Romantikji un vienkarshi tadi,kas pie pirmas izdevibas nekraps....

Saak likties,ka tadi viriesi sievietem vairs nav vajadzigi!! Palenam izmirstam :D Cik anketas nav izskatitas,visas tik grib visu un uzreiz lai ir....Kur tad paliek milestiba utt??... Kautkas lidzigs pirceja un pardeveja attiecibam.. Sak likties,ka sievietem vairs neinterese viriesi kas ir uzticigi un miilji..Sak,nem prieksa bet maksa :D...Jo vecaks palieku,jo vairak saprotu,ka milestiba viens liels fufelis vien ir .... Jamet miers meklejumiem un jaklust par muuku :D Un 100% bus tulit vesela chupa kas man uzbruks :P

DanaL  Piedod, bet 25 gados krist izmisumā nudien ir neprāts, un kaut tev liekas, ka esi visu redzējis un pieredzējis sirmgalvis, patiesībā esi tikai zaļš, tiksi nobrirst sācis puišelis,viss labākais tev vēl priekšā. Meklē savu meiteni un krāj naudu, - ģimenes dzīve

DanaL  ... būs smags, atbildīgs un foršs laiks. Un nekur no tevis neaizmuks.

meenesgaisma  Kādas ir sieviešu nereālās prasības? Ja Tu izvēlies rakstīt tādām ,kuras katru nedēļu apmeklē salonus, tad nebrīnies, ja arī prasības būs lielas.

riebekle  Jā, kāpēc viņas tevi tā nemīl???nelietes! nu kā tā vispār drīkst!

MazaisMopsis  tās prasibas kapushas kaa kjinas keizarienem. Autor uzraksti lūdzu kādas ir tās ķīnas ķeizarieņu prasības. !!!!

Labrador  Tam visam iemesli dziljaaki un to var saskatiit , ja neesi ikdienaa kopaa ar peleeko masu un maz skaties TV. Tiek veidots jauns , varai izdeviigs cilveeka tips - shauri domaajoshs pateereetaajsabiedriibas daarzenis , kuram domas saistiitas vien ar fiziologjiskajaam vajadziibaam. Un shaadas sabiedriibas paarstaavim vai paarstaavei savaadaak domaajoshs izraisa negatiivu reakciju. Muusdienu iistais viirietis ir dziljos krediitos iebraucis , tukls , brilljains biroja darbinieks , kursh dziivo zem sievas tupeles.

Ina22  Nu nezinu,domāju,ka zemapziņā katrs meklè to īsto,kas nenodos,-ar sānsoļiem,neuzticību,bet arī Man ir sajūta,ka tādu vīriešu vairs nav.Ir pliks aprēķins-lai būtu daudzmaz simpātiska,lai ir pašai dzīvojamā platība,lai pati pelna un lai necakarē smadzenes,ja kungam paslīd kāja.

Hirtella  Nelasot komentārus-mīlestība tiešām ir līdzīga tirgum. Vērtē pēc tā, kā otrs apmierina mūsu vajadzības-vajadzības turpināt dzimtu un gūt emocionālu baudījumu no saskarsmes skaitās cienījamas, bet materiālās pretenzijas-nē, jo raksturo prostitūtu (ne obligāti tā ir sieviete).
Ja kādā (vienā vai desmit, nav svarīgi) esi vīlies, vai kļūt par mūku? Nekādā ziņā. Kļūsti laimīgs ar citu.

MazaisMopsis  Ina 22 Jūs aprakstījāt iepazīšanās portālu vīriešu portretu !!!! Tādi ir vairumā. Meklē sievieti kuru ērti var lietot . Mīlestība tur nav. Viņi arī nicīgi par to izsakās ..Tie ir slimi cilvēki. Nederīgi ģimenei ,veselīgām mīlošām attiecībām. Sievietes to nesaprot un pieņem viņu noteikumus , pazemo sevi, sāk runāt viņu vārdiem..mīlestības nav ir tikai aprēķins, neviens nevienam nepieder, u.t.t. Un tas viss lai tik kas vīrietim līdzīgs būtu blakus un saņemtu ilūziju par attiecībām.
Ir savādāki vīrieši , bet viņi nesēž iepazīšanās portālos !!!!
Ja vēlaties mīlošu , normālu vīrieti tad tas jāmeklē ŗeālajā dzīvē .

MazaisMopsis  Renčik uzraksti kādas ir to ķīnas ķeizarieņu prasības. !!!
Lai jau var novērtēt . :)

runcs51  Nu kaut kāda taisnība drusku jau tam puikam ir...ja tā ´´pa lielam´´ņemt,tad tagad galvenās tendences ie,ka vīrieši grib seksu,bet sievietes-naudu....viss pārējais maisās kaut kur pa vidu.....

lautari8  Vīrieši arī izvēlīgi, pašam kg 20 pāri normai, bet dāmu vēlās no 65-85 kg. +vēl 20 gadus jaunāku. Vai kāds cer uz uzticību un mīlestību. MUĻĶĪBAS!

neko  lautari8 : autoram ar viņa 65k nav nekādu lieko 20 kg un arī 20 gadus jaunākas viņam savos 25 domājams neinteresē. Komentārs pilnīgi ne par tēmu.

Izveele  Man laikam palaimējies, kad es paskatos apkārt, ir tik daudz jaukas ģimenes, kurās tiešām valda mīlestība.
Bet šeit palasoties Pieredzes apmaiņu, tiešām šķiet,ka daudzi no šiem cilvēkiem , kas reģistrējušies oho ir pazaudējuši savu ,,es´´. Vēl gribu atgādināt, ka iekš oho ir tikai maza daļiņa cilvēku, kuri vēlas satikt savu otru pusīti. Tā kā esiet atvērti atiecībām jebkurā brīdī.

lautari8  Savā komemtàrā rakstīju par kopējo skatījumu, ne par konkrēto cilvēku.

dzintars45v  Ir puiša vārdos patiesības grauds un šī padarīšana sāk kaut kādu veikalu atgādināt,pēc analoģijas ar autotirgu,jo spožāka mašīna jo dārgāk izmaksā,gan pati,gan uzturēšana un pat atrast vidējo tehnisko,tas ir cena/izmaksas nav tik vienkārši,jo it kā aiz normāla golfa ārienes,var kas tik neslēpties,kruķīts nobraukums,motora defekts,kā ar korpusa viss izrūsējis un tik uz viena špakteļa vien turās...!!!

lautari8  dzintars45v, taisnība ir, bet patīk visiem špaktelētās un tad brīnās, ka nevar ēst pagatavot, traukus nomazgāt, nekad naudas nav.
Protams ja ikdienā vakariņās uz restorānu jābrauc ar taksīti, lai dārgu alkoholu var dzert, tad vēl viesnīca, lai divatā būtu, brokastis numuriņā utt. Tad nopietni uz ilgu arī nebūs. Vai nu kādam apniks, vai nauda beigsies ātrāk nekā to gribētos jāsaprot ( sākās ikdiena) un tad arī strīdi klāt.

kjirsis_X  Romantismam un mīļumam jau nav ne vainas.
Bet klāt vēl vajag laupītāja drosmi un brutalitāti.
Un vēl sajēgu lai zinātu kad kuru pusi pret sauli pagriezt , un princesei ar romantiķi un laupītāju būtu pils ar gultu un brokastis :D

Kurts69  mīlestība piepilda esību ar saturu un jēgu. ja tās nav, tad tikai eksistējam.

dzintars45v  Puslīdz nobriedušam vecim blakus romantikas paliekām,arī veselais saprāts ieslēdzās un loģiskā domāšana,katram ir savi plusi un mīnusi,kā arī visam savs laiks,gan rožu periodam,gan normālai dzīvei,palielam mums tā sieviete dēļ tā paša sekša vien blakām vajadzīga ar pārējo vienkārši mēģina sadzīvot,protams kā sākumā ir lielāki tēriņi,bet pēc tam sākās dzīve parastā,kur protams ir arī gan ziedi,gan kāds restorāns,gan ceļojums,bet tā nav ikdiena,jo lai atpūstos ir arī jāstrādā un nauda priekš tā jānopelna,bet ir sievietes,nezinu kas viņām galviņās darās,it īpaši ja vecums jau ap 40,kas iedomājās,ka tagad visu laiku tik pa restorāniem dzīvos,nummuriņos gulēs un pa pasauli apkārt vālēs(protams ka uz kāda,ne jau sava rēķina,ar attiecīgo vietu šo visu apmaksājot),vienu tik nesaprot,ka lai to visu varētu nodrošināt,kādam ir priekš tā nauda jānopelna un jāturpina pelnīt,bet tas tādas nesatrauc,jo ir taču īsta veča(dzirdējušas par viņu ir visas,tikai redzējusi nav neviena un diez vai tāds vispār reālajā pasaulē eksistē),teoriju kuram viss jāvar un visas princeses kaprīzes jāapmaksā,tik nesaprot vēl vienu lietu,ka ja tev par visu jāmaksā un tam pietiek naudas un izņemot to pašu vienu vietu sieviete tev neko citu(cilvēcisko mīļumu,atbalstu,rūpes,to pašu mīlestību)iedot nevar,tad kāda suņa pēc tev jātērē nauda uz kaut kādu 40 gadīgu jau pavītušu sievieti,kad ir vesela čupa jauno 18-30 gadīgo piranju,kam gan viss svaigāks un kas godīgi pārdod sevi,nevis vēl kaut ko murkšķ par kaut kādām attiecībām,žēl bet tagad maz sakarīgu sieviešu palicis,kas to pašu ģimeni izveidot vēlētos un tiešām to mīlestību meklētu,pārsvarā meklē kādu,kas viņu uzturēs,kamēr viņa pieņemsim dzīvoklī ērtību un ko tur vēl uzturēs,respektīvi ar nekodarīšanu nodarbosies,nafig tev dzīvoklī sieviete kas tur tik sēž neko nedara izņemot to ka tavu naudu tērē,jo pats tu droši vien nezini kā to darīt,tepat ir vesela varza tādu mājsaimnieču,kam citu nav ko darīt,kā te

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu