"Netici cilvēkiem, kuri domā, ka zina visu!"/I.Kamprads/

Ņemot vērā dzīves pieredzi, jūsprāt:
Cik patiess ir šī viedā vīra padoms, lai tajā būtu vērts ieklausīties?
Un vai jums savas dzīves laikā, kaut reizi, ir gadījies nonākt situācijās, kas ir liekušas prātā apsvērt un pieņemt šādu atziņu?

uzplanaledus  14:26 Tie vācieši varbūt tomēr ir skopulīgi. Ir taču savs kaifs neapdomīgā tērēšanā arī. Tas arī piešķir dzīvei krāsas.

cinnija  mūsdienās "vācieši" ir tāda pati tautība kā "amerikāņi". kā var vispārīgos vilcienos raksturot to raibo blēdīgo čigānu vezumu? citādi piekrīt 21:14.

uzplanaledus  Par Vācijas iedzīvotājiem runājot, jā, bet vācieši kā tādi ir bezgala taupīgi.

cinnija  atkritumi viņi ir un krāpnieki.

Raivis_1977  Šeit pat Dāņi uz Latviju ir atbraukuši paviesoties, bet pa to laiku izpērk jau latviešiem zemes gabalus! Jā, satarpcitu, Latvijā ir pietiekoši lēti zemes gabali, un līdz ar ko naudu itin viegli var tādējādi saglabāt, lai nezaudētu tās vērtību arī turpmākajā gaitā! Viņi visur grib kaut kā lēti tikt cauri.
Viens kas pat bija pabijis Dānijā, viņš arī apsvērdams teica, ka viņi esot ļoti viltīgi it visur, kur vien raugies, bet arī, viņu mājās un nakšņu kaītēs, kā par izbrīnu, tur viena nekārtība vien valda! Kā par izbrīnu, arī darbā viņi ir visai nevīžīgi, un pat lēni tādi!
Jo, Dānijā cilvēki ir pat dažādi, un ne visi ir vienā maisā metami!

Piparkuka  Loģiski!
Jo neviens visu nezin. Tas vispār nav iespējams.
Vislabāk zini tikai pats!!

Raivis_1977  Mēs visi runājam tikai par zināmām tēmām, un lietām. Paranormālām lietām, šeit un tagad!
Kurš gan var apsvērt domu, ka es zinu visu??!
Tikai man ir tieksme izzināt visu, un atrast vēl kaut kādu neesošu kodolu tajā!
Vienkārši, man dažreiz raugoties no malas, par ko vērpjās intrigas, pat šķērmi metās!

av2  reaalajaa pasaulee ir cilveki, kas zina vissu, nu tuvu tam, bet savaa konkreetaa darba laucinna, sfeeraa. Taads , kas zina vissu...visaas sfeeraas, veel nav piedizmis. Un ja kaads saka, ka zina vissu...tad vai nu vinnss ir vienkaarssi mullkkis, vai izliekaas par taadu. Pat maaksliigais intelekts, ja kaadrez taads buus, nezinaas pilniigi visu.
Jautaajums veel ir cits. Mums visiem ir sava dziives pieredze, taapeec mums visiem, un par pilniigi visu ....ir viedoklis. Un tikai viedoklis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu