša??!!
Jo, izjaucot ģimeni, vairs nekad nekas nav tā, kā bijis. Sevišķi jau bērniem:( Arī "veciem" bērniem.

Dalida  kā tā-netiks atklāta? un kā mēs -ohujisti-tagad lai dzīvojam?

TomaatsSaulee  Pareizāk ir nedurt sieva dunčus mugurā , bet .... tā jau tie nodevēji dara !

Selfconfident  Bērni grib dzīvot ar abiem vecākiem. Tā tas ir vienmēr, kamēr bērni ir bērni un nesaskaras ar vardarbību ģimenē. Ja pieaugušie ir gana saprātīgi un ciena viens otru, var arī ļaut viens otram brīvu vaļu, ja jau pašiem tas tik būtiski. Aļa mēs guļam atsevišķi, bet mostamies kopā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu