Ko darīt, ja veikalā sastopi valsts vīru?

Jāsaka, man acis izblisinājās no orbītām un kamēr paguvu izdomāt, ko tādā brīdī lai dara, un vai viņam ir sieva vai kas... valstsvīrs no manas blisināšanās jau bija novērsies kā apdedzinājies, un centās aizslēpties aiz bulciņu krāvuma. :( Mēgīnāju vē viņu noķert, bet viņš spītīgi blenza uz kurpēm un steidzīgi lavījās prom gar čipšu pakām...
Bet ko būtu bijis prātīgi darīt?
- uzaicināt uztaisīt selfiju
- pajautāt kādu vastiski būtisku jautājumu?
- izlikties, ka nekad neesi viņu redzējis un neko nezini par tādu, pat ja viņš ir prezidents?
- maukt pa tiešo, ja neatceries, vai viņš ir brīvs, - piedāvāt kafiju?
- vai šķelmīgi, piepaceļot krūtažu, pajautāt - "Vai man ir kādas cerības?" - diez vai varēs atteikt...
- ko vēl?

av2  vienkaarssi pasveicinaat? Esmu pasveicinajis dazzas zvaigznes..kliistot pa Nnujorku. Cilveeki vien ir. Un izlikties, ka neatpaziisti ...buutu stulbi.

Katmandu  Bēgt atpakaļ neatskatoties.

miers2  tā arī īsti nesapratu, ko tā pārdevēja beigās satika?

Sienazutrenkataja  Ja satiec skursteņslauķi..ķeries pie pogas..ja valstsvīru..davelc viņam cieśāk ślipi:DDD

meistars40  Furnitura, Tu esi reāls cirvis! Kaut ko tik stulbu spēj izdomāt vismaz cirvis. Nez, kā Tu gribētu lai Tevi ievēro kā Maxima kasieri!? Ar ko valstsvīrs ievērojamāks/labāks par kasieri, kuru Tu satiec pie kases ik dienu!???

Paula6  Nu traki dīvains jautājums! Diez ko darītu autore, ja operas vai izrādes pirmizrādē sēdētu blakus Valsts prezidentam vai kādam citam ļoti pazīstamam valstī cilvēkam? Aizmirstu kur atrodas, ko skatās un vispār, no izbīļa un neziņas pārstātu elpot vai dūrējs galvā iemestos?

Epifanija  Tā viņam vajag, karma!

Geisha  Atklāšu noslēpumu. Visām tām izcilajam slavenībām tāpat kā visiem mirstīgajiem dibens ir pārplīsis uz pusēm. Netici? Pārbaudi.

kosrem  Es pat vērību nepiegriežu, tāds pats sūds, kā mēs visi pārējie, tikai sēž uz augstāka plaukta.

fargo  patīk vārdu salikums "valsts vīrs". tā, valstiski. vienreiz redzēju raimondu bergmani. spēka vīru skatē, vai kaut kas tāds notika brīvdabas muzejā. cilā cilvēks visādus priekšmetus. ja tāds notikums, es arī pamēģināju. man likās viņš ir ļoti liels, bet klātienē tādi paši vien bijām, pluss mīnuss. bija labi, man patika. ne smalki, bet labi. toreiz likās labu labais vecis. kāds politiķis viņš ir, to es tagad gan nezinu. cerams, nav sušķis.

Jurijs55  Uzdziedāt viņam Laimas Vaikules dziesmu :
Na vernisāže kak to raz
Slučajno vstretula ja vas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu