kapec sievietem vajadzigs lai virietim butu augstaka izglitiba

nu tas tiesam nav skaidrs,varbut pietiek ar intelekta limeni?

Raivis_1977  Bet piedodiet, ja viņš ir nu nopircis to diplomu, un tad tagad viņa (nauda) bez precedenta kaut kāda, lieka iemesla dēļ, eventuāli tagad tiek spontāni iemesta miskastē, no mūsu runām vien!
Un, varbūt tieši šis diploms ar augstāko izglītību, viņam pat ir noderīgs tur, kur viņš tik tiešām ir nepieciešams, un pat pilda pilnā mērā savu uzdevumu, kādā mums nezināmā darbā, un pat salīdzinoši atdekvātā līmenī, ar ko tad nu atkal mēs nevaram samēroties!
Nu atšķirība ir tāda, ja nu nenodzerās! - Jo nevar par cilvēku spriest pēc neklātienes!
Un varbūt tas nav galvenais, jo galvenās ir jūtas un viņa pretimnākšana, kas ir jau kā nenovērtējams aspekts!
Un varbūt tā ir pat mums kāda neaizsniedzama, netverama, savdabīga stīga, un ja vēl sader abu pušu savstarpējā simpātija, nu tad jau nu, vienkārši, super!

Raivis_1977  Pareizi jau nu ir! Arī attieksmei ir ļoti būtiska (loma attiecībās). Ja kāds vispār kaut ko tādu par pilnvērtīgu maz uzskata, lai to veidotu!
Kaut gan, arī tomēr prasības ir jāievēro abpusējo attiecību nostiprināšanā, kādas valda, vai var valdīt abu starpā.
Kaut gan, arī platoniskā mīlestība ir diezgan nežēlīga, ja viens mīl, bet otrs ka izrādās, pilnīgi nemaz nemīl, bet slēpjas aiz kaut kāda spontāna aprēķina tik!

Lai vienmēr dvēsele (Tava), kā brīnumsvecīte zied!
Lai domas, sapņi un ziedi tur savākti tad vienuviet arvien!
Lai vienmēr ir kāda radoša doma, kas sapņu tālumos trauc!
Lai esi kā jūra - kā joma, kas dzintara pilna vienuviet aizvien! ( )

Raivisir7  Drošības sajūta sievietei ir lielāka,par savu vīrieti ja viņš ir izglītots. Jo maksātajs lielākoties mēdz būt vīrietis.
Itkā jo lielāka izglītība,lielāks atalgojums.

Raivis_1977  Piekrītu! Bet nu nevienam nav jau pa galvu un kaklu jāskrien tagad, un laulības jānoslēdz kaut kādā Makdonaldā, piedodiet!
Jo šajos gaumju principu augstumos, vēlmes valda pat (ļoti dažādas)!

ketija64  Var būt dzīvē visādi, tomēr, ja cilvēkam ir bijis mērķis iegūt augstāko izglītību un viņš to ir sasniedzis , tad visu cieņu ..pacietība un mērķtiecība ir viņa stiprā puse.
Vēl varu piebilst ,ka cilvēki ar augstāko izglītību nemēdz būt "ņaudētāji" ,viņi nepieder pie cilvēku daļas ,kuriem viss ir slikti.

Raivis_1977  Hmm, vai tad nu es esmu ņaudētājs kaut kāds??!
Man viss ir labi, un viss ir Okei, un būs ar laiku pat vēl labāk, jo ja cilvēkam ir kāds mērķis, un ja zina ko dara!

DanaL  "... viņš ir nu nopircis to diplomu..."
Tad tas ir tikai un vienīgi nopirkts diploms, nevis augstākā izglītība.
Ir, protams, izņēmumi. Kā manam tēvam, kurš 30 gados saprata, ka vajag. Bet viņa specialitāti tolaik varēja apgūt tikai Maskavā. Viņš pusgadu nomocījās ar neklātieni, un saprata, ka nevilks gluži vienkārši sadzīvisku iemeslu dēļ, jo nevar to visu savienot ar darbu un ģimeni.
Bet tas, ko viņš apguva bērnībā no Sibīrijā no tur izsūtītajiem inteliģentiem un pašmācības ceļā, ir vairāku specialitāšu diplomu vērts.
Vēl, protams, ir nozīme tam kāda vidē cilvēks audzis un uzturas, un cik lielā mērā pats var veidot un mainīt vidi ap sevi.

uzplanaledus  Man ir augstākā, plus vēl vēlāk atsevišķi mācījos magjistrantūrā, bet reāli tos papīrus varu izmest.
Mācoties šo un to, kas man varētu noderēt, es esmu ieguvusi daudz vairāk.

Raivisir7  Man tāpat,izglītība īsti nenoderēja,bet nenožēloju,jo var taču virzīties arī citā jomā. Bet tas ir normāli ,ja sieviete prasa no vīrieša izglītības. Nu šajos laikos vajag visiem finansialu garantu. Un nākotnē bez bumāgiem vairs neviens īsti negribēs nemt darbā.

derevnja10  Izglītība kā tāda neizsaka galīgi neko. Viss slēpās pašā cilvēkā. Ne par velti pastāv teiciens, strīpainie ar strīpainiem, plankumainie ar plankumainiem. Tā māte daba iekārtojusi.
Kad man bija vēlme iepazīties, kā tagad atceros, anketā bija ierakstīts, potētās un ar cilts rakstiem lūgums netraucēt. Šim tekstam nav nekā kopēja ar izglītību.

Virgo  kāpec sievietem vajadzigs lai virietim butu augstaka izglitiba = kapec sievietem vajadzigs lai apģērbam būtu BRENDS
Man tā domāt tad kad atrisināsi šo uzdevumu , tad būsi atradis atbildi uz savu jautājumu...

Letija  Paskatoties tagad uz jauniešiem, kuri beiguši labas ( uzsveru, labas!) augstskolas un uz viņu vienaudžiem - klasesbiedriem, kuri nav "aizgājuši" nekur, ir milzu atšķirība. Milzīga!

Tāda pati milzīga atšķirība būtu ģimenē, ja augstāko, piem., juridisko vai medicīnisko izglītību ieguvusī meitene apprecētos ar gatera strādnieku, kurš ar mokām ieguvis pamatskolas atestātu.

Par 99,9% - nu, nav šāda savienība iespējama. Viņi būtu nelaimīgi. Abi.

uzplanaledus  Jaunieši, kas ir daudz ceļojuši un varbūt arī strādājuši ārzemēs, ne reti ir ieguvuši plašāku skatu uz pasauli un lietām, kas jādara, kā tie, kas tikai beiguši kādu augstāko mācību iestādi.
Jo reāli, ko tad var par algu? Un ko var, ja zina tikai to savu vienu lietu un tai sabrūkot, nav ideju, ko darīt tālāk.

Virgo  Ar to ka augstākā izglītība apzīmē kaut kādu kvalitāti es nesteigtos... Bils Geitss augstāko izglītību ieguva tikai tad kad bija bagātākais cilvēks pasaulē ...un cik pasaulē ir sleplavu un maniaku ar vairākām augstākajām izglītībām...tā kā lēnām pār tiltu draugi...

Garret  Nu gan dāmas sacepās . Mēs taču gribam lai būtu tā un šitā ! Diemžēl dzīvē tā nenotiek . Nereti tieši tās ar augstākajām ir arī tās tukšākās . Protams nerunājot par tām kuras tiešām dzīvo laimīgi kopā ar savu vīrieti .Visu cieņu ! Gudras ,sevi cienošas un spējošas uzņemties atbildību par attiecībām . Brīvās nav spējušas to noturēt un mazliet piezemēt . Tagad dzīvo pie vecākiem ,vai īrētā ,tukšā dzīvoklī. Tās parasti ir sevi nodarbinājušas tikai ar vienu mācīties un mācīt citus Tās vazājas pa teātriem ,bet neprot izdarīt elementāru darbu . Ja tādai sievietei ir bērni ,tad tie apmeklē visus iespējamos pulciņus lai apmierinātu māmiņas ego . Bijušais protams tiek paturēts tuvumā jo tur visticamāk arī vel naudu var dabūt.Nereti tāda sieviete pat auto neprot vadīt ,vai nevar to atļauties . Dīvaina sagadīšanās !Tieši tādas atrodas šādos portālos .

Drole  Dīvaina sagadīšanās 13:14_!
Precīzi tās pašas pareizrakstības kļūdas kā onkulim valmierietim. Vai tik abi nebūs kopā pamatskolu bastojuši...

mezmalis  Sievietei tāpat kā valstij vajag tikai paklausīgu izpildītāju , tātad vergu!

Ja vecim ir savs ķobis uz pleciem , tad problēmas ir lielas , jo tādu nesalauzīsi un zem tupeles nepaliksi!

typhoo  Nosaciiti par teemu, un tajaa skaitaa, par pareizrakstiibu... :)
Mezmalis, kursh kaut ko par to iemineejaas, laikam gan nav iemaaciijies, ka garais, platais taustinjsh ir jaaliek peec, nevis pirms komata. Un tikai vienaa pusee.
Taa luuk, ar taam izgliitiibaam.... :)

DanaL  Bet kāpēc vīrietim interesē sievietes, kurām vajadzīgs, lai vīrietim būtu augstākā izglītība?
Tak ignorējiet viņas, tāpat kā viņas liek mieru jums.

kvarts  Man jau gan ari ir tikai pamatskolas izglītība, bet nu ko lai saka, paldies dievam vismaz vesalais saprāts ir iedots. Neticu, ka tad ja būtu gājis augstās skolās, es būtu laimīgāks, veiksmīgāks, bagātāks.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu