Vai vecums var but skerslis attiecibam?

Ja sieviete ir 10g jaunaka par virieti,tas skaitas normali..OK Tad kapec daudzi cilveki izturas skeptiski,ja sada vecuma starpiba ir otradak,piem virietim 25 ,sievietei 35? Visi uzreiz klaiga..O mammiti atradis utt. Manuprat nav pareizi uzreiz noriet.

runcs51  Nemāku teikt,Tessa,jo nezinu,kā īstenībā ir...bet tas,ka izskaties ,kā mana meita-noteikti ir pārspīlēts....vispār esmu ievērojis,ka skaistākās dāmas visbiežāk ir kurzemnieces....

rokons  Sievietēm pēc 50 zināma hormonu satura maiņai parādās 3 lietas, kas nav vīriešiem:
- kaulu dekalcinācija
- koksartrožu veidošanās
- svara pieaugums.
Vīriešiem testosterona līmeņa pazemināšanās rada citas lietas, bet tas parādās ap 60+ gadiem.
Tāpēc jau pasaulē ir populārāki pāri, ka vīrietis vecāks. Cik - tas katra gaumes jautājums.

Felde  Labrit,visapkart! :) runcs,Piekritu tiktal,ja runa ir par zoliido kategoriju! Ofisu kungiem,tiem,kuri ir ggimenes-respektivi,laimigi-pie vietas! Par so kategoriju var runat vairak pilsetaas! Mazpilsetas un laukos-virietis 40+ (80%) izskatas graujosi! Sievietes 40+....-izaudzinajusas bernus,vairak laika velta sev,un tiesam izskatas labi! (protams pietiek ari slampu.....)
Ja par attiecibam ar jaunaku,te,manuprat svarigi,kura vecuma taas uzsac! !8g puika+35g sieviete,ir graujosi. Taspats sakams par 50g virieti un stipri jaunaku meitinu pie saniem.
Pati dziivi dzivoju ar 9g jaunaku virieti,nemirkli nejutam atskiribu! Varbut cilveki pielagojas? Virietis nobriest,klust viriskigs,arbildigs....sieviete-jaunekliga,aktiva. Man ari tagad nedod vairak par 43g.... Lai gan jaatzist,gadi dara savu,un novecojam visi,tomer nesaprotu viriesu plaatisanos ar savu ego! Te kadreiz sarakstoties sak likties-vieni sex giganti palikusi briivi... :) Visi tik aktiivi,tik aktiivi.... Manuprat,vairums par uz porno-nereagge! bet plaatas! Kautkad jau rakstiju-aptieku statistika-looti daudzi 40+ jau meklee stimulatorus.lai iepriecinatu sievietes... busim reali!

Raivis_1977  Ir labi, ka sieviete sevi sajūt kā pašu pilnību, kā pilnvērtīgu attiecību partneri. Taču laimība ir pilnā mērā attiecināma tikai tad, ja tu pats pēc būtības esi skaidrs un tīrs sevis pašapziņas veidošanā, un kad tu neslapsties vēl piedevām apkārt, kaut kur!
Ticiet man, tā tas ir!
Neuzticība vairāk vai mazāk ir uz otru tikai tad, ja tev pat pašam nav pat pilnīgas skaidrības pašam ar (sevi)! Protams, ka tas attiecās arī uz otru partneri!

Felde  Mana pieredze,esot oho...vairums viriesi nemaz nespej veidot attiecibas, Statistika-apmeram sada....gadu padzivoju ar vienu,ai,nu nesanaca,tad divus-tur ari sviests! ...pusgadu te bija viena,nevarejam...nu tad tikko pametu vel vienu,ai,nu nesanaca... Kas tas par murgu!? Un kapec kaadai japienem tads netirs staigulis,kurs seeklo puspasauli,un tagad,kar vairs nespeej-beidzot meklee ko nopietnu....-ar garantiju,ka to udens glaazi kaada pados! Milie viriesi,ticiet man,gandriz visas-seit esosas,ir gatavas dzivot vienas-laimigas,bez stresa,baudot dzivi.....mums ir berni,mazberni,kad velamies,dodamies,kur deguns raada....kam mums noslurcis viirelis...kurs nespej veidot normalas attiecibas. Jaa,es velos ko stabilu-basltitu uz saprrratni,juutam,cienu! Jaa,man sex ir svarigs! Jaa,man ir viss materialais,un nevajag kadu,kurs uztures.... Es neesmu pilna ar zzulti,lai gan-reizem te kkircinu ar saviem komentiem... :) Bet kur tad ir tie normalie,sevi cienosie,neatkarigie,viriskigie??! Vairums,tomer ir nestabilo... mazturigi,ar problemu nastu,un saccakaretam attiecibam-pat ar saviem berniem! Ja virietis nav viriskigs,ja teevs nemaz nav teevs....-kas vins ir??? Kaa tos sauc???

Raivis_1977  Tas ir tāds tavs pašizdomājums kaut kāds?? Varbūt, ka esi bez bildes, un nu ķeri uz zilu gaisu vienu otru trešo, bez attiecīga darudzības laika apliecinājuma ... Un tagad visus noliec gar zemi! Šajā nolūka dažai iet pat vēl draņķīgāk, ka pat pārāk ātri un dziļi jau iegājusi attiecībās!
Varbūt viņas pat šobrīd tā nedomā, un ceļ sevi tikai labā gaismā!
Neapšaubu, ka arī tādi te staigā, kas grib tikai viena vakara, vai pāris dienu attiecības!

medusbite3  Viirietis, taapat kaa sieviete, labi izskataas jebkuraa vecumaa, ja saglabaa veselo sapraatu liidz muuzza galam, dziivo liidzi laikam, nebojaa attiec. ar tuviniekiem, draugiem utt.
Lloti negatiivi aareejo izskatu ietekmee smeekeesana, alkohols, paarmeeriiga kosmeetikas lietossana

Drole  Viss ir galvaa.

https://www.psychologytoday.com/us/blog/neuroscience-in-everyday-life/201902/do-women-age-slower-men

dzozefinaups  Par gadu starpibu.Te jau izskaneja,ka sievietes var,ja velas,ar viriesiem ir pasvaki.Piemers iz dzives,vairakus gadus sens notikums.
Kolektiva jauna,skaista sieviete,iepazistas ar pusmuza virieti.kuram liels veders,biezs maks,un kruts auto.Ja,vins vinu aplidoja,ziedu netruka,un vinai tas patika.Gaja laiks,vina saka neatbilset uz zvaniem,tiklidz ieraudzija vina auto,slepas-manis nav! Beidzot izstastija,sexa apala nulle,savu kranu cila tikai ar roku,vinas uzdevums sukat vina krusu galus,kamer vins beidz. :) Redziet,nekada nauda nepalidzes,ja sieviete menesiem ilgi paliek neapmierinata(jauna sieviete).Un nestastiet,ka mele,pirksti. Vairumam sieviesu tas pat nav nepieciesams.daba siem atributiem lemusi citas funkcijas! Ja,viens otru neizsledz,tacu ne visu var nopirkt. Vecie buki,jus pat nenojausat,ko sievietes doma par jums!
Un te piebildisu,nekad nesapratisu,ko viens 25g virietis mekle 50g sieviete? Ari tas ir pretigi! Kopa jabut lidzvertigiem cilvekiem! Gan gadu zina,gan finansiala situacija,gan garigaja attistibas limeni!

Raivis_1977  Varbūt, ka pilsētnieces, tik tiešām tādas viņas ir! Bet tad vajag viņai teikt tieši tā, - gribu dzīvot tikai (kopā ar tevi)!

Chris1986  es tik tā padomāju, ko te sievieC 50+ - vecumā, kad dzimums jau vairs nav svarīgs - var visu laikmu par seksu ņemties? Vai tad te tiešām visas Latvijas diagnosticētās nimfomānes ir nolasījušās? :D Domājiet labāk par mūžību un dzīves jēgu, bet kkādu triviālu seksa lietu likšana kā galvenā dzīvē jau bija jāatstāj pusaudžu vecumā

swim  09:45 ļoti precīzi.
Kamēr 25 un 35, starpību nejutīs, bet kad vīrietim tuvosies "klimaktērijs", viņš sāks mest acis uz jaunām.

Felde  Chris....beidzot pratiga doma! :) Ja,dzives jega ir svarigakais! Tacu runa jau te ir par cilveku pilniba-ja virietim nav nekaa....un sexu vairs nespej-kaaaaaapec mekle sievieti? Dziivo viens-lidz taa-melnaa pasauc. Bet nee,mekle tacu kadu ssiverigu,jaunaku-tad jautajums,kapec ne 20g vecaku??? :)
Es saietos ar forsu,tirigu,smaidigu 50gadnieku...kuram nav svessa iziesana sabiedriba,kuram ir kapeika,lai mainitu savu garderobi,un varetu atlauties pacelot-pietiek tepat pa LV.... Ja es to varu-virietim man blakus-arii jaavar! :)

rokons  Dažādos aspektos laikam taisnība ir visiem.
Par Alcheimera pārsvaru vīriešu vidē - laikam taisnība, bet t´ parasti pēc 80 gadiem izpaužas.
Par potenci - Marks Tvens ar rakstīja - jā, sievietes var sexot pavisam ilgi, ar piebildi, ka vīrietis nez vai sajutīs kaut ko, atrofējušos gludo muskuļu dēl.
Runa ir par fizisko varēšanu vispārīgā nozīmē. Ziema - labs piemērs. Vīri ap 70 uz kalniem daudzi redzami, sievietes - niecīgā skaitā.
Cēloņus jau iepriekš minēju

burleska  Sievietēm 50+ (un kur nu vēl 40+) daudz vienkāršāk būtu iepazīties dzīvē, nekā internetā, kur vecums norādīts, ja vien brīvajiem vīriešiem būtu jānēsā atšķirības zīmes, lai zini, ar ko sarunu uzsākt, ar ko nē :) Jo izskatāmies mēs daudz labāk, jūtamies daudz labāk un tml., nekā te oho vecmēbeļiem šķiet ;) Varbūt arī kāda 60+, kas internetā nomet gadiņus 10 nost, pabojā to vīriešu priekšstatu, kam pazīšanās tikai te, par sievietēm 50+ :D

Chris1986  Felde, cik es saprotu, tu vēlies iegādāties sev mājdzīvnieku vientulības īsināšanai vīrieša izskatā. Kāpēc tad ne sunīti? Vienīgi tam nu naudas pašam galīgi nebūs ne garderobes maiņai, ne paikai un dabūsi uzturēt pilnībā. Bet ir arī pozitīvais - nedzers šanbi, nepīpos, nestridēsies un būs vienmēr par tevi sajūsmā :D
Bet nu lāb, es tik, domāju, ka sievietēm par sexiem un bērnu radīšanu vajadzēja domāt, kad tas vēl bija iespējams, nevis tagad kad klimaksss jau sen iestājies. Bet tā bērnu radīšanas programma viņām ir baigi dziļi ielikta - braucot ar riteni var novērot, kā vecākas sievietes, aizņēmušās no meitām bērnu ratiņus ar bēbjiem, stumj tos līdzās īstajām jaunajām māmiņām - ar neslēpta lepnuma izteiksmi sejā - redz, es arī esmu vēl īsta sieviete, man ir bērns! :)

saulite34  aizņēmušās no meitām bērnu ratiņus ar bēbjiem, stumj tos līdzās īstajām jaunajām māmiņām - ar neslēpta lepnuma izteiksmi sejā - redz, es arī esmu vēl īsta sieviete, man ir bērns! :)[c]

Nevajag tik ļoti visu sarežģīt,vecmāmiņa priecājās par savu mazbērnu un diez vai tādiem garlaicības nomocītiem riteņbraucējiem vispār pievērš uzmanību.

uzplanaledus  Es par to, ka sievietēm vajag jaunākus vīriešus. Sievietes patiešām izskatās labāk, vairāk rūpējas par sevi.

eeste  cc 8:45 "Ja virietis nav viriskigs,ja teevs nemaz nav teevs....-kas vins ir??? Kaa tos sauc???"
piedod, bet svešām sievietēm tas paralēli, cik rūpīgs vīrietis ir pret iepriekšējo sievu. nedzīvodama pasaulē 1. dienu, esmu iepazinusies ar situāciju, ka ne vienmēr precās mīlestības dēļ. Mans noteikums ir-ja mana jaunības dienu mīla apsēklo citu, lai netraucē mani turpmākos 99 gadus. Bet ja to nespēj, lai padara tai otrai nekauņai un viņas perējumam dzīvi par tādu elli, ka tie paši izgaist bez pēdām. Tikai tad-es uzsaucu restorānu. Nē, viņu māju man nevajag, vajag vīrieti, kam nezvana telefons ar citas sievietes olu otrā galā.

Felde  Un kas manā komentā bijs tas-vīrietim tik loti nesasniedzamais? Redz.es ari braucu ar velo...un daudz pļerzaku redzu....piemistam biksem. Un nebut 70g.kam ir nesaturešana..... Es velos blakus virieti.ne idiotu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu