Telefonsarunas

Cik daudz laika pavadiet telefonsarunās attiecību sākumā?
Vai gaidot pirmo tikšanos?

Es te pateicu, ka man nepatīk runāt pa telefonu un pretī saņēmu tik savdabīgu reakciju, ka pat nesaprotu... Man esot jāmainās, vai es tā arī palikšot nelaimīga. Uzreiz gatava diagnoze un tikai dēļ tā, ka pateicu, ka nevēlos tajā vakarā runāt.
Nē, tajā vakarā konkrētā persona vienkārši apvainojās par atteikumu runāties, bet nākamajā dienā sarakstoties, saņēmu daudz interesantas informācijas par sevi.

Kā Jums veicas ar telefonsarunām? Vai prasību uzstādīšanu cilvēkam, kuru pat neesat satikuši? Vai tiešāk nevēlēšanās "karāties" telefonā ir anomālija?

anis  Cik ilgi var runāt ar gudru cilvēku? Jāļauj arī citiem izteikties... Nu,ja negrib-jāturpina dialogs vienpersoniski.

dzintars45v  Kamēr kafiju neesi padzēris un dzīvē redzējis,priekš kam tev pa telefonu par kaut ko pļurkstēt,maz kādas tev tur briesmas priekšā patrāpās,ja sadomāsi kopā būt,tad arī būs tēmas pārrunām.

Felde  Nekad nepiekritisu randinam,ja nebusu runajusi pa tetefonu! Sarakstoties,nez ko var uzrakstit,bet runajot-dzirdi spontanu atbildi,juuti domu gajienu,intenaciju,humora izjutu... Ja runajot katrs vards javelk....-kaaada tiksanas! Priekskam? Lai tekstus biiditu? Mazrunigie,kautrigie,bezhumora-nav mani sarunu biedri! Jutos labi,ja pretim ir atraktivs virietis,kuram atbilde ir vienmer.. :) man pasai ta ir,un zinu,kad jokot,kad runat nopietni un kad labak pakluset-paklausities.. Ja neprot uzturet sarunu,nav jegas pat tikties!

Lego  Runāt pa telefonu ar svešu cilvēku - tas ir pilnīgi garām. Muļķīga laika tērēšana, ņemot vērā, cik daudz ir tādu telefona nr.prasītāju un runāt gribētāju. Dali nu visiem savu nr. Ja no nelielas sarakstes saproti, ka ir vērts iepazīties tuvāk, sarunā randiņu. Šodien nevari? Un rīt arī nē? Nākamnedēļ? Ok. Tad sakontaktējamies te pēc nedēļas un sarunājam konkrēti - kad, kur, cikos. Tad arī ir loģiska nepieciešamība sazvanīties, un nevis lai pļāpātu, bet, lai atrastu viens otru. Viss. Runāt pa telefonu var jau pēctam, kad esi iepazinies un ir vēlme turpināt kontaktēties.

Felde  Pilnigi passaprotami,ka numurinus nevajag dalit visiem... Praata nenak! Bet,ja cilveks skarigi raksta,uzruna atkal un atkal, (tadu-ar pacietibu,ir maz) ,ja sarakstoties juti,ka cilveks varetu but normals....-tad velos pariet uz telefonisku sarunu,un tikai tad sutu bildi! Uz aklo-randinam nepiekritiisu nekad! Da nu-teret laiku,un gaidit nezinamo! Pec tel.sarunas,jau var sajust-kapec virietis ir viens.... un te nu ari,visbiezak-izlien ssie mammisu dzivotaji,tadi,kam sabojatas attiecibas ar berniem,netiekas,un ignoree.... tadi,kam gadijuma darbi,bet kopa ar mammuku-galus savelk..kam auto nav vajadzigs,jo veikals aiz stuura..... Respektivi,so visu dzirdot-nav jegas randinniem! Kapec man tas jaklausas klatienee?

quimera  Nav jēgas randiņot,jā vecene to vien dara,kā interesējās kas tev pieder,vai nepieder !
Jau vispār zaudējušas prātu dēļ naudas! Nafig tādas.

Felde  Nu jā.vīrietis-pliks.smirdīgs.nekopies.cauram zeķēm.....tiešām-tikai mammītem vajadzīgs.... Man naudas gana.bet tas nenozīmē.ka ņemšu bezzobainu idiņu.....neeeee! Un parasti.par šādām prasībām uztraucas plikadidas.ar nodzertam tiesībām un alentu parādiem! Normāls-vidusmera virietis nesaskata problēmas.jo saprot.ka katram pašam jāprot ar sevi tikt galā.tika tad ir cieņas vērts..... Lupatas-nevienai nav vajadzīgi!!!😀

quimera  Kam interesē kaut kādas vecenes prasības,no interneta?
Kura nevienam nav interesanta. Un sen jau kāda veča izmesta uz ielas.

Felde  Tieši šādiem vīreļiem šķiet.ka viņi ir kādu izmetuši...🤣 Tikai paši nabadziņi ir bez sievietes.un dzīvesvietas....ar pelējuma smārtu...pievilkušies....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu