Kiviča grāmata

Šodien beidzu lasīt Kiviča jauno grāmatu "It kā tu kaut ko zinātu". Tajā cita starpā autors apraksta arī pagājušā gada nogalē uzsāktās attiecības ar 3 meitu māmiņu Lieni. Viņš nevar saprast, kāpēc visi viņiem uzbrauc in nespēk priecāties līdzi viņu laielai mīlai. Viņi esot tik tālu norieti un saņēmuši tik daudz naida izpausmju, ka vīlušies latviešos kā tādos un gatavojas emigrēt. Ko jūs par to visu domājiet? Esiet Kiviča pusē?

saulite34  Viņi esot tik tālu norieti un saņēmuši tik daudz naida izpausmju, ka vīlušies latviešos kā tādos un gatavojas emigrēt. Ko jūs par to visu domājiet? [c]

Ir gadījies redzēt Kiviču uz ielas un pat neviens gājējs viņam uzmanību nepievērsa un ,ja cilvēks nevēlas saņemt naida izpausmes,tad nevajag sevi tik ļoti reklamēt.

ieva03  Pats vainīgs-izsauca uguni uz sevi,vai tiešām visai pasaulei jāredz ,kā viņš vannojas un rāda savus "skaistumus".Arī es skatijos viņa vadītos raidījumus Rampas ugunis,tik tiešām ļoti sakarīgas intervijas,man patikās,pat sāku domāt,re nu kā tas cilvēks mainijies uz labo pusi,bet nu atkrita atpakaļ mēslu bedrē,tikai ceru,ka Liene atjēgsies,bet tas būs viņai ļoti smagi....

janisb  "kiviča grāmata"? Tiešām ir kāds idiots, kas ko tādu varētu lasīt? Neņem ļaunā, bet LALIGABA sarakstā tāda neparādās...

inaralaima  Mani neinteresē ne Kivičs,ne viņa grāmata.Pašlaik studēju maza,balta mocīša Vespas instrukciju.

Raivis_1977  Nav nekāds brīnums maz ko arī tāds Kivičs maz dara ...
Redzēju pats savam acīm, kā piecdesmit gadus vecs onkuls uz ielas skūpstījās un laizījās ar vienu sešpadsmit, vai septiņpadsmit gadīgu meiteni!!
Un meitenei arī tas tīri labi pat laikam patika, ja jau viņa nevar pat atdekvāti, tīri labi pat dabūt sev līdzīgu pēc saviem gadiem uz doto momentu kādu otro pusīti, tad kāpēc gan ne??!
Kas no kā mācās??! Piemēram, ļoti daudz ko samācās mūsu pašu bērni no saviem vecākiem, un pieņem to par pašu morāles normu, un tālejošākā laika posmā viņa morāli tu pat (nespēsi vairs mainīt)!
Tas ir līdzīgi tāpatās, kā kad viens darba dienā uz darbu bija atnācis gumijas zābakos, lai darītu savus kārtējos ikdienas darbus tad. Varbūt ar kādu nelielu novirzi gan bija domāšanā.
Bet iztaujājot viņu, kā izrādās, ka viņš bija ielāgojis to, ka viņa fāčuks parasti pagrabā tik vien kā gumijas zābakos vien darbojās katru mīļu brīdi tur ...

Felde  Nepazistu personigi,neesmu lasijusi vina darbus,tomer,nez kapec,ir izveidojies viedoklis par vinu.laikam jau vina nemitigas platisanas un uzmacigas uzvedibas del! Neptikams virietis! Apnicigs-uz sevi veersts personazs,Izsauc nepatiku,busu pat drosaka,teiksu pretigs!!! Nebrinos,ka nakas iepazit citu nepatiku,ja jau lien visur...kaa sudu musa! :)

Asenizators  Kas zin, varbūt pēc gadsimta par hītu kļūs. Līdzvērtīgs piem Dostojevskim.😀

Ievinjata  Kivičs ar Lieni ir labi šovmeņi. Visiem ir uz ko skatīties un runāt. Grāmatu neesmu lasījusi, bet man vispār autobiogrāfijas nepatīk, tāpēc nelasīšu.

Raivis_1977  Nesaprotu kā var gānīties par vienām un tām pašām lietām, kā kaut kāda tur vai skaudība, vai tur kas ...
Kas tur nu ko skaust! Kā var to maz zināt vai tur kādam kas skauž vai nē??! - Jocīgi no malas skatoties)
Pie kam vēl nesaprotami ir vēl tas, ka arī pat Aiša bija vienu dziesmu uzcepusi, kur pat tekstā bija ielikti tādi kā vārdi, ka lai Dieviņš apgrāpstās un tā tālāk ...
Mēs jau arī paši veidojam publikas ainu kā tādu, un tad kāds tad nu pēc mums,tad to visu te lasa! ...

fargo  kā var neapjēgt to, ka viņš eksponējot savas attiecības, uzvedas bezatbildīgi. noliec sevi uz bridi bērnu vietā. mātes uzšāvējs taisnojas publiski. tiem sīčiem skolā vēl būs jābūt. viņi tiks aprunāti, labi ja viņi tu ir alfas, bet ja kļūs par izsmiekla objektu. mainīs skolu? ar kuru tiesi ķermeņa orgānu ir jādomā, lai tas nebūtu acīmredzami? pakaļu?

Raivis_1977  Kiviča grāmata pie malas!
Vai arī, vai nu neierastā gultnē ir apraksturota to saturiskā nozīme, un to būtības jēga, un tās nozīme, ko viņa maz māca??!
Vainu arī viņš dzīvo citā realitātē atšķirībā no citām realitātēm, un mums pieņemtajām normām ...
Jāsāk būs domāt, cik cilvēku, tik pasauļu ((( )))

vilks28  Fargo, tu domā ,ka trīs ,četru un piecu un vairāk bērnu mammām negribas "vālēties"? Tu ko ... ?😁 Nu par to morālo un ētisko pusi nu tur var strīdēties , tā katram sava.

preilene  Chris1986, Tu esi tam onkam kāds labs draugs?

Zini, kā ir? O jā.. visai sabiedrībai (un tas nav tikai LV – skaties plašāk) riktīgi skauž, jo visi tiešām tā grib dzīvot – visu dienu dzert, nestrādāt, uzblīst no patērētā alkohola, iztirgot visu iedzīvi, būt kopā ar vēl vienu tādu pašu. Man piemājas parciņā ir vēl pāris šādi apskaužami pārīši, kuri jau tikuši nākamajā līmenī (un ir taču labi virzīties uz priekšu) – viņi vakar no tuvējā rimčika miskastēm bija izvilkuši veselu lielo maisu ar apelsīnu mizām un visu dienu tur saulītē čiloja, vitamīnus no mizām sūkādami. Žēl tikai, ka šajā līmenī vairs nav pieejas Internetam, lai visai pasaulei varētu translēt reportāžas par šo pasakaino, apskaužamo dzīvi. Un viņiem arī visi ir ienaidnieki – šajā, nākamajā, līmenī, ienaidnieki ir ne tikai cilvēki un suņi, bet arī koki, stabi, asfalts, zāle. Aizraujoša dzīve, spraiga.

preilene  Noteikti tie, kas raksta komentārus par tiešraidēm, tās tiešraides arī skatās ;).

Piparkuka  Tas, ka latvieši ir patiesi ne-normāla tauta, ir fakts. Šķiet, ka nevienā zemē un nevienā tautā nav tāda "noriešana", kritizēšana, tuvākā apstrīdēšana (kā mantojumu lietās brālis:māsa, jau kuro gadījumu dzirdu, ka nonāk līdz tiesai brālis, māsa!!).... Nepatīkami.
Un reizē, protams, ir labie un labais cilvēkos, taču tas izpaužas citādos gadījumos, privāti ģimenēs vai saskarsmē ar vienkārši svešiem cilvēkiem, piem., satiekoties apskates objekots, pie jūras, kafejnīcās, svētkos utt:)

Par Kiviču kā tādu- nu, acīmredzot, daudz viņiem maksā par šo izrādīšanos. Jo normāli tāds nekas nenotiktu! Ja viņi to paši nevēlētos.

Piparkuka  SKUTERS- Nu paskat taču, ko ievēlēja Saeimā!.....
It sevišķi laukos- viņi kā apmāti bija ar Kaimiņu (un Strīķi, to krieu spiedzi), kad normālam cilvēkam no tiem ne silts, ne auksts vai - nu NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nebalsotu par tādiem.
Atrofējas smadzenes vienkārši. Visādu FB lietotājiem.
Tas pats ar šo Kiviču.

Katmandu  Lasu pašlaik šo grāmatu un tiešām ir interesanti to lasīt. Man vienmēr ir patikušas biogrāfiskas grāmatas.

Minka_Runcim  Mani pārsteidz cilvēki kuri ēd visu kas pagadās un ko fast food piedāvā ! Viņi reti kad ir ar labu veselību un reti izskatās labi . :)

kjirsis_X  to pat makulatūrā īsti neņem..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu