Romantikji un vienkarshi tadi,kas pie pirmas izdevibas nekraps....

Saak likties,ka tadi viriesi sievietem vairs nav vajadzigi!! Palenam izmirstam :D Cik anketas nav izskatitas,visas tik grib visu un uzreiz lai ir....Kur tad paliek milestiba utt??... Kautkas lidzigs pirceja un pardeveja attiecibam.. Sak likties,ka sievietem vairs neinterese viriesi kas ir uzticigi un miilji..Sak,nem prieksa bet maksa :D...Jo vecaks palieku,jo vairak saprotu,ka milestiba viens liels fufelis vien ir .... Jamet miers meklejumiem un jaklust par muuku :D Un 100% bus tulit vesela chupa kas man uzbruks :P

Selfconfident  Mieriņu, mazais! Prasības jau daudzas uzliek debesskrāpju augstumā, bet reti kura pati spētu tajā skrāpī uzrāpties. Neņem par pilnu un paņem ar harizmu!

Piparkuka  Nezinu, ko tut tur skaties, taču skaidri zināms ir viens- grib un meklē tikai un vienīgi mīlestību! Pamatu pamatos.
Kāpeč tad sadraudzējas, kāpēc domā par nākotni, kāpēc precas, sapņo?! Sievietes vienmēr sapņo, fantazē. Par mīlestību! Un tas, ka vīrietim jābūt strādīgam, nopietnam, gādīgam, tas ir pats par sevi. Mīlošam, uzticamam, stipram utt.

MazaisMopsis  koments 13.19

man tā sieviete dēļ tā paša sekša vien blakām vajadzīga .

kaut kādu 40 gadīgu jau pavītušu sievieti...

viens no oho ...... ... !!!! Glābjas kas var !!!!

neko  19:48: Un sākot sarakstīties ar meiteni ar bērnu pats nesaprati ka viņai ir jādomā par bērnu?
Nopietnas attiecības (priekš vīrieša) to arī nozīme ka tu spēj uzturēt sievieti un bērnus. Ja tu to nevari, tad nekas vairāk par "kopīgām izklaidēm" tev vienkārši nav iespējams.

Drole  Nopietnas attieciibas peec definiicijas var saakt veidoties gadiijumos, kad sieviete peec paaris dienu papljaapaashanas nelec puisiesha (kursh, iespeejams, veel mitinaas memmes vai omes paspaarnee) gultaa, bet apsver perspektiives un konsekvences.

Spooky9571  kāda velna pēc brīvs vīrietis kam pašam nav vēl savi bērni, ielaistos ar vientuļo māti, tā visu savu dzīvi var sabojāt, bēdz no tādām renchik vienalga cik skaisti viņas neizskatītos, vientuļās māmiņas prot iežēlināt brīvos vīriešus un ievilkt savos slazdos...

Sniegsnieg  Kādu romantiku piedāvā? Dzīvot uz sievietes kakla? Ēst, gulēt, dzeju lasīt, stabulītē pūst, rociņās pa krūmiem pastaigāt? Kurai to vajag un kura var atļauties?Varbūt kādai rodas uz tādu liela mīla un vai ir laimīga? Sievietes dzīves kvalitāti lielā mērā nosaka tas, kāds vīrietis ir blakus. Ja tāda nav, tad sieviete ir stipra, ar visu pati tiek galā. Protams, ne viss mērams naudā, bet ikdienā, ja sievietei ir vīrietis jāuztur, vai to vajag? Nav zināms kas, kāds to romantiku piedāvā, dažreiz jau paskatoties uz cilvēku, gribas teikt... tālāk no tādas nelaimes.

MazaisMopsis  kādu vīrieti apprecēsi - tādu mūžu nodzīvosi. !!!

Sniegsnieg  Mopsi, jebkurā laikā, ja ir slikti, var izšķirties.

lautari8  Te nu sākās, viņi to, viņas šito. Mēģini, riskē, iegūsti pieredzi, un pienāks brīdis ka pēc pirmā randiņa zināsi ko esi saticis.

Flints  ”Renchiks”, bet vai kāds šeit Tev iepriekš bija apsolījis ātrus panākumus? Bruņojies ar pacietību, iepazīsti vairāk sevi un citus, neesi tik kategorisks, mācies ieklausīties un pieņemt arī atšķirīgus viedokļus, kas ne vienmēr būs tikai glaimojoši. Par mūku viņš iešot… Nevajag koķetēt par lietām, par kurām ir pagalam maz sajēgas – klosteris nav ne sanatorija, ne grūtdieņu patversme, kur visādus romantiķus, jaunības maksimālistus un dzīvē vīlušos čīkstuļus sagaida ar siltiem pīrādziņiem un sačubinātu spilventiņu! Varbūt papūlies drīzāk iegūt augstāko izglītību – vēlāk, kad būsi nodibinājis ģimeni, tam var pietrūkt gan laika, gan līdzekļu. Un sāc ar jaunas klaviatūras iegādi… :)

Labrador  Jaanjem veeraa , ka dziivojam postpadomju telpaa , faktiski Krievijaa. Taapeec jaanjem veeraa shaadas sabiedriibas specifika - jo esi dziivnieciskaaks , kriminaalaaks , jo augstaak veertee sabiedriibaa , iipashi sievietes. Taapeec nekaadas romantikas , kultuuras , inteligjences izpausmes! Ir jaabuut gopnjikam un jaaklausaas Vlagjimirskij central. Ja neeticiet , paveerojiet RD darbinieku riiciibu un izskatu.

MazaisMopsis  Flinta padoms ir zelta vērts ! Es ceru , ka jautājuma uzdevējs ieklausīsies un to pielietos.

Raivis_1977  Ja vien vienīgi varu gan pateikt) Lūdzieties, lūdzieties un un viss notiks!
Nupiemēram ikvakara patarus tadprotat maz skaitīt??! ...
Un to vajadzētu ik vakaru darīt, nu katru trešo noteikti, un no visas sirds to darīt!
tasgan ir laika jautajums, jo arī ne velti mēs esam iemesti šajā dzīvē, un neba priekš izpriecām.
Bet, tomēr, cilvēks arī nav domāts tam, lai viņš viens visu laiku dzīvotu.
Tikai nebeidzams darbs dvēseli sķīstī, un arī lūgšanas, kas ir pastāvīgas tomēr!
Kaut kad jau viss notiek, un notiks. Tikai viss ir galvā, vai nu naids, vai nu patiesums ar atvērtu sirdi uz lūgšanām, un cerībai un nebeidzami (ticībai)!
Jauks novakars Jūsu majās! ))

Sniegsnieg  Ja romantiķis ir plikadīda, sievietei uz kakla dzīvotājs, nekrāps gan, jo ir atkarīgs, pastāv riska moments saņemt ar kāju pa pakaļu un pa durvīm laukā.

Raivis_1977  Vai tas ir tāds kā pašizdomāts postulējums, vai nu arī tāds kā parasts filozofisks piegājiens ka visām lietām?? ...
Tak katram pašam ir sava pašapziņa, Cieņa un sava noteiktība, un sava patiesā vērtība lietās!
Bet arī tāpat jau meitenēm nebūs nekā labi, ne tā, ne tā, un pat ne arī tā!
Pat nemaz nerunājot par lietām, tās norakstot jau priekšlaikus.
Kaut gan, ej uz kurieni vien vēlies, uz klubu uz vēl kadu iepazīšanās biroju, utt ...
Tapatām padomās, ka gan jau nu noteikti atkal jau nu ieradīsies šeitan, jo kaut kas tevi tur pietur pie tā!
Klaustrfobiju var vienīgi ārstēt ar kleptomanijas līdzvērtīgu telepātisku pieeju!
Varbūt paveicās tad, un kaut kas tad pamainās??! ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu