kapec sievietem vajadzigs lai virietim butu augstaka izglitiba

nu tas tiesam nav skaidrs,varbut pietiek ar intelekta limeni?

Pilskungs  Skaidrs, ka vajag - pavisam cits kontakts, pat bez "DUREKS" var iztikt !

Pillerina  A kas tev d... plēš, ka vajag augstāko? Pilns taču tādu, kurām nevajag pat izglītību, galvenais, ka kāds, kam bikses kājās. Īpaši pedagoģiskās jomas augstāko izglītību ieguvušās.

Letija  Izklausās, ka tie, kuriem nav tā augstākā, visādi cenšas attaisnoties, kāpēc nav.
Ko tur strīdēties - vienkārši pieredze:
1) protams, dažu labu arī ar augstāko ir grūti klausīties,
2) un dažu labu bez augstākās ir visnotaļ patīkami satikt.

Bet tie ir izņēmuma gadījumi. Vairāk vai mazāk izņēmumi.
Un dzīvē ir pierādījies tas, ka, piem., pāri, kuri ir ilgstoši kopā, ir ar atbilstošām izglītībām.

Bet nevajadzētu šeit maisīt iekšā kaut kādas augstskolā iegūtās zināšanas, kurām (c) nav praktiska pielietojuma. Šis ir vismuļķīgākais arguments.
Katram taču saprotamam vajadzētu būt, ka runa šeit ir par paplašinātu redzeslauku, pasaules uztveri, nevis augstāko matemātiku un integrāļiem.

Tikko prātā pārskatīju paziņu un radu ģimenes. Praktiski visās ir shēma - abiem augstākā vai abiem vidējā.
Nu, tā pasaulē vienkārši iekārtots. Neredzu te pamatu sašutumam!

uzplanaledus  Šobrīd vairāk noder smadzenes un apķērība, spēja aptvert situāciju, mainīt priekšstatus un tml. Ir, kam tas ir dabas dots, bet ir arī tādi, kam nav ar visu izglītību.

cinnija  Nu, tas, ka metinātājs tvīkst pēc šuvējas un kvēli necieš agstskolas profesori-paši tam ticat? Tas ir tikpat kā resnulis alktu pēc otras tādas pašas resnules un nikni cirstu ciet glancētos žurnālus redzot tajos gozējamies Lieckalniņu jaunībā
. Realitātē ir tieši otrādi-mēs gribam tos, kas kompensē mūsu defektus un vislabāk, ar uzviju, nevis kuri ir tajā pašā palātā, kur mēs.
Tikai objektīvi izrēķinot šanses sašņorēt ekskluzīvo eksemplāru, nobīstamies un sākam pielīst vientuļajai mātei ar vidējo speciālo no sociālā dzīvokļa ar nepārvaramu kāri beidzot uzlabot sadzīves apstākļus.

vilks28  Runā ka Jēzus bija galdnieks ,bet kā viņam bija ar to izglītību es nezinu.

Pilskungs  "Īpaši pedagoģiskās jomas augstāko izglītību ieguvušās" - kāpēc tieši viņas īpaši pieminētas ?

mezmalis  Skatoties cik daudz mīnusu pie Aivara komentāra , var secināt ,ka te daudziem ir tā augstākā izglītība!
Nav gatavi pat iedziļināties tekstā , bliež tik pa īkšķīšiem , jo neko citu tajās skolās nemāca - tik vien kā soli nolietojas un bikšu pāri nodeldēti!

Teicu skolniekam ,ja vēlies labas atzīmes tad kal to vēstures grāmatu no galvas , bet neņem to pārāk nopietni ,jo tur lielākā daļa informācijas ir safabricēta un neatbilst realitātei... Vēlāk pats pārliecināsies par manu vārdu patiesumu ,kad sāksi atklāt īsto pasauli!

mezmalis  Zinu tās augstās izglītības , viena daļa no tiem pat rakstīt neprot - teikumus sāk ar mazo burtu , teikums karājas gaisā ,jo arī gala pieturzīmes neliek!

Nemaz neminēšu ,ka arī sakarīgi izteikties neprot ,kur nu vēl otra viedokli uzklausīt vai iedziļināties tajā - jo tas viņiem nav mācīts!

Jokapeeec  Neko sliktu izglītībā nesaskatu. Dzīve ir pietiekoši gara, lai apgūtu profesiju vai iegūtu normālu izglītību. Vīrieši gan prasības sievietēm uzstāda lielas, bet paši uz sevi paskatās?

draboss  No sarunām vairāk radies iespaids, ka biežāk vēlas tādu, kurš prot rakstīt. Tur ne tā, ka katru komatu tagad analizēs, bet vairāk lai spēj izveidot paplašinātus teikumus, uzlikt kādu garumzīmi u.t.t.

av2  tiiri intreses peec, kaapeec lai muusdienaas...nebuutu taa izgliitiiba cilveekam? Nu kaapeec? Principa peec...neej skolaas, nemaacies, vai vienkaarssi nevari neko iemaaciities /esi stulbs no dzimssanas ?

MazaisMopsis  Jau tas kad tiek uzdots jautājums "kāpēc vajadzīga izglītība" parāda uzdevēja domāšanu !
Ar to arī atšķiras vīrieši ar vid. speciālo no vīriešiem ar augstāko izglītību - ar domāšanu un intelektu.
Pirms pāris gadiem kad biju šajā portālā ar apņēmību atrast sev otru. Nebija uzstādījums par augstākās izglītības nepieciešamību. Tad arī reāli , uzskatāmi pieredzēju cik milzīga ir atšķirība starp vīr. ar augstāko un bez. Tas ir kā diena pret nakti. Nekad savā dzīvē nebiju satikusi tik daudz aprobežotu, paviršu, rupju , amorālu - vienkārši dumu vīriešu. Tie visi (!) bija vīrieši ar vidējo,speciālo izglītību. Es nevērtēju pēc izglītības , bet pēc vīrieša attieksmes , intelekta un domāšanas, kā arī viņa morāles un vērtību sistēmas.
+ ja vīrietis var uzrakstīt sievietei "vēstuli" kura sastāv no 3 vārdiem kuri ir ar kļūdām tas liecina ne tikai par viņa intelektu kopumā , bet arī par viņa attieksmi pret otru cilvēku.

riebekle  Man nav augstākās izglītības, bet līdz šim neviens sarunu biedrs, arī ar maģistra un doktora izglītībām, nav sūdzējies par to, ka ar mani sarunāties būtu garlaicīgi. Tieši otrādi.
Manuprāt, ne jau izglītība ir svarīga, bet gan tas, kāds cilvēks tu esi, par ko interesējies, kā proti sarunāties u.t.t. Man patīk tādi sarunbiedri, kas rosina mani domāt, spriest, interesēties par kādu citu jomu, kuru nepārzinu, kaut ko jaunu uzzināt, patīk apmainīties viedokļiem par vienu vai otru notikumu, patīk, ja saruna ieinteresē lasīt papildus kādu literatūru. Vēl, kas nav mazsvarīgi, ir sarunu biedra attieksme un izturēšanās. Ir tādi, kuri varbūt gudri, bet runā tikai un vienīgi par sevi. Šie ir izdevīgi gadījumam, ja slinkums pašai runāt, jo tad tikai jāuzdod pareizas ievirzes jautājumi un var klausīties divu stundu garu monologu. :) Samērā reti ir tādi, kuri ir gudri, erudīti un vēl piedevām māk sarunu vadīt, un tad, un tad, un tad- ir kaifs. Bet to ir jāmāk.

rokons  Kas ir tie kam ir augstākā izglītība?
Tiem, kas bija ar iekšējo dzinuli izzināt vairāk, saprast vairāk, domāt plašāk, resp. veči ar iekšējo dzinuli. Kas nesēdēs dīvānā ar alus bundžu TV pulti spaidot.
Ir daudzi labi profi arī amatnieki, tikai, sastopoties ar nestandarta situāciju, viņu prasmes nepietiek. Vajag fundamentālas zināšanas, lai radušos problēmu izrisinātu.
Pat mākslinieki, iegūstot augstāko izglītību, gūst lielākus panākumus dzīvē.
Un sievietes tiecas uz panākumus gūstošajiem.

rokons  P.S. Galdnieks bija Jāzeps, Jēzus tēvs :D

Sniegsnieg  Ir reti izņēmumi, bet vīrietis ar augstāko izglītību visbiežāk atšķiras no vīrieša bez augstākās izglītības. Izteiktāk tas ir pēc 40. Ir cits intelekta līmenis, cita uzvedība, cits draugu, paziņu loks. Visu cieņu visām profesijām, bet grāvrači, parasto fizisko darbu veicēji, pīpmaņi, alus dzērāju, brutālu leksiku lietotāji, uz ielas spļāvēji tomēr nav pievilcīgi. Visbiežāk tie ir alimentu nemaksātāji, vaimanātāji. Un ne viens vien, kuru zinu, te ir ierakstījis, ka ir tā augstākā, patiesībā nav,domāju izglītota sieviete to saskatīs, saklausīs.

Chris1986  " IQ ir vispārējā intelekta jeb saprātīguma koeficients, ko var noteikt ar intelektuāliem testiem."
Ja kāds ir pildījis šos testus, tad sapratīs, ka tam nav nekāda sakara ar zināšanām. Bet gan ar iedzimtu matemātisko domāšanu, bīdot domās kopā trijsūrīšus un kvadrātiņus un iztēlojoties, kurš tur iederas un kurš ir lieks. Nevajag jaukt šos divus līdzīgi skanošus terminus - intelekts (iedzimts, pašam cilvēkam tur nav nekādu nopelnu) un inteliģence, kuru cilvēks iegūst daudz lasot, mācoties utml

MazaisMopsis  Sniegsnieg man arī ir tāda pieredze , ka vīrietis ir ierakstījis ir augstākā , bet pēc pāris vēstulēm es skaidri redzu , ka melo ! To var viegli pateikt . :)
Atšķirība ir pārāk liela lai to nepamanītu. ;)
Un jā .... īpaši tas jūtams vīriešiem 40 + . Jo reāli tas gadu cipars disonē ar to valodu, intelektu kas no viņiem nāk ārā. Brrrrrr...

MazaisMopsis  Pareizi C. saka tā ir inteliģence. Tā arī ir ..... ar ko cilvēks sevi piepilda tas arī no viņa nāk ārā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu