Apvainošanās

Sakiet , lūdzu, kāda ir jēga no apvainošanās? Ko otrs cilvēks iegūst, kad viņš apvainojās? Pārsvarā to dara sievietes.. Vīriešus esmju redzējusi retāk, bet arī tas ir izbrīnījis..
Nekad neesmu šo sapratusi.

cinnija  Ja caur S/V attiecību spektru skatās uz tēmu-tas pats likums-piedot var visu, kas neatstāj grandiozas sekas!

Raivis_1977  Cilvēks ir sarežģīts pēc savas iekšējās būtības!
Un mēs arī visi tādi paši esam, kāpēc mums vienam otru neizprast??!
Nevajag celt kaut ādas viltus aizsprieduma barjeras pāri!
Parasti jau gan saka, ka muļķību neviens nenoslēps, un tā agri vai vēlu kaut kad tad nāks gaismā!
Uzsveru, šeit neiet runa par kaut kādiem primitīviem trūkumiem, kas pat ikdienā pilnībā nevienu neaizskar, vai pat ir pilnīgi saprotama un ikdienišķa parādība no kura katra!
Par to nebūtu jāsatraucās!
Pirmām kārtām, ja cilvēks pats sevi iepriekš nav izvērtējis komunicējot attiecībās, jau par svarīgām tēmām, un kaut kādu bezgalīgu kompromisu vērpšanā vienam pret otru, kas padara attiecību formu, vai nu nepanesamu, vai nu kaut kādu neizdevušos lomu attiecību veidošanā! -Nemaz nerunājot par to, ka nevar satikties!
Pie kam, ir jau gan arī kā tādi (feiki)! Feiks ir ieņemts žargons no angliskā tulkojuma.
- Tas nozīmē, neesošs, neeksistējošs profils aiz kura neviena nav, vai nu neuzskata sevi par kontaktpersonu, lai būtu gatavs iziet uz reālām vizuālām draudzīgām attiecībām ...
Šeit var jau runāt gari un plaši, kas vien tik neiekļaujās šajā (tematikā)!
Jāsāk domāt, ka visi tie, vai visas tās, kuras ir vēlējušās iepazīties ir jau laikus tad kaut kur pamanījušās iepazīties, un ir jau iepazinušies!
Bet dažām labām, kuras no vienas puses varbūt, ka tomēr vēlās iepazīties, bet tad ne no šī, ne no tā tīri psiholoģiski kaut kas galvā aiziet ciet neizprotama iemesla dēļ, un kuras nevar pieļaut domu, lai maz tīri morāli, reāli lai iepazītos!

av2  Nu, nu. Taa mamma ir tikai viena Tev. Neesi svariigaaka, ne labaaka par vinnu. Domaaju, ka Tavaa gadiijumaa, vinnnna nav apvainojusies, Bet kautkas vinnai ssskkiet galiigi ne taa, ko Tu dari, vai saki. Padomaa, vai tiessam esi pasaules naba?
Man gan..nesaprast ssito pilniibaa , jo ....pat teoreetiski , nu nespeju iedomaaties, ka mana mamma vareetu...apvainoties uz mani.

mezmalis  Iedod viņai šī topika linku , esmu pārliecināts ,ka mammai būs iemesls apvainoties ne pa jokam , ka viņai meita tāda muļķe ,kas ģimenes veļu publiski iztirzā!

Raivis_1977  Tava mamma ir vienīgā, un otras tādas vairs nebūs! Jā, dažam pat vispār tādu mammu nemaz nav, padomā par to!
It sevišķi tādās ģimenēs, kur it īpši nodzerās, tad kāda tad viņa būs??! Neiedomājama atšķirība attiecību un attieksmju lomā, kas pēdējo desmit gadē daudz kur tiek novērots ...
Un, ja viņa neapvainotos ne par ko, tad tas jau būtu daudz ļaunāk!
Var vienīgi saprast to, ka tu esi viņai ļoti svarīga, un varbūt arī vienīgā aiz kuras tādas otras (vairs nebūs)!
Un ja arī pirms mēs neapdomīgi kādam dzēlīgi kaut ko bilstam ne pa prātam, tad mēle ir vissāpīgākā, kas var vien būt, un tā tad arī var daudz dziļākas sekas atstāt attiecību lomā, nekā tas šobrīdēji intrigās vien pastāv!
Šādas vai tādas nelielas domstarpības kas šobrīd starp jums ir, nav nekas īpašs.
Tā tas ir daudzās ģimenēs novērots! Jo man arī ir māsa, un arī ir māsicas ...

Kurts69  ir situācijas kad gribās apvainoties, un viss. Vispār tā ir normāla reakcija. ja cilvēks nekad neapvainojas, tad viņam ir psiholoģiskas problēmas.

raina1970  Ir vēl viens variants- mamma pati tīri labi zin, par ko viss tas šurumburums, tikai nevēlas to teikt, jo šķiet, ka uztvers ar smaidu, pateiks, ka tas nav nekas nozīmīgs, ----bet viņai tas -kaut kas-bija pat ļoti nozīmīgi. Tātad- jums IR komunikācijas un savstarpejās pieņemšanas problēmiņas...vai un kā tās risināt- to jau lemsiet pašas. Tapat iespējams( nezinu,kāds ir mamas vecums)- ka mammuks taisās arī mazliet pamanipulēt ar pieaugušo bērnu- jo ir grūti pieņemt, ka bērns ir liels un tam ir sava dzīve- savas izvēles, prieki, bēdas, notikumi, ikdiena, svētki- kuros vecakiem tā īsti vairs nav vieta- vismaz ne pirmajās rindās. Tur nu ir japieliek zināma dzīvesgudrība arī no autores puses-lai situācija nenonāktu līdz pavisam bēdīgam stāvoklim. Un tas nebūt nenozimē, ka ir jāskrien pēc pirmā sauciena, vai jāstāsta viss par sevi mammai.

Raivis_1977  Pieturēsimies jau pie tā, ka tādos lielos lēcienos, tik tiešām ir iespējams ik katru izdibināt un izpētīt kāds nu viņš tik tiešām ir! - Daudzkārt esmu to jau redzējis sadzīvē un visur kur, kā pa tiešām arī ir. Un nevajag jau nu arī prātot kaut kādus apsurdus, vai nu mākslotus izdomājumus.
Reti gan, ja patiešām tā var gadīties! Un, ja tā gadās, tad tik tiešām kaut kādās reti izteiktās, sarežģītās situācijās, kurās nu pašai būtu kaut kāda nolūka pēc, tad vai jālocās ārā no šīm likstām aizbildinoties procesuāli pa virsu šiem spriedelējumiem, kas tiek vērsti uz tevi vai ap tevi, un ja vēl palaimējās izkārpīties no tā visa! - Nu lūk atentāts!
Bet kāpēc gan ikdienā daudziem daudz kur iznāk kaut kādi primitīvi ambiciozi aizvainojumi, un primitīvas nesaprašanas, ka pat ar tām pat netiek galā??!
Tāpēc, ka ir dažādi cilvēki, un pat ļoti daudzi no tiem diemžēl nav sasnieguši morāliskuma apziņas aukstāko kāpumu izjūtu līmeni! Un līdz ar to tad šī neizzūdošā trūkuma saikne arī atspoguļojās it visūr, arī piedevām ar savu liekulīgo manīšanos, pat ne īpaši svarīgās lietās!
Ja kaut kas no tā trūkst, tad cilvēkā nav pilnīguma apziņas dvēseliskajā stāvokļa līmenī!
Cilvēkā mīt dvēseles spogulis un tās vērtīguma apliecinājuma esamības simbols!
Cilvēka intelektualitāte ir jēdziens, kas nosaka cilvēciskās attiecības starp cilvēkiem ikdienā!

miers2  apvainoties ir normāla reakcija uz kaitinošu attieksmi - kas tur nesaprotams?? Drīzāk nesaprotami ir tas, ka kāds tēlo, ka nesaprot apvainošanās iemeslu :) Var nepiekrist,, var ļoti nepiekrist, bet nesaprast ir muļķības pazīme :( Kā var nesaprast, par ko otrs apvainojās?? Ja nu tikai atmiņas galīgi nav, ja amnēzija un nespēj atcerēties, par ko vispābā bija runa :) Cita lieta, ka reizēm saproti, ka apvainojies par daudz, bet nekā tur nevar padarīt - arī otra nevērība var būt iemesls, lai apvainotos. Temata piemērā mammai var nebūt taisnība, bet viņa tā jūtas un viss! Jāpagaida, kamēr "melnie" pārskries

fargo  visatlautiba. ir par daudz calju, kas vairs nedzird. kad saka, tu ta nedari. varbut pie mammam pieradusi, kad 10 x saka. bet pedejos gados daudzi vairs nedzird. kad viniem kaut ko saka.
vai vieglaka forma, tutinas. tu mani nezini, es tevi nezinu. ko tu tutinies? uzvedibas etikete. pazudusi nav, bet zud. un viena bridi ir punkji. un ... a ko tu, a ko tu? nesaproti? no zooparka? tad nav ko apvainoties, ja ja dabu pa fasadi pec bridinajuma un necienas.

Raivis_1977  Labi otra tematika, - spītība! Zinu, ka viena meitene kurzemniece, kura ir pat ļoti (skaista) un viņai pat bija, cik nesen puisis no kura arī ir bērns, un no kura arī ir pašķīrusies!
Un man arī viņa pat ļoti, ļoti patīk pēc foto, un arī man ne biežums vien viņa sākotnēji neatbildēja!
Bet tagad, tagad arī apmēram tas pats!
Es pat jautāju, kur tad ir tev tas puisis, un kāpēc vairs tad neesat kopā??!
A, viņa man teica, ka jā nu es esmu tāda nu tāda varbūt pārāk iekšēji spītīga varbūt ...
Un redzu, patiešām, viss tā arī izriet. Un arī diezgan pat atklāta, kas jau arī ir viens liels pluss, līdz nonākam atkal pie tā, ka vairs man neraksta kaut kā ...
Raksti ko vien negribi viņai! Tikai kad paiet divas nedēļas, nu tad tikai atraksta uz manu kaut kādu tur jautājumu kaut ko ...

fargo  kaut kur ir sabrukusi gimene. tai sievietei ir berns, tu pat nezini, cik nesen. tas visas prieks tevis ir detalas. notikumu blakusparadibas.
un tomer tu mini spitbu.
spitibu tam, jo vinja ir spitiga? varava, kura ar tevi cirvi flirte atklati , velas lai vinai uzkapj virsu, bet tu joprojam neko nespej savienot?
varbut richurachu spelet ar kaiminju durni?
ja tu nebutu galaktisku apmeru bremze, vinja jau butu tava.
bet tur ir berns. kuram ir tiesibas uz normalu gimeni, pat ja vecakiem gribas fukaaties ka marta zakiem. kaut uz mirkli tas prata ir ienacis?

SpoguliitisTM  Taas kuras tikko pashkjiirushaas , labaak neaiztieku.

eeste  ak 23:06, Nu nevajag jau sataisīt tik daudz filtru, ka beigās nekas bļodā neiesijājas! (atkal nonācām pie attiecību tēmas))
Tajā pašā laikā to, kas ļoti svarīgs, nevajag upurēt labas p** dēļ, arī fakts. Jo mums katram ir daudz vairāk variantu, nekā mēs apzināmies. Virzāmies galaktikā pa savu trajektoriju un ik pa brīdim to krusto daudz zvaigžņu-dažas no tām ir radniecīgas dvēseles, viena-vispiemērotākā. Tas viss...

Zaratustra  Nevajag plaisām ļaut pārvērsties aizās. Arī ar dzīvību tās var salīdzināt-kamēr apvainošanās svaiga (attiecību klīniskā nāve), vari mēģināt pumpēt un pūst. Bet nedari to, kad tām pāri līķa plankumi! Bez tam visstulbākā kļūda ir jaukties iekšā ar saviem reanimācijas pasākumiem brīdī, kad tam otram sāk klāties labi -ak, vai-bez tevis. Tas ir visnepiemērotākais brīdis. Vari mēģināt makšķerēt, kad tavam sapņu objektam neiet kaut kādā svarīgā jomā, un tavs peldriņķis ir tieši vietā-tur vismaz pāris % varbūtība uz izdošanos.

Piparkuka  Dabiska reakcija!!!
To pat nekādi nevar kontrolēt. Apvainojies un viss. Ja tevi aizskar, tevi apvaino, ne tā izsakās un tml.- dabiska reakcija.

Piparkuka  Luusila- kāpēc viņa nebija ārstniecības iestādē??!!!
Šitādi trakie arī brauc ekskursijās un žņaudz ekskursiju vadītājus- ir pieredzēts. Drausmas, kas te notiek.....

Piparkuka  Viņai ir par maz tevis!! Manējie arī tik reti ir satiekami.....
It kā tepat ir, taču redzamies reti.
Tas skumdona. Gan jau tavu mammu arī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu