par aprēķinu pēc 40...

nav svarīgi - sieviete vai vīrietis.....pēdējā laikā saprotu, ka uz ko īstu cerēt laikam nevar...Sievietes meklē sponsorus un otrādi(diemžēl),Zināju, ka liels % sieviešu nespēj par sevi parūpēties...un tad nu liek lietā visu....arī pēcpusi( tas strādā ļoti labi, kā izrādas).bet, izrādas vīrieši pirmās reizes sevi prezentē tīri neko kamēr izprot sievietes materiālo pusi...un tad tik spēj maksāt vēlāk ne tikai par sevi, bet arī par vīrieti....un vēl, izrādas ka atcerās, ir vairāk bērnu nekā teicis...Interesē sieviešu viedoklis par pieredzi šeit... tas ka liels % virišu vajag tikai "to"neapspriežam, tas tāpat skaidrs, ka pēc 40...tas vairs tā nerullē....

Sniegsnieg  Hirtella ir vīrietis, pēc 50 ar psihiskām problēmām.

uzplanaledus  Sieviete meklē sponsoru, vīrietis meklē seksu, tādā gadījumā viss bunbās, tāds tādu atrod :D
Sievietei, kura daudz strādā, attiecībām laika īsti nepaliek, un to pašu, kas paliek pāri, neatdos taču seksam. Jābūt kaut kādam līdzsvaram , ja kaut ko grib no otra, tad, lai abi būtu apmierināti jādod pretī.
Par mīlestību gan šeit nav runa, tad attiecības veidojas citādi, sekss vairs nebūs mērķis. Un nauda arī nē.

Flints  ”Neverlookback”, drīkst mazu komentāru? Īsti nav skaidrs, kas traucē jau attiecību sākumposmā atklāti un godīgi izrunāt visus svarīgākos aspektus: kurš pie kura dzīvos, kurā gultā gulēs, cik daudz un par ko maksās, cik sava laika un pūļu ieguldīs kopīgā saimniecībā? Tādā gadījumā, domāju, mazāk būtu visādu ”prezentēja, atcerējās, zināju, bet izrādās, pēdējā laikā saprotu” un tamlīdzīgu novēlotu vai nepatīkamu atklāsmju. Nu, jā, tas plaukstošais rožu lauks, ko žēl izbradāt… Cienījamā topika autore saka: ”Esmu ļoti rūdīta un katru gājienu analizēju.” Vai tiešām? Bet dzīve, draņķe, apliecina, ka arī gudrinieks pārskatās… Maķenīt šaubos, vai mērķis ”tikt atpakaļ tā, kā jutos līdz tam” pilnībā vainagosies panākumiem. Un ja nu tas ir tikai kārtējais pašapmāns? Jo divreiz vienā upē iekāpt it kā nevarot. Bet, kas zina, varbūt tiešām izdosies… :)

MazaisMopsis  bet var nemaksāt par vīrieti !!! jocīgs apraksts. kāpēc tagad žēlošanās pati tak piekritāt maksāt par vīrieti ! piekritāt visam kas notika !!!!
es šajā gadījumā redzu tieši nespēju aizstāvēt savas vēlmes , robežas un atklāti izrunāties.
upura uzvedība...un pēc tam žēlošanās. Tas ir raksturīgs tādiem cilvēkiem.

Geisha  Chris, čabulīt, Tu taču pats labi zini, ka nauda ir lāsts - nagi niez tikt vaļā no šī lāsta. Atdod to sasodīto papīru (naudu) sievietei, lai tak viņa cīnās ar to lāstu, bet tu guli, kasi spalvaino vēderiņu un ar patiku uz dīvāna aliņu sūc. Un visi laimīgi. Happy end!!!

dzintars45v  Ko tur teikt,parasti večus par makiem izmanto un ja maks tukšs,tad meklē nākošo,žēl ka tā,gribētos gan šeit vairāk laimīgus stāstus dzirdēt,paies kāds laiks,kamēr atsitīsies atpakaļ iepriekšējā dzīvē,pats par šo un līdzīgām lietām daudz esmu domājis,secinājums viens,pagaidi,vai arī uzstādi noteikumu,ka nekādus nopietnus lēmumus,par kopdzīvi utt.,utp agrāk par gadu nepieņemsi,gada laikā visam vajadzētu izkristalizēties un tev saprast,kas par cilvēku tev pretī un ko īstenībā no tevis vēlās.

Selfconfident  Tas nav par aprēķinu pēc 40, bet gan par pusmūža brīvajiem - katram brīvajam ir iemesls, kāpēc viņš vai viņa nav attiecībās.

MazaisMopsis  Neverback . vīrietis tad ir bijis vnk melis - mērķtiecīgi darbojies . Nojaušu , ka vīrietis no laukiem ar savu saimniecību. Ja tā .. tad nav variantu viņš meklē palīgu kas to visu kops un stutēs. Atceraties šovu " saimnieks meklē sievu".

Sniegsnieg  Kam pakaļa svilst, tam ir aprēķins.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu