Kur ir pazudušas emocijas?

Atceros, kad bērnībā skatījos kkinoteātrī filmu par indiāņiem "Baltie vilki", tad pēc filmas bija ilgi vēl jāraud, indiāņu virsaiti, ko tēloja Goiko Mitičs, baltie nošāva. Tas pats bija, kad hokejā zviedri un visi pārējie zaudēja krieviem. Likās, ka gals klāt, tā pārdzīvoju un sapsihojos.
A tagad hokeja laikā žāvājos un domāju, ka varētu ātrāk pārtraukums pienākt, lai varu kafiju un maizītes sataisīt. Bet kino jau pirms filmas domāju - ak, dies, tagad 2 stundas te būs jāsēž - varētu tak ātrāk beigties! Kur pazudušas emocijas, ar vecumu pilnīgi viss notrulinās un neko vairs nejem par pilnu?

kosrem  Interesantu grāmatu var izlasīt otru reizi, pat trešo reizi, bet ceturto, nu nekādi, jo viss ir zināms. Tā pat ar pārējo. Jūtas notrulinās. Interesants ir viss jaunais.

Selfconfident  Uij, es arī nezinu, kas par kūtrumu asaru dziedzeros iemeties. Kādreiz skatījos kara filmas un gauži raudāju, kad nevainīgi zirgi tika sašauti un saspridzināti, bet tagad bez bēdu ēdu desu.

renchiks93  Hmm,labs jautajums,iespejams globalaa degradacija sasniegusi jaunu limeni :D Ka piemeram tie rozaa iespiletajas bikses staigajoshie brinumi,kas sievietem suta savu tiko izdigusho chibriku :D Fig ar emocijam,vot shi ir realaa problema :D

MazaisMopsis  kas sievietem sūta savu tikko izdigusho chibriku ... :))))

renchiks93  MazaisMopsis  Tagad daudzas meitenes pr to sudzas..it ipashi fb kontingents attistitais. Laikam atshuj vinus,un tad pedejais glabins chibriku sutit :D Sak,paskat ko laid garam :D Skumji bet tagad sitadi ir savairojushies.

Laila14  Neīsto filmu skaties..

nakunakutekuteku  Emocijas kā tādas nekur nav zudušas un nezudīs,mainās cilvēki.Šodien emocionāli spēcīgas filmas nav pieprasītas.Vīriešus tagad nodarbina kā pacelt savu šļaugano vīrietību(pēc 50),sievietes-kur atrast naudīgu vīrieša gabalu.Ir pazudusi normālā lietu kārtība-vispirms emocijas,patikšana,iemīlēšanās un tad kolosāls sekss.Ja gribas sasteigt,tad vārds "kolosāls" nekādi neiederas.Steiga iznīcina emocijas,neļauj tām uzplaukt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu