Vai dāmas domā, ka var dabūt gultā gandrīz jebkuru kungu?

Jautājums radās sakarā ar iepriekšējo tēmu"Vai pārgulēt ar viņas puisi būs pietiekami jeb vēl ko vajag darīt?"-nezinu cik nopietns vai nenopietns tas jautājums,bet ir nācies saskarties ar dāmām kas domā ka varētu dabūt gultā jebkuru kungu ja gribētu.Nu tas ka nedabuj-vnk negrib un ne jau nu kungi,bet pašas dāmas:D A tā tak pietiek tik novicināt ar pliku čožu un pupus pakratīt lai ducis kungu uzreiz nokristu aukšpēdus.-(nu dāmas tā domā)Vai tomēr nedomā?

uzplanaledus  Šaubos, vai dāmas gribētu gultā jebkuru kungu. Bet vienmēr kāds atradīsies, kas gribēs iekāpt dāmas gultā.

Sniegsnieg  Uzdodot jautājumu, varēja paskaidrot kādas sievietes ir domātas ar vārdu dāmas. Tāpat kā ar jebko, kāds, kāda var domāt, nedomāt, gribēt, negribēt.

Selfconfident  Ja nevar dabūt gultā, tātad kungs ir iNpotents!

raina1970  Īsti nesapratu- kapēc dāmām vajadzētu stiept ko pagadās, ka tikai vīriešdzimtes, savā gultā?Nē, nu - ja ir sportiska interese un azarts, vai ari galīgi nekāds pašvērtejums- un no šādu darbību rezultāta tas pacelsies neizmērojamos augstumos- droši vien, ka var arī.. bet priekš kam? ko talāk ar visu to labumu iesākt?Kvantitāte būs, bet kā ar kvalitāti- dikti šaubos, un arī kopumā mieles vien paliks- jo īsti jau tas neglābs no sevis pašas un savu problēmu apzināšanas.

Kurts69  te manuprāt ir pavisam cita "Fiška".Manuprāt padaudz sieviešu uzskata, ka vīrieši ir gatavi gulēt gandrīz ar jebkuru. Tas rada uzticēšanās trūkumu un čakarē attiecības.
gan jau ir tādas, kuras domā, ka var pavest visus vīriešus, un kas gan liedz viņām pafantazēt?:)

MazaisMopsis  kurš zirgs neēdīs priekšā izbērtas auzas. tas par vīrieša dabu.
dabū, nedabū atkarīgs no sievietes skaistuma līmeņa un viņas neatlaidības. reti kurš atteiks viņam skaistai sievietei. vīrieši ir ļoti viegli pavedami...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu