"Netici cilvēkiem, kuri domā, ka zina visu!"/I.Kamprads/

Ņemot vērā dzīves pieredzi, jūsprāt:
Cik patiess ir šī viedā vīra padoms, lai tajā būtu vērts ieklausīties?
Un vai jums savas dzīves laikā, kaut reizi, ir gadījies nonākt situācijās, kas ir liekušas prātā apsvērt un pieņemt šādu atziņu?

riebekle  Viss oho jau ir tukša malšana, PA ieskaitot. :D

riebekle  Un par ko diskutēsim? Par olu krāsošanas paradumiem? :)))

neko  Es vairāk pieturos pie šī principa:
“Can´t trust anyone that doesn´t eat meat.” (c)Gemma

riebekle  Nu ko gan te teikt? :) Es vispār neuzticos cilvēkiem. Ne tiem, kas sakās zinām visu, ne arī tiem, kuri izliekas nezinām neko, nu un arī citiem ne.

Quercus  Netici nevienam un būs daudz mazāk problēmu.

Selfconfident  Lai dieviņš nogrābstās! Vai tad tik glupi cilvēki arī ir, kas domā, ka visu zina?

_robinsons_  Nedomāju, ka jebkad atradīsies cilvēks, kurš būs tik drosmīgs, ka apgalvos, ka zina visu...ja nu vienīgi viņš saskatīs auditoriju, kura pēc sava intelekta līmeņa būtu atbilstoša, lai šādam apgalvojumam noticētu..

_Krasula_  Nav nācies sastapt cilvēku, kurš apgalvotu, ka zina visu, tādēļ iepriekš minēto padomu nevaru komentēt.
Tiesa nākas komunicēt ar indivīdiem, kuri savu viedokli, uzskatus nes kā karogu pa priekšu un sludina kā vienīgo neapgāžamo patiesību. Tādus vienkārši neuztveru "par pilnu rubli".
Neuzticos drīzāk lišķiem, aprunātājiem, aizmugurējas darbības veicējiem.

Jurijs1962Augums163  Jezus Kristus itkā arī bijis cilvēks , taču zināja visu :)

cinnija  Netici cilvēkiem, kuri nevar savu viedokli pamatot ar faktiem.

neiet  20.10 un 20.30- kā ta nav, ir tādi, vismaz OHO . Vari uzdot jebkuru jautājumu, dzeja, foto, attiecības, gramatika, ķīmija, kas ar ko, ko, kā, viss saseivots, noskrīnots, zina kam kas pieder, cik naudas, kad kuram sekss bijis vai nebijis, dajebko, zina vi-su. Pamācīs jebkuru, paralēli, protams, izceļot sevi.
20.31, sanāk, ka mums ir Jezus ll.

Bazhix  Kamprads savu biznesu reāli uz skopuma uztaisīja, neiepakojot gaisu. Plus veiksmīgas sakritības rezultātā, kad viens viņa pārdevējs nevarēja savā mašīnā iemīcīt dīvānu, tādēļ viņš to aizveda izjauktu un salika uz vietas. Kamprads to pamanīja un saprata, ka šeit ir biznesa niša :)
Tas, ka ja gribi būt veiksmīgs, ir jāseko tam, ko dara veiksmīgi cilvēki, līdz ar to ir maza nozīme, cik liela patiesība ir tam, ko viņš saka. Patiesība laika gaitā arī mainās un pielāgojās :)

kaspis1982  Visu zin tikai muļķi,un dievs!!! ;) Vai otrādi,nav starpības... :)

riebekle  Par to taupīgumu un apdomību tērēšanā man nācās aizdomāties, ciemojoties pie draugu ģimenes Vācijā. Viņi cilvēki ļoti pārtikuši un ļoti labi situēti, lai neteiktu vairāk, bet viņu apdomību un apsvērumus iepērkoties varēju tikai apbrīnot. Un tas nav skopums, bet gan tieši apdomība, lieki netērējot un visu darot pārdomāti. Bija ko pamācīties. Tāpat ar ciemos iešanu (arī uz dzimšanas dienu), tur dāvanas dāvina ļoti pieticīgas un simboliskas, latvieši savukārt sacenšas, kurš ko dārgāku un oriģinālāku uzdāvinās, kurš kā vairāk izcelsies uz citu fona.

Raivis_1977  Ja cilvēks kaut nedaudz vairāk ko spēj pateikt, piedodiet, par savas tukšās runas kulstīšanu, tad arī viņš daudz vairāk ko zina! Un, ne tikai šajā lietā vien ...
Jo tad pragmatiski izveidojās tāda kā caurskatāma prizma caur kuru visdažnedažādākos veidos tad no visām pusēm uz lietām var skatīties, un kā tad viņas veidot, vai arī kā viņas tad veidojās.
Ja nu kādam nav tādas virspusējas domāšanas ārpusēju psiholoģisku saprata robežu mēri, tad laiks būtu jau šobrīd iet tām visām lietām cauri, ja vēl nav par vēlu!

cinnija  KLausies KLusumu un tikai to

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu