Kādas tiesības vīrietim dod laulība?

Kādas tiesības vīrietim dod laulība?

No juridiskā un no praktiskā viedikļa dzīvē.

Es meklēju tādas tiesības un neatradu nevienas.

abols23  Normāls vīrs un normāla sieviete vienmēr vienosies par attiecībām nākotnē.

rihtigais  ...ja jāspriež par tiesībām, tad vakars uz ezera...

dzjuuda  Kārtainā kūka - sievietes maitas, vīrieši cūkas, ķirsīts pa virsu "bezatbildība" .
Paskatieties labāk kā pavasaris zied! :D

DanaL  Tur, kur ir tiesības, tur arī pienākumi. Kāpēc par tiem ne vārda?
Tādiem kā tu, apbižotajiem un apbižojamuem, laulība vispār nav domāta. Jums jāmeklējas pa krūmiem.
Āmen.

preilene  Ehhhh autor.. Ir arī vīrieši, kuriem tiesību nav nekādu.. Viņi ir sievietes verrrrrrrgi... Nu, Tavā gadījumā :).

Jason  Laulība nedod tiesības, laulība uzliek pienākumus. ;)

Jokapeeec  Tessa 👍👍👍

Dvinsky  Man ir 6 sjkjirsjanaas pieredzes .. (Cerinju_Peeteris) - tas par tevi pasaka ļoti daudz

Cerinju_Peeteris  10:29 >>> nepaska neko [kaarteeja 30++ kundziite [hormoni virs smadzenju veiktspeejas] kurja zina par citiem labaak nekaa vinji pasji par sevi .. klasisx sievasmaates sindrooms :D :D vai vecmeitas zjults :D] :D proti es katraam attieciibaam [kuras citiem vrb karteejaa izklaide] pieveersjos diezgan nopietni ar attieksmi — liidz naave muus sjkjirs .. bet meitenes arii ir cilveeki un reizeem attieciibas vinjaam vrb bija vnk piedziivojums? kkaa taa .. [papildinformaacija nu jau 16 gadu esmu kopaa ar 21 gadu jaunaaku Meiteni .. laikam beidzot tiesjaam cilveex ar kurju kopaa novecot un piedziivot mazbeernus :)]

Chris1986  Nesen lasīju, ka, ja sieviete sāk uzstāt, ka "pietiek dzīvot grēkā" un jāprecas, tad tā ir droša zīme, ka viņa grib notīties no šīm attiecībām. Bet nu, protams, ne ar tukšām rokām. Kā precētai, viņai pienāksies puse no vīram piederošā :D
Varētu jau vīriešiem teikt - neesiet tak lohi un neprecieties, paskatieties uz statistiku, ka Latvijā 70 procenti laulību tiek šķirtas. Un kā tad citādi viņas pie naudas un īpašumiem tiks, ja ne šādi. Bet nu tāpatās neviens neklausīs, jo no citu kļūdām jau nemācās

siikaa16  Abiem vienādas tiesības. Civillikums Ģimenes tiesības.

Letija  Arī pasmējos par tām seškārtīgajām ""pieredzēm""(divreiz pēdiņās).
Visi jautājumi turpmāk pie CP!
Vēl var arī Kivičam un Džilim pajautāt, bet, nez vai viņiem būs daudz laika.

Par tēmu. Sagatavojies par visu vienmēr un visur maksāt, Deavid, acīmredzot neko citu Tu ģimenei dot nevarēsi - tās tad arī būs Tavas tiesības un pienākums!

Virgo  Tā jau ir....tā pēc savas būtības ir tāda savienība , kur viens krāpjas lai vinnētu, bet otrs krāpjas lai nezaudētu...

Marija_Anna  Varu vien par sevi pabrīnīties - tādu naivumu manā vecumā. No 18 līdz 56. Tik daudz zaudētu iespēju . :) , tas , palasot kungu pieredzi.

Reds  Juridiski nekādas tiesības nedod, tikai pienākumus - matriarhāts + valsts cenšas ieņemt vīrieša lomu sabiedrībā padarot sievietes atkarīgas no sociālajam garantijām, līdz ar to viņas balso par partijām, kuras sasola lielākos labumus. No kurienes ņem naudu sociālajam garantijām? No vīriešiem. Novājināta sabiedrība, nostiprinātas valsts institūcijas, palielināts valsts aparāts un kontrole.

Šis protams strādā tikai tad, ja sieviete neizvēlas būt ģimenē, būt par sievu un māti - tādas sievietes ir stipras sievietes un ar viņām ir daudz grūtāk manipulēt. Līdz ar to arī nāk visa LGBT popularizēšana, demagoģija par sliktajiem vīriešiem, par to ka sievietes cieš no vardarbības tikai ģimenē. Stambulas Konvencija atklāti iestājas pret baznīcu ne jau tāpēc ka baznīca veicinātu vardarbību, bet tāpēc ka baznīca atbalsta ģimenes dzīvi.

neko  Nu varu tikai atkārtot - gan vienkārši attiecībās ar sievietēm, gan laulībā ir daudzi plusi, bet priekš vīrieša tie nu noteikti nav racionālajā sfērā. Ne tiesības, ne drošību tā viņam nedod... un labi ka tā:)
Vīrietis, kas laulībā meklē tiesības un garantijas, kas ārpus šim laulībām viņam nav, jau sākotnēji ir nolemts pilnīgai neveiksmei.

Susure  Nelasot komentārus,
Laulība nozīmē, ka Tu esi saticis savu otro pusīti, un ka Tu negribi vairs “izmēģināt” citas, un gribi būt kopā ar šo cilvēku katru dienu.
Laulība nozīmē, ka Tu Cieni cilvēku ko mīli, sniedzot juridiski sakārtotas attiecības.
Tālāk stāsts par juridiski sakārtotām attiecībām, ko tās sniedz abiem?
- to, ka kopīgi sadzīvotā manta ir kopīga, to, ka mantosi kaut ko, ja ar otru kaut kas notiks. Pārāk materiāli? Jā, šādā pasaulē mēs dzīvojam. Apprecoties tu dod drošību otrai pusei, ka viņa pēc Tavas nāves nepaliks uz ielas, bet kopīgajā mājā, dzīvoklī. Zinu daudzus stāstus, kur radinieki, kas ir likumīgie mantinieki šādu civilpiedzīvotāju izmet uz ielas - tipa - Tu te neesi nekas. Tu gribi šādu likteni cilvēkam, ko mīli? Aizdomājies.
Vēl - otrs kā sieva vai vīrs var tevi pārstāvēt pie dakteriem, kas arī nav nemaz tik mazsvarīgi.
Vēl ir daudz citu argumentu, šie bija svarīgākie

Labrador  Atkariibaa , kaa sastaadiits lauliibu kontrakts.

Virgo  Kā nedod tiesības? Laulātam vīrietim ir TIESĪBAS atteikt seksu pārāk uzmācīgai Kārumniecei pasakot ka ir precēts un par to saņemot pretim apbrīnu.... Un kā pašas labi saprotat tad tas nav maz..

neko  Virgo: saki neprecētie nevienai atteikt nedrīkst? Labāk tā vairs nejoko:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu