Kiviča grāmata

Šodien beidzu lasīt Kiviča jauno grāmatu "It kā tu kaut ko zinātu". Tajā cita starpā autors apraksta arī pagājušā gada nogalē uzsāktās attiecības ar 3 meitu māmiņu Lieni. Viņš nevar saprast, kāpēc visi viņiem uzbrauc in nespēk priecāties līdzi viņu laielai mīlai. Viņi esot tik tālu norieti un saņēmuši tik daudz naida izpausmju, ka vīlušies latviešos kā tādos un gatavojas emigrēt. Ko jūs par to visu domājiet? Esiet Kiviča pusē?

ketija64  Grāmata ir šova turpinājums. Andris pārdod visu, labs biznesmenis. Šāda veida grāmatas lasa cilvēku uzvedības pētnieki. Ja grāmata sarakstīta interesanta un viegli lasāma tad var kādā lietainā dienā izlasīt. Par pašu Andra dzīvi, man vienalga, ne slavēju un arī nenosodu, jo katrs dzīvo kā prot, spēj, var.

Drole  > 06:57

Taa kaa par katru biblioteekaas panjemto graamatu to autoriem shaa vai taa pienaakas zinaama summinja no valsts budzheta naudas, vinjiem pat paaraak neruup, ka pilsonji boikotee vinju preci graamatveikalos - savu kapeicinju nodoklu formaa tie dabuus no ikviena.

mikeliene  Oi,ko nu tur skaust pie ta suleimana😆,cik vinam tas istas jau bijusas..man vins izraisa smaidu,jo izskatas ka pats pa dzivi nezin ko grib.Metajas tur,tad sur..

Bachata  Plika muldēšana par emigrēšanu. Aizbrauks, pavārtīsies saulītē un būs "mīļis draugi.....", lai kāds atvestu mājās :D

Kivičiādei nesekoju līdzi, palasu virsrskstus FB, tas arī viss. Nu, jācer, ka bāriņtiesa lems ko prātīgu. Paši lai sadirš savu dzīvi un reputāciju (zemāk laikam vairs nav kur), bet bērnus tā apkaunot.... par to gan vajadzētu kārtīgi nozilināt.

uzplanaledus  Labs piemērs, kā vienu personu var izcelt virspusē, un pēkšņi viņš ir zvaigzne, par kuru visi interesējas.

Reds  Kivičš jau pats uz to uzprasījās sasolot visiem pa muti, tā arī nevienam nesadeva - skaidrs ka par tādiem visi smejas.

Sliktākais visā tajā ir tas ka bērnu tiesību aizsardzības centrs uz to situāciju paspēja izstaipīt muskuļus uz ko neviens nenoreaģēja - tagad var gaidīt ka ja kādam cilvēkam sabiedrībā būs drusku sliktāka reputācija, var palikt bez bērniem tā ka nemaz nemana, pamatojoties uz sociālo tīklu ierakstiem, kuros bērni ne reizi nav ne pieminēti, ne redzēti.

SKUTERS  Izrādās, ka tiešām ir cilvēki, kuri interesējas par visdumjāko sabiedrības locekļu peripetijām. Bravo!

Ladybug456  Žēl drusku tā Kiviča. Cilvēkam nepietika uzmanības nevienā no iepriekšējām attiecībām, bet uzradās sieviete, kurai arī , acīmredzot ne gauži labi gājis attiecībās, tad nu izrāda pasaulei savas rozi aizmiglotās acis ( lai neteiktu , ka aizmiglojušās no cita kā) un laimību! Nu vajag viņiem uzmanību, "da" vienalga kādu! Nievas vai prieka saucienus! Bet, piedodiet, cik stulbai jābūt sievietei , lai bērnus iemainītu pret vīrieti (negribējās tā prasti rakstit to vīriešu ķermeņa svarīgo daļu!).

preilene  Man gan šķiet, ka tur nav puses, kurās nostāties.
Ir divi varianti- vai nu to visu viņš dara apzināti, vai neapzināti (šajā gadījumā tā ir kāda psiholoģiska problēma).
Man gan baigi neinteresē viss šis, bet izvairīties no informācijas nebija iespējams, tāpēc man pat viedoklis ir izveidojies :). Ja cilvēks liek kaut ko soc.tīklos, tad vienmēr ar mērķi, lai citi to redzētu un komentētu. Vai tad nē? Un ne vienmēr komentāri ir pozitīvi. Negatīvos komentārus ir iespēja ignorēt vai dzēst un to parasti arī visi dara. Bet viņš uz katru negatīvo komentāru reaģēja ar agresiju (un agresīvi viņš reaģēja ne tikai virtuālajā vidē).
Skumji ir tas, ka vīrietis sevi var pataisīt par ākstu, būt smieklīgs, bet, ja to dara sieviete, tas šķiet galīgi stulbi. Un tā sieviete, kas viņam tagad blakus, lēkājot līdzi tam ākstam, riktīgi nočakarē savu nākotni un, man šķiet, ka tas nav apzināti un viņa to nesaprot. Jo kaut kad šīs attiecības beigsies un viņai būs kaut kā tālāk jādzīvo.
Bet nu ok.. viņas dzīve.. svešie cilvēki aizmirsīs, bet tuvinieki šo posmu vienmēr atcerēsies.

Trakmens  kas ir Kivičs?

neratni_stasti  Nīče mani dziļā jaunībā ir sabojājis - sen vairs nelasu nekādas atklāsmju grāmatas da biogrāfijas, vieni vienīgi detektīvi un tamlīdzīgas "sēnalas". ak, jā, un vēl labi daudz anatomijas, fizioloģijas un citu medicīnas priekšmetu mācību grāmatas vienā lielā kaudzē.

ieva03  Nu gan atkal torpēdiņš uzcepa tēmu.Vai tiešām mums būtu šeit viņi jāapspriež.Tiešām nožēlojami,ar ko gan šis pāris izceļas,ar savu stulbumu,tā Liene kā nozombēta,pamet bērnus,ak sieviete,pilnīgā atkarībā no tā trakā veča,baigais gan attiecību spečuks, pat zirgam jāsmejas....ha,ha.....

CitaVita  Tādi vīrieši, kas kļūst par babņikiem, tādi vīrieši pārstāj garīgi attīstīties.

Skandalozs, nepatīkams tipiņš. Uz maklulatūras lasīšanu, kas var piesārņot tikai apziņu, savu laiku netērētu.

Selfconfident  Par grāmatu neko nezinu, bet mazer fakeri jau pasen pasaulē tiek apdziedāti.

CitaVita  Maz Jūs zināt, Chris1986, uz ko pūlis bija pavilcies. Aiz muguras ir ekonomiskās krīzes laiks, uz kuru pūlis bija pavilcies, nespējot adekvāti novērtēt savu materiālo situāciju ilgtremiņa perspektīvā. Uz ko vēl pūlis bija pavilcies? Uz kādām idejām? Konkretizējiet, lūdzu.
Man cita pieredze. Es uz ekonomiskās krīzes rēķina mazu tramplīnu sev biju ieplānojusi, bez pieredzes un padomdevējiem ekonomskajos proceos, bez pieredzes NĪ sfērā, bez labvēlīgi noskaņotiem konsultantiem (haha, manipulācijas man ir labi pazīstamas, kas arī nav mazsvarīgi)...
Bet Jūs, Chris1986, kā izskatās, esat vienīgais, kas ietekmējāties no masu medijiem (ja reiz nopirkāt to murgojumu), kas savus reitingus ceļ, ieliekot tos trulos rakstiņus par psihiski slimā Kiviča gaitām.
Masu mediji tos trulos rakstiņus par Kiviču liek, jo tur arī... kā jau visur, konkurence masu medijiem savā starpā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu