Kāda pieredze šajā portālā ?

Kāda Jums ir pieredze šajā portālā ?

ketija64  Normāls portāls,var uzzināt citu cilvēku viedokli dažādos jautājumos. Kāds atraksta uzaicina uz randiņu utt. Izcili melotāji arī te ir :)) Kā jau visur.

pavasaris1969  Neparko nav jāiespringst, tikai jāļaujās notiekošajam. Ja patīk, uzraksti pati. Ir arī gadījušies izcili pasaku meistari, bet tie ar laiku aizmirst pasakas ievadu un uzraujās. Vīrietis - tā šodien ir nenovērtējama bagātība. Sieviete vīrietim piestāv vienmēr un vīrieti sev mēs taču izvēlamies pašas.

langstinsh  Man visas divas patika-piecos gados!

Tessa  cinnijai atkal jau vismaz 3 jauni niki.
pareja piekriitu torpedim.

neiet  cau liiga2!

Portāls ar dīvainībām, bet citi nav labāki, jo visi kas te, ir ari citur. Tikai niki mainīti.

MazaisMopsis  pasaku meistari, bet tie ar laiku aizmirst pasakas ievadu un uzraujās. :))) ha ha šitas ir labs ! :)
man te viens nosauca savu vārdu , bet pēc laika aizmirsa un dēvēja sevi jau citā vārdā ! :)
tādad arī pārējais visticamāk piefantazēts, melots.

Jurijs55  18:44 interesanti - kādu labumu var gūt no sava vārda slēpšanas ? vai pati nevarēji sajaukt pasažierus - skleroze var sākties jebkurā vecumā ! :)

Drole  19:21/18:44

Ir te taada pasaku meistare, kas vienaa teemaa pati ar sevi un publiku piecos un vairaak nikos sarunaajas; tas driizaak velk uz shizo, nevis sklerozi.

neiet  Drole, kā Tu zini? Man arī dažas kolhoznieces šuj kādus 17 nikus. Nezinu, viņas pašas tam tic, jeb tikai tā vieglāk dzīvot, bet man ir pilnīgi vienalga.

Soprano78  Atrast diezgan nereāli, zinu tikai vienu cilvēku kuram tas ir izdevies. Principā, ja cilvēks ir daudz maz aizpildījis anketu, apmēram jau var pateikt kāds ir tas cilvēks. Nu un ja bilde, tad jau vēl jo vairāk vari saprast vai vispār ir jēga uzsākt sarunu. Bet visādi citādi interesanti palasīt cilvēku domas un attieksmi. Protams visiem veiksmi un lai izdodas tiem kas tam pieiet nopietni!

Chris1986  Ja kaut ko meklē, tad noteikti to nevajag darīt šajā portālā, kuru vajadzētu pārdēvēt par veco ļaužu kopu "Pēdējā nopūta". Manu anketu, piemēram, skatījušās 8 sievietes, no kurām jaunākā ir 51 gadu veca :D Bildes tādas var arī nelikt, jo tāpatās jau zināms, kā tādas izskatās :D

neko  Tak ne jau no vietas, bet no cilvēka iespējas atkarīgas. Ar tādām pat sekmēm var manīt telefonus cerībā ka nomanot pa viņu smukākas meitenes sāks zvanīt:)

Chris1986  nu ja, nu ja, neko - grūti ir atrast melnu kaķi tumšā istabā, it sevišķi, ja viņa tur nav :D

neko  un vēl grūtāk noticēt melnā kaķa neesamībai, ja regulāri uz viņiem tanī tumšajā istabā paklūpi:)

Chris1986  tu ir optimists, neko :)

Pilskungs  Ļoti jauks portāls !

Vaukskis  Šeit ir mierīgi- vari daudzko publicēt vai neko nedarīt, tāpat ārā nemetīs,aprunāties neuzlūgs- nebūsi citiem vajadzīgs !

ieva03  Chris,nu nezinu gan kāpēc šeit jādzīvojas,ja jau tik slikts šis portals,dodies uz tiem labajiem.Tā kā esmu pozitīva,tad uz visu skatos ar optimismu,un šis jau ir tikai tāds izklaides portals,un tā to vajadzētu arī uztvert.Taisni šeit iepazinos ar cilvēku,ar ko izveidojās ar gadiem gara sarakste,atradām emocionālu saiti,tas ne ar katru atgadās,tā ka nenolieku šo portālu,bet nu katram savs.

sauljuks  Ļoti dažāda pieredze - pārsvarā jautra! :)

riebekle  Skarletei un Neko (22.01) cepums ar šokolādi par komentiem. :D :D :D

Te ir interesanti. Un no paša vien atkarīgs, vai ko sakarīgu atradīs vai nē. Mans ieguvums - sarakste ar interesantiem cilvēkiem, paplašināts draugu loks, pieredze komunikācijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu