Lamāšanās daudzums

Vvai intelģenti cilvēki var lamāties vairāk vaj mazāk nekā kad parastie cilvki runājas savā starpā ? Un ja gudrs lamājas rupji ikdienas valodā ar draugiem saviem vaj tas tomērt ira vai nava intelģents ?

av2  kaapeec jaalamaajas vispaar?

derevnja10  Zinot to, ka par katru vārdu ir jāatbild, citādi var dabūt pa ausīm, kolchoznieki ar tiem nemētājās. Bet, kur mums līdz inteliģencei.......:D:D:D

iluuuzija  Inteliģenti cilvēki nelamājas, viņi inteliģenti knābā...:)

av2  Ir jau arii taa, ka sabiedriiba apkaart cilveekam..uzliek ziimogu.
Ja taa padomaaju, ssad tad jau kas noskan, itsevisskki, ja kaadu tehniku remonteejot, kas ne taa iet....Nu piemeeram, norauta viitne skruuvei vietaa, kur to nomainiit ganddriiz neiespeejami utt.
Un idioti uz celliem, nu jaa, labi , ka vinni nedzird, ko es saku tados momentos. Ssovakar pat, staavu pie sarkanaas gaismas, jaakrusto avenija ar 6 joslaam. Mani apdzen feliitis - pa labo pusi, vinnam tur apziimeets celinnss , un saak sskkiibi laviereet paari taam 6 joslaam....starp aatri braucossam massinaam. Man autinna kameeraa viss uzfilmeets, da kaut izliec utuubaa :)) Un taa katru dienu. Buus klaikam jaauztaisa filminna par to, kaadi idioti ir uz celliem. Tiessam tik daudz cilveeku var...nopirkt tiesiibas? Nu taads iespaids :(

gertrude  lamājos, pie stūres. ir brīži, kad citādi nevar.
,,labāk labs cilvēks, kurš lamājas, nekā kluss, labi audzināts maita´´ (F.Raņevska)

ieva03  Parasti gan nelamājos,ja nu vienatnē gan,un ziniet paliek vieglāk,iesaku to visiem,arī inteliģentajiem. Pilnīgi piekrītu,tas ir emociju izvirdums,un tas viss jālaiž uz āru,pēc tam paliek vieglāk in pašai par to prieks,iesaku visiem...

Caune  Lamāšanās ir tā pati nokārtošanās. Atbrīvošanās no iekšējiem uzkrājumiem mutvārdu formātā. Inteliģence paver iespējas atbrīvoties no uzslāņojumiem citādāk, neaizskarot un nenošļakstot apkārtējos.

Luusila  Lamājos šad tad. Neesmu inteliģenta. Un ko nu?

Bachata  Lamājos. Daudz, rupji, prasti. Bet ne par/uz cilvēkiem, bet par situacijām vai uz abstraktiem cilvēkuem (piem., vakar uz hokeja tiesnešiem).

Uz inteliģenci gan nepretendēju, na*uj nav vajadzīga :D

Geisha  Bērnībā man bija kaimiņš kurš man sita pa galvu, ja slikti lamājos. Iemācījos lamāties perfekti. Taču šo prasmi pielietoju tikai īpašos gadījumos, ja cilvēks galīgi nesaprot cilvēcīgu valodu. Parasti cenšos visu izrunāt normālā valodā. Taču ar mērkaķiem jāprot runāt mērkaķu valodā.
Bez tam lamāties arī ir jāprot. Jebkurā gadījumā drīkst cilvēkam teikt, ka viņš ir izdarījis ko nepareizi vai nav izdarījis ko vajadzēja, bet nekādā gadījumā nedrīkst aizvainot cilvēku kā personību. Noskaidrojot lietas apstākļus visdrīzāk tā lamāšanās izpaliek.

AivarsN  Inteliģents cilvēks kaķi nosauks par kaķi pat tad,ja uz tā paklups.

mezmalis  Ja mani neaiztiek un neizaicina, tad nelamājos nemaz... /miera mika/

Ir tādi indivīdi ar kuriem nemaz savādāk nevar runāt - nesapratīs!
Vari inteliģenti kaut visu dienu skaidrot un vienalga neiestāstīsi , bet tā , stingrākus vārdus un viņš būs visu sapratis un neko vairāk neprasīs un atšūsies!

Chris1986  AivarsN, bet kā kaķi šajā zituācijā nosauks mazāk inteliģents cilvēks? :D Man jau liekas, ka lamāšanās, ja tā nav ļauna, ir drīzāk tāda kā humora sastāvdaļa :)

mezmalis  -Kāds var pačukstēt ,kur tās inteliģentās atrast? Galīgi nesanāk...

Tās ,kuras klaiņo pa teātriem ,restorāniem un operām inteliģenci smelties - neskaitās! Tā ir mākslīgā inteliģence!
Inteliģenta meitene lasa grāmatas ,nevis tup telefonā un blandās pa pasauli!

neko  Man domāt šinī tēmā jūs braucat pilnīgās auzās; tas ko jūs te apspriežat ir kā uzvedas emocionāli cilvēki un kā nosvērti cilvēki. Ar intelektu un inteliģentumu tam nu nav pilnīgi nekāda sakara.

Raivis_1977  Man pat viena priekšniece vienā no kādreizējiem darbiem, vienu brīdi, pat jautāja tādu būtisku niansi!
Raivis, tu maz proti vispār sevi aizstāvēt??!
Tas ir pat ļoti būtiski katram mums (dzīvē)! Un tas ir jau lielā vērā ņemams solis par tavu(es)! Tā ir (jau) tava iekšējā vērtība!
Jo dzīve ir visai sarežģīta, un ir sarežģītas situācijas!
Un ja kāds pārprot kaut ko, tad lai nu arī viņš pārprot, jo tā ir viņu pašu problēma ar kuru tad viņam ir jātiek galā.
Tāpēc dzīvē ir ļoti reti izņēmumi, bet ir tādi atsevišķi brīži, kad gribi vai negribi, bet iznāk pat strīdēties! Bet kā zināms, ka caur strīdiem tikai rodās patiesība, patiesā - īstā (patiesība)!
Pat zinātnieki daudzkārt strīdās, un tādā veidā viņi risina savas problēmas!
Atšķirība vien ir tāda! Par ko gan viešās strīdi??!
Ja nu runā par saeimu, un ikdienas nebeidzamiem strīdiem un konfliktiem, tad tā ir vien kā tāda kašķēšanās!
Nu varbūt kādam palīdzēju ar šo skaidrojumu??! - Vai arī kāds gribēja izvairīties pat arī no it visa tā, vai kā??!
Protams, ka labāk ir ja nestrīdās, jo kam tad vajadzīgi tādi kompromisi. - Jo, tas tikai rada lieku spriedzi, stressu, liekas neērtības, un lieku kādu iedziļināšanās piepūli!
Pasaules mērogu kvalitāte tikai rodās no lietu sakārtojumiem dzīvē, un tas ko mēs darām …
Kaut gan, daudzu cilvēku pasaules uzskatu liecības var balstīties uz kaut kādu nekvalitatīvas iedomas maldinošajiem faktiem, un to pieņēmumiem, kas pilnīgi neatspoguļo it neko no pašiem dzīves pamatu kritērijiem, un to patiesajiem faktiem!
Taču to visu pamazām, palēnām var izšķetināt bezkompromisu ceļā!
Tikai to vēlams darīt augstas inteliģences kults amatpersonām vai to pārstāvjiem, jau bez kaut kādu iepriekšēju aprēķinu nodomu virzīti un vadīti!

Felde  tad jaasak ar atbildi,kas ir inteligents cilveks? Un nebuut tads ir skolots,ar nez cik izglitibam! Protams,normalam cilvekam tas ir tikai pluss,bet-tie,kas baaz deguna-man ir nez cik diplomu...tas vel nenozime,ka inteligents! Te drizak jaaizdomajas par to,ko teica neko... Man jau vienmer ir licies,ka inteligence iedzimst,un dzives laikaa to izkopj.... To nevar iemacities,un pat reti kurs pedagogs-ir taa isti inteligents! Reizem,ists lauku cilveks ir tik patiesi dziivesgudrs,ieturets,ar labam manierem,ka sskiet-luuk-kur inteligence sleepjas... Protams,veca paaudze izmirst,un sadu viedu cilveku paliek aizvien mazak,No bernibas atmina palikusas sirmas tantes,cepa maajas maizi,klaja baltu galdautu,medus raamitil
llka galda,piens maala kruukaa.. veci opissi,bruveja alu... Es tiesam neatceros,ka kads lamaatos, Nekad nedzirdeju rupjibas,lamas. Un siem cilvekiem,diezvai bija vairak par 3-7klaseem.. Kur tas viss palicis? Maksligais intelekts ir,un paliek samaakslots! Un piekritiisu mezmalim-tas,ka apmekle operu,teatri,protams bagaatina,taccu nav plaatisanas verts! Ja ar to plaatas,tapat ka ar izgliitibu-no inteligences-ne smakas!

rihtigais  Kādreiz lamāju krievu sistēmu, tagad latviešu valdošo kliķi bet visvairāk - pats sevi :)

Eteilene69  Izlasīju komentārus, un jāteic, nebiju pārsteigta par tupajām atbildēm. Lohi, 1. grupa-lai ko tu prasītu, atbild vienmēr kaut ko savu. Lohi, 2. grupa-gatavi sevi par tirliņiem izlikt, lai tikai kāda tante no Pampāļiem sajustu metaforu un nokaunētos!
Par tēmu-inteliģence=WIKI=has been defined in many ways, including: the capacity for logic, understanding, self-awareness, learning, emotional knowledge, reasoning, planning, creativity, critical thinking, and problem solving
No definīcijas izriet, ka inteliģence ir zināms prāta spēju līmenis, nevis kristietiski šķīsta izpildīšanās! un-Sen nav noslēpums, ka izglītība ļauniem cilvēkiem palīdz kļūt vēl ļaunākiem cc Gaļina Sergejevna no Papiny Dochki DDD
Bet tās, kas nesaprata tēmu un izmantoja iespēju palielīties, ka Es jau nu nekad, neko-tām uzrāviens no pūkaina zaķīša līdz stervai 15 mili sek ! DDD

Raivis_1977  Varbūt, izlasīju nupatās ... Varbūt, ka tu pati arī neesi no tām lielīgajām??!
Man gan patīkamāk šķistu, ka pasaulē vairotos, daudz maz, kaut kādas skaidrības lietās, un visi dzīvotu daudz maz laimīgi! )
Un, ja nu kāds meklē (sev) kādas svarīgas atbildes, tad varbūt viņam tik tiešām tās var, daudzkārt, pat ļoti, ļoti noderēt!
Tikai tāpēc ir šāda iespēja portālā izveidota, lai nu katrs sev kaut ko maz no tā varētu gūt, un iespējams, tas katram arī varētu palīdzēt! - Palīdzēt atrast dzīves jēgu un savādāku skatījumu uz lietām!)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu