Mīlestības vērtība un tās cena.

Veiksmīgu attiecību pamats:
"Ja sieviete apzinās mīlestības vērtību,...bet vīrietis zin tās cenu."
/ieskats saskarsmes psiholoģijas testā partnerattiecību jautājumos/

Viedie eksperti, kas jums būtu iebilstams vai arī papildināms šī testa konkrētā jautājuma sakarā?

Geisha  Ja sieviete vīrietim ir dārga tad viņš šīs sievietes dēļ darīs visu ...pat izmazgās traukus.
Ja vīrietim sieviete interesē labākajā gadījumā tikai seksam tad viņš arī konkrēto sievieti izmantos savam mērķim un šajā sievietē neieguldīs ne laiku, ne naudu.
Ja vīrietim sieviete vispār neinteresē tad labākajā gadījuma viņš šo sievieti ignorēs. Un nav nekāda jēga sievietei tērēt savu laiku enerģiju un materiālos līdzekļus (alus, vaļenķi, maikas, āķi, pufaikas, kotļetas).

AivarsN  Man,kā pieredzējušam agronomam,tos kukaiņus vienmēr ir gribējies noindēt. Bet tie taurenīši pakrūtē reāli pretendē uz Sarkano grāmatu. Tāpēc jeb kurš zaķis,kurš spējīgs tos selekcionēt,pilnīgi noteikti ir iepazīšanās vērts.

ketija64  Mīlestībai NAV izcenojuma:)

kisindzera  Nu taureņi vēl varētu palikt, nekaitīgi, ja kas...

RRAGANA  Tās ir tirgus attiecības. Un veiksmīgs tirgus darījums nebūt neliecina par laimīgām attiecībām.
Prodažnije škurki.

neko  "veiksmīgs tirgus darījums nebūt neliecina par laimīgām attiecībām."
Neliecina, bet neveiksmīgs tirgus darījums gan garantē nelaimīgas attiecības.
Kopdzīve maksā naudu un ir jāvar vienoties par to kas un kādus rēķinus maksas. Par kādu naudu bērnu baros. Ja šādas vienošanās nebūs, nebūs arī nekādu attiecību. Bez darījuma noslēgšanas ir iespējams tikai viens attiecību veids; katrs dzīvo savā mājā un nekādas kopīgas saimniecības nav. Tikai kopīgas izklaides.

Saimniecības/naudas jautājumi ir jārisina saimnieciski, nevis "ar jūtām", jebšu labi tas nebeigsies.

av2  nu , un kas ir veiksmiigaak , parasti, liela love, vai tirgus dariijums, kaa domaajat?

Selfconfident  Mīlestība ir jūtas, cena ir prāta kritērijs, divi nesavienojami jēdzieni. Tas ir tāpat kā mērīt tuvību metros vai kilometros.
Ja vīrietis sāk domāt par cenu, attiecībām tas ir nepieciešams. Bet ne mīlestībai.

JurisK  Miilestiiba,kaa zinaams, ir tiiri fiziologjiska paraadiiba. Lai to izraisiitu, pirmkaart jaapieveersh preteejaa dzimuma uzmaniiba. Attieciibas - tas jau vairaak ir praata darbs, tur svariiga komponente ir arii materiaalie liidzeklji. Lai gan uzmaniibas pieveershanai arii liidzeklji vajadziigi. Paveerojiet paradiizes putnu dejas - apm. tas pats arii cilveekiem:)

uzplanaledus  Cena var būt arī pārāk augsta. Ja kādam attiecībās ar mīlestību jāvelk otrs un vairs nav spēka, tad mīlestība pazudīs, vai ieslēgsies pašiznīcināšanās instinkts.
Citātā minētais variants realizēsies tikai starp nobriedušām personībām, kas spēj uzņemties atbildību. Ja nevar viens, tad dara otrs, bet pa to laiku tas, kurš nevar atgūst spēkus un atkal var...kaut kā tā.

Chris1986  nu ja, es tik domāju, vai ir vēl arī vīrieši, kas uzķeras uz tik lētām manipulācijām, kādas te izved dāmas savos cienījamos gados - mīlestība, atbildība, bla, bla, bla. Nu, nemaksās tak neviens saprātīgi domājošs vīrietis vairs par jūsu veco pīī, par jaunas meitenes pīī, vel samaksās, bet par jūsu jau vairs toč ne - vajadzēja darīt, kamēr vēl bijā jaunas un smukas, tagad vilciens jau aizgājis

neko  "Citātā minētais variants realizēsies tikai starp nobriedušām personībām, kas spēj uzņemties atbildību."
"Veiksmīgu attiecību vērtība un veiksmīgas kopdzīves cena ir ABPUSĒJA atbildība".

Nez vai nu tas tā būs - vīriešus visbiežāk tieši atbaida sievietes, kas mēģina par viņiem atbildību uzņemties. Nu izņemot tos, ka nevis sievieti, bet mammu meklē. Ja sievietei gribēt vīrieti, kas par viņu uzņemas atbildību ir tikai normāli (un no tā nav jākaunas), tad vīrietim tas nu galīgi nav vajadzīgs un tas ir efektīvs veids kā visu sabojāt.

Letija  Neko!
(c) Kas un kādus rēķinus maksās. Par kādu naudu bērnu baros.
Izklausās tiešām pēc īsta darījuma.
Izlasot šādas vārsmas nav brīnums, ka daži tā arī paliek vieni sēžam mājās un kaukulējot.
Interesanti - ja sieviete audzina mazus bērnus, rūpējas par māju - no kādiem pūra ietaupījumiem viņa apmaksās tos rēķinus?!
Nezinu, cik sevi necienošam jābūt vīrietim, lai šādi samurgotu.

Kur sākas darījuma attiecības, tur beidzas normāla ģimene!
Uzsvars uz "normāla"!

uzplanaledus  Chris1986, kas tās par pīlēm tavā dīķī peld? ;)

lapukoks  ...vērtība, cena... Ja runājam par biznesu, par mārketingu, tad ir preces tirgus cena (kura bieži vien ir spekulatīvi uzskrūvēta), un ir preces lietošanas vērtība (kura parāda kādu labumu notektā situācijā gūs preces lietotājs). Mīlestība nav un nevar būt prece, tai nevar būt ne naudā mērāma cena ne vērtība. Ja mīlestību mēģina tirgot pa naudu (un vispār - ja morāliskus jautājumus sāk risināt materiālām metodēm - tā saucas PROSTITŪCIJA gan mīlestībā, gan politikā).

Diligita  piekrītu Neko kun(gam:)
Viņ(š) ir redzējis dzīvi, viņ(š) ir sasitis lupatās konkurentu un viņš ir izņirgājies par trofeju, un padarījis to reāli impotentu. Viņ(š) ir viesuļvētra.
Letija var nervozi pīpēt kaktiņā. Trauslās puķītes maska nokrita skanēdama, un mēs redzam mauku-iesācēju.
Neticat, čaļi? Uzprasieties padzīvot gadiņu, bet labāk-pāris-pie viņas, un redzēsiet, ka jūsu PVN ir interesantāks, nekā jūs paši. Sevišķi, ja meitenei traucē jūsu ēšanas maniere.
Turpretī-es-meitene kā ozols-viena pate, man 7 deķi ! cc latviešu folklora, lasīt-2 dzīvokļi/DDD

Chris1986  a kur tad klasiskā manipulācija par īstiem un neīstiem vīriešiem? :D Vairs nestrādā? Tiešām visi lohi jau atkoduši un vairs nestrādā? Vai, vai, vai .. :D

Geisha  Palasīju komentus un sametās nelabums. Baleliņi no PA jūs tak esat kapeikpisēji nevis vīrieši. Es saprotu, ka Latvijā algas ir mazas, bet tomēr jebkurš normāls vīrietis ir spējīgs uzturēt vismaz sevi un vienu sievieti vai bērnu. Diemžēl ir saradusies tāda vīriešu pasuga kuriem ir pieņemami dzīvot uz sievietes rēķina.
Chriss vienkārši ir unikums. Ne jau visi vīrieši meklē sev 10 gadus jaunākas sievietes. Nu ne visi. Par savu mammu Tu arī izteiksies ar necieņu vai jau esi kārtīgi piesējis viņu pie ragaviņām un aizvizinājis uz tumšo mežu? Vai varbūt Tava meita kādu vecu āzi izklaidē? Domat vismaz kādreiz arī vajag un kaut nedaudz savu niknumu pievaldīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu