Vai vecums var but skerslis attiecibam?

Ja sieviete ir 10g jaunaka par virieti,tas skaitas normali..OK Tad kapec daudzi cilveki izturas skeptiski,ja sada vecuma starpiba ir otradak,piem virietim 25 ,sievietei 35? Visi uzreiz klaiga..O mammiti atradis utt. Manuprat nav pareizi uzreiz noriet.

Letija  Dažādi zinātniskie pētījumi norāda uz to, ka tieši vīrieši noveco ātrāk, bet te......runcs51 nāk klajā ar savu teoriju (diez, uz ko balstītu?)!

P.S. Jau vienreiz jautāju, varu pajautāt otrreiz - vai tas, ka vīrieši mirst ātrāk norāda kaut kādā absurdā veidā uz viņu "lēnāku novecošanu"?

Tessa  nevajag njemt personiigi, bet es savos cieniijamos gados izskatos ka runcha51 meita.
ij labi, ka ta.

DanaL  Priecājos par 51.runci.
Jauki tā sev paglaimoja :DDD

Felde  21.04 Sievietes noveco aatak? vai pats izlasiji,ko uzrakstiji? Paskaties apkart,50g viriesi jau veci vecci.... 50g sievietes-kooptas,spriganas! Pietam,viriesa mehanisms vairs nestrada ka pulkstenis.... :) Iegaumee tak vienteiz-virietis ap 50....netur lidzi sievietei,jo mes varam vienmer-ar nosacijumu,ja gribam! (ja blakus istais) Virietis grib,bet nevar-ar iznemumiem...(ja blakus jauns celamkraans..) :)

rokons  Te citētais - sieviete 35, vīrietis 25.........nu var jau arī normāla ģimene izveidoties. Bet pēc 15 gadiem vīrietim būs 40. Sievietei 50.
Reti kura sieviete 50 gados būs tik pat sportiska kā vīrietis 40. Sporta pasaulē piemēru par vīriešiem daudz. Kā ir ar sievietēm?

Stevia  Man arī patīk jaunāki vīrieši (saprāta robežās) un neko sliktu tajā neredzu.

Drole  Kā ir ar sievietēm?

https://www.theyouth.in/2019/03/27/103-yr-old-grandmother-sets-the-track-on-fire-wins-gold-medal-at-
world-masters/

nakts15  ...he, he- kā tad "vecis" atzīsies, ka sākušās potences problēmas un vajadzīga "svaiga" gaļa lai kaut kas vēl "kustētu"...bet, ja nopietni, gadu starpība ir šķērslis tikai tad, ja nesakrīt gaidas- piem., vīrietis grib bērnus, bet sieviete tos vairāk nevēlas vai ir jau pāri tam vecumam lai varētu dzemdēt...Kā jau te minēja- viss pārējais ir aizspriedumi un kompleksi. - Es par jaunajiem un varošajiem!:)

eeste  Skaisti, 10 gadus jaunāks vīrietis, visi alkāni tā dzīvo.

Chris1986  O mammiti atradis! :D Un oho vecmēbļu slapjie sapnīši - forši :D

Asenizators  Atbildēšu Runča vietā Leticijai.
Vīriešiem vieglieka dzīve. Viņi dzer un uzpīpo, nerunājot par fizisku darbu un problēmu risināšanu, kas paņem savu.
Taisnība ir viņam. 10 gadus jaunāka sieviete, izskatās bez maz vai vecākā māsa.
Protams, ne 100%.🙂

mezmalis  Ja meitiņu nevar atrast ,tad jāmeklē mammīti!

Nav ne vainas vecākām , vienīgi , ja vēlies bērnus , tad gan jāskatās uz meitiņām!

mezmalis  Viņam ir taisnība par to novecošanu... Viens no galvenajiem iemesliem ,kādēļ sievietes noveco ir pārmērīga aizraušanās ar kosmētikas lietošanu , tā sērga jau ir no meiteņu vecuma , savam smukajam mūlītim ķīmiju mālē virsū... Tad viena otra jau 30mit gados izskatās tur pat vai divreiz vecāka!
Un ir arī tādas ,kas 50-60mit gados atgādina 25 gadīgas! (iespējams kosmētiku nebija lietojušas jaunībā ,tādēļ tā saglabājušās)

Es vispār nenovecoju - galvenais iemesls - nedzeru ,nepīpēju, ar sēklu nedalos pa pusi pasaules - lietoju tikai dzīvo ūdeni , mikrofauna ir apmierināta! Pārtieku no svaiga gaisa un mīlestības!

Večiem galvenais iemesls novecošanai tieši ir tā pīpošana un dzeršana ,neizgulēšanās! Nu un protams ,ja nav noveicies ar sievieti blakus ,tad arī no nerviem var kārtīgi nosirmot un izkāmēt! ;)

runcs51  To Felde;palasi kaut ko no zinātniskiem rakstiem šajā jomā,tad arī gudrojies....un ne visas dāmas 50 gados ir spriganas,tāpat arī ne visi vīrieši ir grausti-tiesa gan zinu vienu otru,kurš jau 45 gados ir tā nodzēries ,ka ir invalīds un atrodas pansionātā

Raivis_1977  Ir gan reti izņēmumi, sievietēm spriežot pēc gadiem, ka pat (pilnīgi nenoveco), un gan jau ka kāds vīrietis tāpat! Tas ir pierādījies fakts! Tas viss ir atkarīgs no gēniem. - Ka vienkārši sakot, stipri gēni ir! Tas ir jāzin! Un zinātnieki to jau apstiprinājuši ir!
Protams, ka šeit var vērā mazliet arī ņemt to, ka tu vēl piedevām nesmēķē un nedzer)!

runcs51  Vienai daļai šejienes dāmu publikas jau nu skaitās izteikti ´´moderni´´,ka blakus ir jaunāks joberis-tā viņas vismaz kaut kā apmierina savu pašapziņu-gadi aiziet un tos tāpat neapturēsi,bet no kādreiz simpātiskas dāmas pamazām sāk izkūņoties veca ragana....un arvien vairāk naudas jāatstāj kosmētiskajos kabinetos,lai to jaunāko joberi noturētu blakus.....(sāku domāt,vai neatvērt kosmētisko salonu-tas bizness arvien ienesīgāks paliekot...)

MazaisMopsis  Skaidrs, ka tiek meklēta partnere seksam ! Ne jau laulībai, bērnu radīšanai un atlikušai dzīvei.

MazaisMopsis  Man jaunāki neinteresē. Sava vecuma vai 5 gadus vecāks. 10 gadi tā ir liela atšķirība. Sievietei par sliktu.

runcs51  Un,ka Tessa izskatās tā,kā viņa te lielās-jādomā tie ir galīgi meli...šī pat savu bildi te baidās publicēt....

Tessa  meli, meli. tadiem, ka jums-rupekljiem, izlaistiem sieviešniidejiem un vaimanfriižiem, lai Tessai ir 80+ un vinja ir veca un resna, apmekle kosmetiskos kabinetus, jo citadi sevi savakt nevar :D ))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu