par aprēķinu pēc 40...

nav svarīgi - sieviete vai vīrietis.....pēdējā laikā saprotu, ka uz ko īstu cerēt laikam nevar...Sievietes meklē sponsorus un otrādi(diemžēl),Zināju, ka liels % sieviešu nespēj par sevi parūpēties...un tad nu liek lietā visu....arī pēcpusi( tas strādā ļoti labi, kā izrādas).bet, izrādas vīrieši pirmās reizes sevi prezentē tīri neko kamēr izprot sievietes materiālo pusi...un tad tik spēj maksāt vēlāk ne tikai par sevi, bet arī par vīrieti....un vēl, izrādas ka atcerās, ir vairāk bērnu nekā teicis...Interesē sieviešu viedoklis par pieredzi šeit... tas ka liels % virišu vajag tikai "to"neapspriežam, tas tāpat skaidrs, ka pēc 40...tas vairs tā nerullē....

Susure  Kā ir pēc 40..
dažādi..
Sievietei ir jābūt Sievietei un vīrietim Vīrietim.
Abām pusēm ir augstākas prasības vienai pret otru..
tā nu viņš ir!
Es jau to visu sāku uztvert kā izklaidi, un labu laika pavadīšanu!
Bet šeit IR dimantiņi, jāspēj saskatīt!
Un tad viss atkarīgs no pašiem - liktenis piespēlē Tev to, ko lūdz!
Lūdz, lai ir kopā ar tevi katru dienu! - tad ir ar, tikai pillā!
Lūdz, lai nedzer!- ir ar mašīnu, māju- ir!, bet ir kaut kas cits, kas nav pieņemams...
Ha ha ha...
Te rūpīgi jāpārdomā, ko gribi, tai “listē”, jābūt visam ko vēlies, jo, ko neierakstīsi, tas nebūs!!!
Pasmaidi. Un dzīvo tik tālāk!

rokons  16:26 autore nonāca pie atklāsmes....beidzot!

Kāds velns dīda veidot kopīgu saimniecību ar partneri, par kuru zini labi ja 25%.
Tādā vecumā katram sava guļamistaba ir krietni veselīgāka, un reizēm, ekonomiski izdevīgāka :)

Felde  Loti precizi formulets 14.33 ! Jaa,40-45 ir tiesi tik,lai cilveks justos drosi,neatkarigi,lai skaidri zinatu,ko velas,un-vel preciizak,ko nevelas!

Hirtella  18:49, nu tieši uz ekonomisko aspektu ir akcents, palasot avtores atklāsmes un apbižojumus.
Gandrīz jāsāk meklēt puisim cienījama pretendente, ja neatradīšu, tad ... daudzpunkte!

Chris1986  nu ja - tā jau es gadu gadiem te lasu par sieviešu vēlmēm - vēlas to un nevēlas šito - es nevaru saprast, kāda no tā jēga, ka stāsta - kuru tas interesē. Arābu sakāmvārds saka: "No tā, ka 1000 reižu pateiksi halva, mutē salds nekļūs" :D

Hirtella  Džekam ar humora izjūtu viss kārtībā, šitā šūpoties degungalā, bet rokās nedoties kā Ziemassvētku konfektei....riskanti, jo azartā iekritusī palietotā golddigere vai nu pasūtīs uz kādu , vai viņu pašu nositīs. Nu ne jau persona X cietīs viņas izgājienus n gadus.

Geisha  Vispār jau normāls vīrietis ar prieku uztur sievieti. Lai vīrietis varētu labi justies viņam blakus ir nepieciešama sievišķīga sieviete - vāja, trausla, sargājama, neizprotama, nedaudz kaprīza, lutināma. Ja sievietei ir labāks materiālais un sociālais stāvoklis tad naf viņai vājš vīrietelis kuram visa bagātība ir krekls un bikses?

Chris1986  Nu ja, nu ja, Geiša, vīrietis jau ir tāds lopiņš, ka naudiņu nopelnīt māk, bet iztērēt - fantāzija par īsu - tad nu palīgā nāk "sievišķīga sieviete - vāja, trausla, sargājama, neizprotama, nedaudz kaprīza, lutināma", kas palīdz viņam grūtā brīdi un atrisina šo lietu - naudas tērēšanu! :D

Hirtella  23:40, ja tikai naudu vajag, tad jau vēl pa lēto izbraucis. Apkopojot domugraudus, ko esmu šeit no konkrētās personas izlasījusi, es Tā džeka vietā steigtos uz notariālo kantori pirms saistību uzsākšanas ar Motivēto Caurumu.

riebekle  Nebūsim naivi, vīriešiem viss ir uz seksi orientēts. Pat ja saka, ka nē un-traļi-vaļi-uķi-puķi, tāpat tam visam galā ir seksis. Vot! Un ja tā nav, tad jāsāk domāt, kas ar to vīrieti nav kārtībā. :)

Bet sievietēm? Nu sievietes vispār drīkst nezināt, ko grib. :)))

Tā, lūk!

Susure  Saderība sexā ir 60% no veiksmīgām attiecībām.

av2  a kaapeec , saakot stikties pac 40...kaadam buutu par kaadu jauznnemeaas kautkaada matreaala atbildiiba, a? Kautakaads labdariibas pasaakums, vai kas?

Piparkuka  Nu 40 taču ir ideāls vecums! 35-40, ideāli... Tad viss notiek un risinās.
35-45, visaktuālākie gadi, visvairāk piedzīvojumu utt.
Teiktu tā- labi, ka to pieredzēji un labi, ka tiki ārā!!
Taču- nu nē, it kā nav pieredzēts, ka vīrietis grib uzkundzēties. Ka ved dāvaniņas (pārtiku)- jā, to gan visi pieņem ar atplestām rokām, dod tik šurp- apēdīsim visu!
Bet tā... nu nē.

av2  Neverlookback - tas ir cits staasts, ja cilveeki iemiilaas.Pa iistam.
Bet taa kaa jauatajums te uzstaadiits, nee. Un ja godiigi, nezinu taadus, kas gribeetu kaadai uz kakla uzseesties. Kur juust .....taadus viiriessus izraujat?

kvarts  Katram vecumam savs skaistums.... ne jau ar gada skaitli attiecības veidojat, bet gan ar cilvēku...

Sniegsnieg  Jā, tas ataino vispārējo ekonomisko situāciju valstī, trūcības, nabadzības līmeni, cīņu par izdzīvošanu. Vienai daļai ir zemas algas, bērni, kredīti, maksājumi. Un ne jau tapēc, ka ir slinki vai slikti cilv
ēki. Iespējams, ka tā cenšas atrisināt problēmas. Visticamāk, divatā ir vieglāk,ja tikai viens neparazitē uz otra rēķina. Ir kas sevi spēj nodrošināt. Par procentiem, statistiku, nezinu. Vai vispār var to aprēķināt, jo oho publika nav visa valsts sabiedrība. Daļa dzīvo, strādā ārzemēs, ir kas aizbrauc. Sevi pie šīs problēmas nepieskaitu, man nekā netrūkst, bet arī uzturēt nevienu nevēlos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu