Kiviča grāmata

Šodien beidzu lasīt Kiviča jauno grāmatu "It kā tu kaut ko zinātu". Tajā cita starpā autors apraksta arī pagājušā gada nogalē uzsāktās attiecības ar 3 meitu māmiņu Lieni. Viņš nevar saprast, kāpēc visi viņiem uzbrauc in nespēk priecāties līdzi viņu laielai mīlai. Viņi esot tik tālu norieti un saņēmuši tik daudz naida izpausmju, ka vīlušies latviešos kā tādos un gatavojas emigrēt. Ko jūs par to visu domājiet? Esiet Kiviča pusē?

VecmeitaARrunci  Man vini liekas ar vieglu gariigu atpaliciibu,abi divi.Sievietes man neinteresee,taada tipa viiriesi arii un manis peec vini vispaar vareetu nebuut.

Floriana  Neesmu lasījusi un nelasīšu, bet man prieks, ka viens kārtīgs jefiņš var uztaisīt šovu, par ko citi runā, pievērš uzmanību un vēl nopelnīt. Kivičam +10. Kaut jebkurš tā prastu! :D

Piparkuka  Nu, no otras puses, skatīties tādu Kardašjanu arī ir pilnīgs idiotisms un absurds. Tas tikai pierāda to, ka cilvēki visur vienādi... dumji:)
Jo nomāls cilvēks- nu priekš kam viņam kaut ko tādu skatīties?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu