Kāda pieredze šajā portālā ?

Kāda Jums ir pieredze šajā portālā ?

Chris1986  Portāls foršs dēļ savas šitās pļāpātavas, neko vairāk ar nevajag

ieva03  Izklaide laba brivajiem brīžiem

ieva03  Nu gan var izsmieties,pašam jau 88,bet gribetos gan,lai 20-gadīgas šim pievērš uzmanību,nu gan augstprātiba:)

dadzis2  Esmu šeit vairāk kā gadu. Pagaidām tikai apskatos,reizēm uzrakstu kādu komentāru

Sanntana  Portāls jauks, garlaicīgos brīžos var palasīt un pasmieties labi. Iepazīties var arī ar sakarīgiem cilvēkiem. Visādus problemātiskus jautājumus uzdot un saņemt arī pilnvērtīgas atbildes. Protams jāfiltrē.

laukroze  esmu oho atkarīgā, patīk šad un tad palasīties, kaut zinu, ka muļķības..:)
ir ar sava jautrība, ir ar bijuši randi, tik retu reizi sanāk tā, kad gribās satikties vēl otro reizi, un tā kā droši varu teikt, ka viss motiek, ja ir vēlēšanās ar kādu tikties..
lai veicas!!

Roberta1967  Satiku savu mīlu,4 gadi rozā brillēs,5 gadi kaislīgā naidā,tagad cenšamies nezaudēt draugu viens otrā...

Lego  Viss patiešām notiek. Un, pilnīgi nopietni, neticiet tiem, kas saka, ka te nevar neko nopietnu atrast. Var. Viss atkarīgs no paša/-s

mezmalis  Pieredze briesmīga , kad te ienāku katru dienu , tad neviena neraksta , bet ko līdz divas dienas te neienācu , tā esmu saņēmis vēstuli + rakstītājs(tomēr ceru ,ka rakstītāja) izdzēsies , nu kam lai tagad atbildi raksta!?

Briesmīgi ,ka cilvēki tādi steidzīgi , nevarēja dienu pagaidīt - padarīja sev virtuālo galu!

ps. Tagad prātoju ,ka varbūt uz mēnesi pazust , pēc tam vismaz būtu lasāmviela - pilna pastkastīte! ;)

av2  Laba :)

Paula6  Neesmu šai portālā katru dienu un nesēžu šeit stundām ilgi...ienāku kad ir brīvs brīdis. Ārpus virtualitātes ir diezgan daudz interesanta kur būt, runāt, piedalīties, braukt, skatīties un darboties. Ienāku atbildēt uz draugu vēstulēm, kad nesatiekamies...šeit ir ļooooooti dažādi cilvēki, bet man gadās satikt tiešām patīkamus cilvēkus, ar kuriem veidojas sakarīga gan sarakste, gan dialogs reāli, pasākumi, bet tiem kuri grib pamuļķoties, veidojot n-tos nickus, izaicinot, kacinot u.tt. nepievēršu uzmanību un brīžiem ir viņu mazliet žēl, jo dzīve ir tik interesanta, pilna krāsu, raibuma un piedzīvojumu, ka negribas to palaist garām.
Un vēl izbrīna, ka ar muti brauc, bet no darīšanas čiks un tad žēlojas publiski:D

fargo  manu dzīvi un šai portālā ar mani notikušo saista īpašas saites. tuvāku nav. arī kaut kas slikts ir bijis. tas jau aizmirsies uz bēniņu putekļainajiem plauktiem.

Selfconfident  Pagaidām īsa un skopa, bet ir jau sanācis sirsnīgi pasmaidīt. Par komentāriem. Par labu humoru. Par vienkāršību. Par sevi.

runcs51  Normāls portāls....vienai daļai dāmu publikas gan ir zināma iedomības piedeva,bet tas jau tāds lielpilsētas sindroms-lielākā daļa te tak no Rīgas...

Piparkuka  Pieredze ir ideāla!
Var satikt savu sapņu vīrieti. Vai sievieti.
Un satikt vispār- vīriešus, sievietes, sadraudzēties, sapazīties. Ir izveidojušās draudzības, kas ilgst gadiem.
Var izveidoties mīlestība!....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu