Telefonsarunas

Cik daudz laika pavadiet telefonsarunās attiecību sākumā?
Vai gaidot pirmo tikšanos?

Es te pateicu, ka man nepatīk runāt pa telefonu un pretī saņēmu tik savdabīgu reakciju, ka pat nesaprotu... Man esot jāmainās, vai es tā arī palikšot nelaimīga. Uzreiz gatava diagnoze un tikai dēļ tā, ka pateicu, ka nevēlos tajā vakarā runāt.
Nē, tajā vakarā konkrētā persona vienkārši apvainojās par atteikumu runāties, bet nākamajā dienā sarakstoties, saņēmu daudz interesantas informācijas par sevi.

Kā Jums veicas ar telefonsarunām? Vai prasību uzstādīšanu cilvēkam, kuru pat neesat satikuši? Vai tiešāk nevēlēšanās "karāties" telefonā ir anomālija?

preilene  Oi, skolas laikā ar saviem boyfriendiem stundām ilgi katru vakaru pa telefonu pļāpāju. Bet tagad gan neesmu nekāda telefon-pļāpātāja. Patiesībā, mani tas garlaiko. Ir daudz jēdzīgu lietu, ko tai laikā var sadarīt. Pat pārbraucienos ar auto es labāk izvēlos klausīties savu mīļo dziesmu playlisti nekā ar kādu pļāpāt. Un, ja kādam tas šķiet nepieņemami, tā jau nav mana, bet viņa problēma 😉

Coldlands, haha, man gan cita pieredze – onkas ir traki uz tām telefonsarunām. Nu bāc, bet man tas nepatīk, lai taču viņi meklē kādu, kurai nav ko darīt un var pļurkstēt pa telefonu.

Trakmens  Neuztraucies par to, ko es daru. Uztraucies par to, kāpēc tevi uztrauc tas, ko es daru

Trakmens  ja jāatbild uz jautājumu, tad es varu parunāt stundu pa telefonu, ja ir par ko runāt, varu arī nerunāt, ja nevajag :)

neko  Jā, kā redzams gadi un pieredze dara savu. Nav ko lieki runāt - ir jādara:)

DanaL  Es arī nemāku stundām ilgi plāpāt ar svešiem cilvēkiem. Un negribu.
Bet es te pamanīju tendenci, - tieši vairums sievietes ir tās, kam nepatīk tā tukšā salmu kulšana! Un tieši vīrieši ir pļāpas. Bet es jau nobijos, ka es vienīgā tāda.

cinnija  Anonīma virtuāla vide ir pateicīga augsne emocionālo vampīru invāzijai.
Bagāts, nelaimīgi precējies Rīgas-ogogo- biznesmenis, kuram ir kāds nepārvarams šķērslis, lai izšķirtos no nīstās sievas (kabatas nauda, ko tā izsniedz vai tmldz) un Mego kasiere no Rēzeknes rajona. Kaut gan nē, lauku kasieres ir ar apmierinošiem izdzīvošanas instinktiem. Tad jāizvēlas kāda, kas jau agrāk pierādījusi savu romantisko gaisā pasistību, skolas mīla, ko pasūtīji vai tml.

riebekle  Ja vispār par runāšanu pa telefonu, tad neesmu no runātājām, man rakstīt patīk. Nesen piefiksēju, ka esmu atradinājusies tā brīvi un par visu ko sarunāties, jo ikdienā vairāk sanāk par darba jautājumiem runāt, vairāk tādas ieturētas un lietišķas sarunas. Tagad priecājos, ja reizēm iznāk mazliet iespringt, kad gadās erudīts un sakarīgs sarunu biedrs, kas uzsit azartu runāties par ne tik ikdienišķām tēmām kā ierasts. Vārdu sakot, mana pretimnākšana sarunās ir atkarīga no tā, ar ko runāties un par ko runāt.

Stika  "Pretīmnākšana sarunās" (c)
Varētu padomāt, ka augstā tronī sēž😀 Karaliene atradusies, idritvai.😀

eeste  Karalis ir pliks...žēl džeka

mezmalis  Neciešu telefonus un neviena nepiespiedīs mani sākt viņus izmantot,lai arī cik forša arī viņa nebūtu!

Man veselība dārga - jādomā par spermatozoīdu labklājību , bez tiem nav aršanas - vēl bērni jātaisa!
Smadzenes ar no radiācijas jātur pa gabalu ,lai par zombiju nepārvēršos!

/nevaru atrast savu folija cepurīti ,nez kur nolicis/

av2  Manas sarunas ir konkretas, taapeec parasti iisas...nu nepatiik muuldeet taapatvien.
Bet, jaa, ja cilveeks, arii es, ir baigaa love....nu jaa, tad var arii visu nakti norunaat. Pats peec tam briinies....kaa taa vareeji :)

Astronaute  Nelasīu komentārus, varbūt atkārtošos. Man arī bija tāds variants - pirms tikšanās obligātās garās sarunas, kaut kāds konkrēts vēstuļu skaits, kas bija jāsaraksta.
Tas galīgi neatbilda manam stilam - parunājam, satiekamies, pieņemam lēmumu.
Uzzināju par īpašumiem, naudu uc krutumu.
Nu kad beidzot sagaidīju tikšanos - ieradās bezzobains personāžs.
Reāli bezjēgā iztērēts laiks.
Varbūt kāda, saklausījusies par mantu un iespējām tādā veidā ir sagatavojama reālajai sejai un taktika nostrādā.

miers2  telefona "karsēšana" faktiski ir izpausmes jautājums. - vienam patīk vairāk runāt, citam rakstīt. Viens taisa mājās ēst, cits labāk pērk gatavu. Man arī labāk patīk rakstīt nekā runāt- bet pareizi te teica čiksa 19:01, ka pretīmnākšana sarunās nevar būt bez personiskas pieskaņas - man noteikti negribētos gari pļāpāt ar nesmuku, dumju vai citādi nesimpātisku būtni. Nu vismaz balsij jābūt kārdinošai. Bet tāpat labāk šķiet domas un sajūtas uzrakstīt nekā pļāpāt. Par ko lai stundām tarkšķētu?? Ja nu vienīgi viņa grib izrunāties un man tikai jāklausās un brīžiem jāpiekrīt :)

MazaisMopsis  Astronaute tās bija pasakas par to mantu :) . Labi situēts vīrietis arī atbilstoši izskatās....nevis kā tevis aprakstītais bez zobiem.

ketija64  Diagnozes un prognozes telefona sarunu laikā esmu saņēmusi daudz. Daudz komplimentu par balss tembru arī. Rezumējot varu teikt, ka telefona sarunas ar cilvēkiem, kurus neesmu redzējusi dzīvajā, ir bezjēdzīga laika nosišana :)

uzplanaledus  Man labāk patīk caur saraksti uzzināt kaut ko par cilvēku. Ja sāk ar telefonsarunu, tad var rasties nepareizs iespaids. Ne reti telefonsarunu mīlētāji ir nocietušies runāt, un tad ir tikai jāklausās un jāklausās, rakstot vismaz veidojas dialogs.

quimera  Nesen kāds slavens cilveks ir teicis,kā zvanot citiem,daudzi brīnās,kā viņš viniem zvana,nevis raksta!
Jo tagad visi raksta viens otram,ne kā agrak sazvanās

fargo  skira liels attalums. tas bija vienigais, ka justies kopa. loti ilgi. dazrez burtiski visu dienu. attiecibu dibinasana nav ieradums, kad tas kluva tuvas, cita varianta parasti nebija. tapec, ta nav kaut kada uzvedibas sistema.

RSQuattro  Vispār nerunāju pa telefonu.

raina1970  Ir bijušas garas, interesantas , saistošas sarunas -ar tikko satiktiem cilvēkiem... un tad to laiku nejūt, un nav ne smagi, ne nogurdinoši, ne žēl , ka laiks pavadīts šādi...ir bijušas īsas sarunas pa telef.- ar vel nesatiktu cilvēku, kad jūtams- nu nebūs iespējams sadabūt kādu kopsaucēju, jo nav , nav..ne prasme komunicēt, ne balss tembrs..pārāk atšķirīgi..tad cenšos atri atvadīties, pēc iespējas korektāk, taču ar skaidru mesidžu- paldies, turpinajuma nebūs.Ja parakņājos atmiņu dzīlēs, tad tur, kur sākās attiecības- bija gan sarunas , gan sms, - gana biezā slānī. par visvisādam tēmām- un ne tikai tās bija pasaulsvarīgas... bija ari vienkārsi- gribu dzirdēt tavu balsi, kā veicas///

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu