Vai dāmas domā, ka var dabūt gultā gandrīz jebkuru kungu?

Jautājums radās sakarā ar iepriekšējo tēmu"Vai pārgulēt ar viņas puisi būs pietiekami jeb vēl ko vajag darīt?"-nezinu cik nopietns vai nenopietns tas jautājums,bet ir nācies saskarties ar dāmām kas domā ka varētu dabūt gultā jebkuru kungu ja gribētu.Nu tas ka nedabuj-vnk negrib un ne jau nu kungi,bet pašas dāmas:D A tā tak pietiek tik novicināt ar pliku čožu un pupus pakratīt lai ducis kungu uzreiz nokristu aukšpēdus.-(nu dāmas tā domā)Vai tomēr nedomā?

Astronaute  N E V A R D A B Ū T J E B K U R U !!!!!!!!

burleska  Es domāju, ka ir sievietes, kas var dabūt gultā gandrīz jebkuru, ja neskaita tos, kam ir spēcīgi ētiskie principi un mīļotā sieviete pie sāniem. Un ne jau ar plikumiem to dara. Un vispār- dabūt gultā jebkuru- tas nu gan nebūtu tas, ar ko vispār būtu vērts lielīties. Izveidot harmoniskas attiecības ar vienu- lūk, tas būtu sasniegums :)

Drole  Peec paaris glaaziiteem:
"The guys who insist they´re happily married usually turn out to be the friskiest ones later on"

https://www.spiegel.de/international/business/german-prostitutes-speak-out-corporate-sex-parties-are
-commonplace-a-764830.html

av2  :)) nu bet padomaa loggiski, kaut vienu reizi. Ja viirietim taa konkreetaa daama, kaa sieviete....sex jomaa neintresee absaluuti, tad ko taa daama ar tadu viirieti dairis tajaa guultaa? Da pat par ....lielu naudu...nu neintrsee, un viss. Naak miegs. Rrrrrrr...rrrrrr

meenesgaisma  Vīriešiem ir dažādas gaumes. Lielākai daļai nav vienalga ar ko un lai, tikai būtu kāda sieviete. Ja vīrietim jau blakus ir super sieviete, kuru mīl un viņa dod visu, ko viņš vēlas, tad, kam gan viņam vēl citu?
Jā vīrietis ir ļoti izvēlīgs, vai arī cietis no mīlas mokām, tad arī nebūs viegli dabūt.
Ir tādi , kuri atrodas visām, bet vai tas ir sasniegums tādu dabūt?

Skarlete  Var! Kamēr vien nav beigušās gribēšanas kvotas. Vai to vajag...tas ir pavisam cits jautājums - protams, nē!

gertrude  nabaga Bumbums, kuram aiz katra stūra uzglūn pa gribošai dāmai :)))))

Chris1986  Pievienojos Mavam - mani arī nevar dabūt! Kas tik te pa šiem 30 gadiem oho un ar kādiem paņēmieniem to nav izmēģinājušās, bet nevienai tas tā arī nava izdevies! :D

Skarlete  Tas ka Tev, Krišu, kāda te aizsūta anonīmu jautājumu, nenozīmē uzreiz ka grib gultā dabūt...vnk. žēl tādu vientuļnieku kkur tālu LV provincē!:))

preilene  Tev nu gan pieredze.. Vai tiešām vienīgās “dāmas”, ar kurām Tev saskare bijusi, ir tās, kas uz ielām stāv (ņemot vērā, ka visas par konkrētu ķermeņa daļu pakratīšanu, mērķa vārdā, Tev stāstījušas)? Domāju, ka viņas teikušas taisnību Tev būs – dabū ikvienu, kurš apstājas un viņas uzrunā. Bet Tu vari mēģināt šo visu lauzt – piestāj, noskaties kā viņas krata, un laid prom pie nākamās kratītājas. Regulāri tā darot, būsi sabojājis viņu statistiku. Un tad vari aprunāties vēlreiz – būs jau citi rezultāti.

Piparkuka  Nē, tā kā pēdējā teikumā norādīts- tā nu "točna" nedomā! Fuij......... Tā tik kādu aizbiedēt varētu 100 punkti!

Un- ne katru var iedabūt, jo daži sastingst sieviešu priekšā. Fiziski sastingst, jo baidās, kaut gribētu varbūt:)
Tā ka. Nu nu gribētu, nekā. Parasti jau grib vienu konkrētu, neatkarīgi no tā vai viņš dabūjams vai nē.

VecmeitaARrunci  viss atkariigs no slaapeem un izdzertaa alkohola daudzuma.zacene var nebuut.

gertrude  Oho iekārojamāko vecpuišu tops - Bumbums, Torpēdis un Mavs. ak vai, ak vai!

amelija  Neko nezinu par nedabūšanu, visus kurus esmu gribējusi, esmu guvusi :)

langstinsh  Amēlijai 7 karstas vistas!

SpoguliitisTM  Ir taadas. Lai gan pasazhieri kuri ir atkjekseejushi anketaa viiriesha dzimumu, ir lielaakaa skaitaa.
P.S. Cilveeku paarlieciiba, ka var, un, ka otram tas ir vitaali nepiecieshams :) ir liela. Vaavuljoshana, sekss, kafijoshana. nop. attieciibas - viss tiek piedaavaats taadaa... "liimenii", ka atteikums ir spljaaviens dveeselee.

Kafija  Es domāju, ka dāmas nemaz negrib dabūt - ne gandrīz un ne jebkuru kungu gultā. :D

Jurijs55  nevis "gandrīz jebkuru", taču nevienu : ne 1 geju nevar, ne 1 impotentu nevar, vai tie nevar skaitīties par "kungiem" ? :)

fargo  man ir likums - neflirtēt!
tas strādā.
ots likums. izvairīties no čūskām. un nianse te ir, ka tikai sievietes tās labi spēj identificēt. tāpēc paļaujos uz sev tuvu sieviesu spriedumu te.
atkal. strādā.
bet varbūt vnk esmu kapitāli neglīts un neiekārojams un varētu neiespringt. arī opcija.

nē, tas ir narcisims, domāt, ka var jebkuru, ja vien grib. nesimpātiska lepnība.

pa_jokam  var gan. Tikai - nafig?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu