Ko darīt, ja veikalā sastopi valsts vīru?

Jāsaka, man acis izblisinājās no orbītām un kamēr paguvu izdomāt, ko tādā brīdī lai dara, un vai viņam ir sieva vai kas... valstsvīrs no manas blisināšanās jau bija novērsies kā apdedzinājies, un centās aizslēpties aiz bulciņu krāvuma. :( Mēgīnāju vē viņu noķert, bet viņš spītīgi blenza uz kurpēm un steidzīgi lavījās prom gar čipšu pakām...
Bet ko būtu bijis prātīgi darīt?
- uzaicināt uztaisīt selfiju
- pajautāt kādu vastiski būtisku jautājumu?
- izlikties, ka nekad neesi viņu redzējis un neko nezini par tādu, pat ja viņš ir prezidents?
- maukt pa tiešo, ja neatceries, vai viņš ir brīvs, - piedāvāt kafiju?
- vai šķelmīgi, piepaceļot krūtažu, pajautāt - "Vai man ir kādas cerības?" - diez vai varēs atteikt...
- ko vēl?

SKUTERS  Un ja sastaptu nēģeri, ko darītu? Ar tiem Gulbenē arī laikam pašvaki.

Felde  un kapec gan kautkas butu jadara?! Manuprat,tie laiki pagaajusi,kad ar pirktiem bakstija uz invaliidiem,slavenibam vai,kaa te piemineeja-melnaadainajiem! Diivains jautajums!

rokons  Reiz iepērkoties RIMI pie blakus plauktiem ar Kučinski, toreiz premjeru, krāvām kaut ko savos grozos. Ar vienu aci pamanīju netālu arī viņa apsargu.
Nu un? Nekas sevišķs. Visi esam cilvēki

coldlands  Vai visas tantas ieraugot ko slavenāku, ir gatavas stāties rakuciti?

Felde  08.27 vai tik stulbu jautajumu var uzdot normals virietis?

Jason  Kā tas ir - ko darīt? Steidzami doties uz veikala sporta nodaļu un pārliecināties, vai pārdošanā ir beisbola nūjas.

coldlands  Felde, vai tad autore nerakstīja par krutazu un izredzem?

DaLila  Coldland, nu, es nezinu, vai visas, bet ja tā nebūtu, tad nebūtu ari "grūpiju" fenomena un normālam vecim nemaz nebūtu izdevīgi kļūt par rokstāru :D Tā ka tjūnē vien vaigu bārdu un mēģini sākt kaut ar šlāgeraptauju, ja gribi kādu fani :D

coldlands  Lai aiz manīm, groziņiem rokas, valkātos vecas furnituras, da nu nafig.

DaLila  Bet iedomājies, kads labums atlec;) Lauku labumi, vilnas zeķes... kāda moš i kotletes prot cept ;) Dzīvosi, bēdu nezinādams ;)

tobers2  Iedo buču.

Klarine  Vienkārši, sasveicināties. Pretī mana biroja RIMI ( Valdemāra ielas RIMI ar skursteni) , katru dienu iepērkas kāds sabiedrībā pazīstams cilvēks, valsts vīrs/valsts sieva, pazīstami aktieri utt.
Uzmetot pirmo skatienu, liekas, ka tas ir kāds no paziņām un sveiciens iznāk automātisks. Vēlāk, tikai, saproti, ko esi pasveicinājis un kas ir atņēmis sveicienu.
Arī baseina apmeklējumu reizēs, bieži, satieku politiķus ar viņu ģimenēm, pazīstamus cilvēkus utt. Neviens ne uz vienu nelūr, neblenž un neglūn.Tas būtu lieki un nepieklājīgi.

Piparkuka  Nabaga valstvīrs!!!!! šausmas....
Normālā gadījumā, ja redzi zināmu/pazīstamu cilvēki, pirmajā sekundē "izboli acis" un otrajā pamāj ar galve sveicienu- nu it kā paužot- LABDIEN!
Parasti šāda sasveicināšanās notiek bez vārdiem un abi saprot, ka cilvēks ir atpazīts:)
Kā, kad redzi aktieri un tml.

coldlands  Dalila, no kura laika grupijas pasākušas adīt, un cept kotletes. Grupiju mūzas darbs ir slavēt, atdoties un valkāties aiz slavenības.☝

DaLila  Coldland - nu tak... katrai vecuma kategorijai savi plusi ;) Ir, kas met stringus uz skatuves, ir kas nes kotletes pēc izrādes :D

Tu taču negribētu (ja būtu aktieris) pēc izrādes dabūt ar mitrām bumbierenēm pa seju.. nu nē... labāk lai atnes dvielī satītu katliņu ar siltām kotletēm ;)

InJanis  Njazinu, njazinu ko jus tur tautyiesi pasazieri tados gadijumos daraties !!!!

Bet es lepni....vieatne, vels, skarbs bet.. nepadevies, konference pagajusajas brivdienas ieks Gaismas Pils, pie blakus pisuariem curaju sabiedriska tualete, ar vienu...................nju loti, loti labi zinamu damiiti-politiki ( sieviesu dzimuma)

Ij ko man taga darit . tautiesi-pasieri !!!!

Koroce.....................man bi jusu probleemas ;-)))))))))))))))

Dalida  ignorētu.

Kurts69  vispār cenšos uz tiem nabadziņiem neblenzt. Viņi jau tā pilni ar kompleksiem un ietramdīti.

uzplanaledus  Es satiku aci pret aci Dalailamu, kad viņš bija Rīgā, viņi bija divi budistu mūki, gāja gar Brīvības pieminekli. Kamēr attapos, kas tas ir, biju pagājusi garām, citādi varbūt palūgtu kopēju selfiju.
Ar valsts vīru jau nu gan nē, viņi taču iet un mainās, kļūst par blēžiem , ietupina cietumā, ko tad ar tādiem ;)

Dalida  bet es sēdēju vilcienā ar indieti blakus. nu, pagriežoties 90 grādu leņķī uz izejas pusi, līdz viņš bija laimīgs, ka pienāca viņa pietura un viņš varēja izkāpt. pamuļķās ap 20 g.v. welcomistes gan gari pablenza uz mani, bet es saprotu, ka tām skolā sazombētas galviņas-lai jaunatne rātni ietu pa vadziņu un netaisītu trauksmi, ka latvieša ādas krāsa vēsturiski maināsD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu