Apvainošanās

Sakiet , lūdzu, kāda ir jēga no apvainošanās? Ko otrs cilvēks iegūst, kad viņš apvainojās? Pārsvarā to dara sievietes.. Vīriešus esmju redzējusi retāk, bet arī tas ir izbrīnījis..
Nekad neesmu šo sapratusi.

Felde  Apvainosanas ir dveeseles stavoklis,kuraa tiesi sadi sajuties. Emociju spekrtaa viena nieciga sajuuta! -tiesi taada pati,ka nepatika,prieks vai smeldze par kadu situaciju. Protams,to var pieteelot,izlikties,liekulot-tapat ka visas parejas,un parbaudit vai izprast ir neiespejami!

coldlands  ....kāda jēga apvainoties, ja izrunāties negrib...
Vienreiz izrunājies, piplam nepielec, otreiz...., kāda jēga ir izrunāties, ja cilvēkam nepielec.

riebekle  Ha! Pirms dažām dienām uzmetu lūpu. Iemesls bija it kā sīkums (otra skatījumā), bet man tas bija tobrīd svarīgs sīkums, par kuru biju ilgi domājusi, biju ilgi to gaidījusi. Vēlāk, pēc maniem skopajiem vārdiem mesendžerī otrs saprata, ka esmu uzrullējusi lūpu un arī tā kā drusku sapūtās par to, ka esmu apvainojusies. Kasīties negribējās, jo nekas tāāāds jau nebija noticis, vienkārši mums dažāda izpratne par sīkumiem. Padomāju, kāpēc tā sanācis, un sapratu, ka mums vienkārši domāšana atšķiras. Bet man kā ļoti emcionālai būtnei tā apvainošanās bija loģiska un laikam jau arī nepieciešama, lai šo to pārdomātu. Vispār jau ātri piedodu. Diemžēl. Vai par laimi. Kā no kuras puses skatās. :)

Tessa  ja izrunashanas ir nepamatoti uzbraucieni ar apsaukashanos, protams, kada jega tad vispar visam kam.
merlina labi uzrakstiija. ta tak mamma. ne brutgans, ne kads cits, mamma. nu tak uzraksti mammai kaut vai iistu vestuli un pieliec pie vestules kadu garshiigumu. un nodod caur teti kaut vai.
tikai beigas neaizmirsti pierakstiit, cik tu vinju ljoti miili. kad mammas vairs nebus, nebus ar ko kasiities tev.

Mr__Nobody  Da nūūu, šitos klusos apvainotos! Ja viņiem danco apkārt, tad tā apvainošanās ieilgst. Ja nevar paskaidrot, kas par lietu, tad lai apvainojas uz nebēdu. Tā tad ir paša izvēle. Lai pienāk, kad pāries.

Luusila  Tes, tas ir tikai tādā gadījumā, ja viņas mammai viss ir kārtībā ar galvu.
Piemēram, manas māsas vīrene sēž Ziemjos pie eglītes, priecājas, cik viņai labs dēls, cik mīļa vedekla un labi mazbērni, cik sirsnīgas dāvanas sadāvinātas,- nu, tāda jauka omīte saulainā noskaņā. Tā arī vakars paiet. No rīta veras vecenes istabas durvis, pa tām izlido sirsnīgās dāvanas skaļu lamu pavadībā, apsaukāti tiek gan dēls, gan vedekla, gan tie suņi-mazbērni. Nebija noticis absolūti nekas, nekādas sarunas, par ko apvainoties, nekā. Vienkārši viņai bija šizofrēnija.
Ar prātu saproti, ka tam cilvēkam nav visi mājās, bet ir neiespējami to pieņemt, nereaģēt, sadzīvot. Kad viņa nomira, visi beidzot uzelpoja. Arī dēls. Jo tā tiešām bija elle.

Tessa  Luuse, nu beidz. ja meitai 24 gadi, mammai tak vel nav demence.

Luusila  Tes, ne jau demence. Šizo.

kvarts  Apvainošanās ir vājuma pazīme... lupata.

Chris1986  kvarts, kā ta - ideālajā pasaulē visi ir drosmīgi, jauni, skaisti, veseli un bagāti - vismaz manu paziņu lokā citādu nemaz nav! :D

rihtigais  Apvainošanās ir viens no saskarsmes instrumentiem. Un nebūt nav tā, ka TIKAI ar sliktu nozīmi.

Geisha  Nu nekā nevaru saprast ka var apvainoties uz savu bērnu. Mazums ko sarunā vai sadara. Brīžiem gribās to dumiķi miltos samalt, bet tad vēlēšanās pāriet un atkal viss ir labi.
Es pat uz znotiem nevaru apvainoties kaut gan viņi arī var aizvainot.
Ar svešiem cilvēkiem ir vienkārši, jo var vienkārši ar viņiem nekomunicēt un viss. Bet tērēt uz viņiem savu enerģiju, laiku un nervus vai vajag? Lai tak dzīvo savu dzīvi un miers...

anis  Nu ,nedomāju ka apvainošanās ir vājuma pazīme. Tikai dažādi tā var izpausties-pret vienu ar šņācienu,otru-ar mietu,bet trešajam smaidot bedri parakšu(ja nebūs slinkums)... Neapvainojas uz vienaldzību izraisījušamajiem. Protams,vispirms jātiek skaidrībā vai pats neesi ko pārpratis...
Var jau teikt,ka ņēma ļaunā-jeb apvainojās ir labāk?

mezmalis  Es arī būtu apvainojies ,ja kāds atļautos ar mani tik ilgi runāt - 2h , pa to laiku jau smadzenes var iznest!

Starp citu telefons ir kaitīgs , žēlo savu muterīti un nespied viņai to trubu turēt pie galvas , labāk aizbrauc ciemā un aprunājies klātienē!

Harran  Būtībā es teiktu ka tā ir sava veida narkomānija, kas iesakņojas bērnībā. Ja vecāki bērnībā pret bērnu izturas tā ka viņam ir iemesls apvainoties, tad viņš visu dzīvi dzīvo lai meklētu iemeslu būt aizvainotam. Tā ir vienīgā eksistences un mīlestības forma, kas viņam liekas tuva un pazīstama. Tam ir nepieciešamas divas lietas. Cilvēki uz ko apvainoties un lieta par ko apvainoties. Par ko apvainoties var atrast ātri. Jebkurš sīkums, kurā tu it kā nonāc aizvainotā lomā vienkārši ļaujot notikt sīkām lietām, kas raisa diskomfortu, bet par to diskrēti klusējot un ļaujot lai tas viss norūgst. Tā teikt, labi aiziet pa vēnu. Tad kādā brīdī šis augonis uzsprāgst un pielej smadzenes ar kārtējo saldo narkotiku devu, bez kuras eksistence nav iedomājama. Šie cilvēki nav vainīgi. Es teiktu tas līdzinās slimībai, vai pat ir slimība. Mēs nevaram viņiem palīdzēt ja viņi paši to negrib. Vienīgais ko varam darīt ir ar stingru, bet laipnu nostāju panākt komunikāciju ar viņiem mums vēlamā līmenī. Tas arī viss.

_Krasula_  Sava veida neapmierinātības izpausme. Varbūt minētā saruna kaut ko izprovocēja jeb nesniedza cerēto.

cinnija  Ir daudz lietu, kuras mums patīk palikt zem izkārtnes "apvainošanās", tomēr lūgums sašķirot zirņus atsevišķi un peļu mēslus atsevišķi. Piedot var visu, kas neatstāj grandiozas sekas. Ja atstāj-piedot ir nepiedodami. Neselektīva visa piedošana gan radītu haosu pasaulē! Kārtīgie pilsoņi izzustu kā šķira mēneša laikā, izdevīgāk būtu būt maukai, kontrabandistam etc

borzomi  Pieņem mammu,kāda viņa ir!
Domāšanu būtu jāmaina Tev,jo esi par viņu jaunāka un tai būtu jābūt elastīgākai.

cinnija  16:35 smieklīgi skan, jācildina otrs bet tas reāli strādā! piemēram, vienmēr cildinu savu kaķi, kad vien viņš parādās pie horizonta, jo tā pieņemts. Rezultāts? Viņa horizonts esmu es

Selfconfident  Kad esmu apvainojusies, kādu brīdi dusmojos un tad paprasu piedošanu par neizdarību no savas puses. Tam seko arī otrā dusmīgā atvainošanās un nav vairs pamata būt apvainotajam. Tā kā, ja atvainosies šādā situācijā, par sliktu nenāks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu