Mīlestības vērtība un tās cena.

Veiksmīgu attiecību pamats:
"Ja sieviete apzinās mīlestības vērtību,...bet vīrietis zin tās cenu."
/ieskats saskarsmes psiholoģijas testā partnerattiecību jautājumos/

Viedie eksperti, kas jums būtu iebilstams vai arī papildināms šī testa konkrētā jautājuma sakarā?

Spooky9571  Ar to sievietes uzturēšanu parasti ir tā, ka viņas mīl notrallināt savu algu visādās nevajadzīgās figņās un vēl nekaunās paprasīt no vīrieša, un ja šim pietiek saprāta nedot, tad sākās visādas morāles un kaunināšanas runas, ka latviešu vīrieši ir skopi utt.

Chris1986  nu kā tā, lielmāte no Vācijas ierunājās, kam izdevās izdevīgi vienu vācu večuku nomanipulēt, un veiksmīgi tik klāt viņa mūža iekrājumiem, kas, protams, paceļ viņu nebijušos augstumos sugasmāsu vidū un ļauj dalīt padomus, kā dzīvot pa labi un kreisi :D Nu ja - un manipulācija par manu māti arī ilgi nebija dzirdēta - njā, .. un nav nekā jauna šajā pasaulē :D

Diligita  Spooky, jau Darvins un arī mūsu pašu Rainis teica, pastāvēs, kas pārvērtīsies! T.i., pielāgosies situācijai. Tavā gadījumā čista bezkaislīgi jāizkalkulē, vai par to pašu naudu nevar dabūt svaigāku gaļu. Atbildes var būt tikai 2 : J, N, attiecīgi arī tava tālākā taktika :
Jā, un btw, meiteņu meklēšana ne ar ko neatšķiras no laba darba meklējumiem. Respondenšu kvantitātei tikpat liela loma kā tavām objektīvajām kvalitātēm-nesēdi, bet plāno, rīkojies, esi komunikabls un atpazīstams, un tev viss būs....a tā, sēdēt un gaidīt ir nonsenss-JA KAUT KAS IEPELD TEV TIEŠI ROKĀS, IESPĒJAMS, GLUŽI VIENKĀRŠI TAS(TĀ) NEVAR NOGRIMT )

uzplanaledus  Vēl veiksmīgu attiecību pamatā ir piedzimt ekonomiski attīstītā valstī, ja runa ir par naudu.
Jo cik tad ilgi dzīvosi no mīlestības un svaiga gaisa.
Nevar nepiekrist Geišai, ka ne visi vīrieši meklē jaunākas sievietes, ir vīrieši, kuri cieš no vientulības un meklē sev radniecīgu dvēseli.

Hirtella  vai nav kāds vācu večuks, ko varētu nomanipulēt?

Liga2  Atslabsti torpedo, neviena negrasas manipulet ar tavu naudu. Paldies dievam tevi neinterese sievietes pec 40. Un jaunas ir pasargatas no tavas uzmanibas jo tu esi garlaicigs , nigrs tips. Psihologijas ka ari psihiatrijas profesijam vienmer bus darbs . Cilveki parak daudz brivo laiku pavada blenzot tv, lasot dzelteno presi un ciess no nesaprotama viniem varda depresija. Vienkarsi neprotam vairs priecaties par dzivi, ta vieta cepjamies par mistikam problemam .

Hirtella  reakcija uz apkārtējo vidi, nevis iedzimta īpatnība! jautro oho dāmu sabiedrībā ātri vien atplauks! D:)

uzplanaledus  Turki visās pasaules malās ir labi nomanipulējami :) Tikai mēdz būt resni un impotenti.

Minka_Runcim  darījuma partneri. seksa partneri.
Mīlestības cena ir tavs egocentrisms. Ja neesi gatavs no tā šķirties tad būsi viens. Vai ar seksa partneri, biznesa partneri.

tēmā minētais formulējums kaut kāds murgs. Cilvēki ir aizmirsuši ka viss patiesais bieži ir vienkāršs.Rūpes par otru tā arī ir mīlestība !
rodas iespaids , ka šādu psiholoģiju mērķis ir vēl vairāk sarežģīt un maldīties 3 priedēs.

Raivis_1977  Tumšā meža malā baltus Ceriņus laužam!
Un tad pēc tam brienam pa to pašu tumšo mežu, un tad nu maldamies atkal pa to no jauna! - Un tā mūžīgi, līdz pat pašai kapa malai ... ))

mieralaiks  Pārfrāzējot: "Sieviet paver kājas, ja vīrietis izvelk no maka pareizo naudas summu".
Bet kā tad tā, bet mīlestība? Tā arī ir mīlestība un visi apkārtnes taureņi salido vēderā, ja sieviete instinktīvi novērtē, ka vīrieša labturība pārsniedz viņas.

Raivis_1977  Tad ej pie savas labturīgās! Viņa Tevi gaida! )

mieralaiks  Raivis_1977 Iepazīstoties ar sievieti viens no pirmajiem jautājumiem ir: "Ar ko nodarbojies?" "Ā, savs bizness!!!", sākās vesala virkne jautājumu ar vienu mērķi, lai izdibinātu reālos ienākumus. Dzīvo privātmājā, parādi fotogrāfijas. Tici man, ne ēkas arhitektūra interesē.
Jaunībā sievietes novērtē potenciālo vīrieša labklājību, pēc 25 gadiem faktiskā labklājība ir no svara. Mīlestība izplēn kā rīta migla, kad nav naudas vai sieviete pelna vairāk kā vīrietis. Pārāk ilgu laiku biju domājis, ka eksistē beznosacījuma mīlestība. Kā es kļūdijos!
Lai tev veicās.

Smaila  mieralaiks 22:09
Es arī jautāju, ar ko nodarbojas vīrietis. Bet tāpēc, lai mēģinātu saprast, vai mēs varēsim saprasties, jo pilnīgi droši zinu, ka ar, piemēram, literātu vai mākslinieku nevarēšu saprasties. Vai tāpēc esmu materiāliste? Māju bildes nekad nav interesējušas.

Raivis_1977  Ja ļoti strukturizēti ieejam dziļumos šādu jautājumu konspektu lokā, tad tas jau vien ir neloģisks un samākslots veids visu tālāk ejošajos turpinājumos ...
Jo ļoti abšaubāms ir šāda veida patiesi dziļš iztaujājums, lai arī cik tas veigsmīgs nebūtu =)
Jo šādus pat ļooti izsmalcinātus jautājnumus uzdod nu ne īpaši ieientereseti puiši vai arī tā sakot meitenes!
Nevaig būt naiviem, un pietiek vienkārši ar pāris uzdotajiem jautājumiem!
Un nav jau gluži arī nekādu biznesu tamdēļ jābrūvē augšā, jo vissi biznesi Latvijā vairums iet uz leju, un ticiet man, arī nesaskaņu ir vairāk kā vajag.
Jo naudu nevar ēst, un nauda nemēdz augt kokos! - Vismaz pie mums tā! =)
Lai arī kā smadzenes tur kāds skalotu, biznesu veido ar ārvalsts (dziļu ieinteresētību) finansiālā jomā!) D)
Ja nu kāds kaut ko cenšās apgaismot savu, tad tā ir viņa problēma, un kaut kāda viņu pašu dziļo aprēķinu kultivēšana kas pielīdzināma lobotomijai!

Hirtella  es vērtēju pēc izskata un tikai.
nu cik var gulēt ar bokseriem-celtniekiem!!!!!!!
Schluss(

Labrador  Pieraadiits , ka apreekjina lauliibas ir noturiigaakas.

Piparkuka  Īstenībā ļoti gurdri pateikts!
Jo sievietes ne reti NEapzinās ne mīlestības, ne ģimenes vērtības. 100 punkti. Kaut arī sapņo tik par to, taču būtību neizprot. Atšķirībā no vīriešiem.
Un par cenu. Nu droši vien gan. Jāapzinās, ka tev būs jāiegulda viss laiks, viss "pats", visa brīvība (!=cena):).

Piparkuka  neko- es domāju, ka normālā variantā attiecības bez mīlestības vispār netiek izskatītas. Tas ir viens un vesels.

Magda555  Mīlestību nav iespējams nopirkt.
Mīlestībai ir savi likumi un noteikumi,kuriem pakļaujas jebkurš cilvēks.
Mīlestība ir netaustāma,neredzama,tā izvēlas pati.

Labrador  Latvijaa kopdziive buutiibaa ir noteiktu laika periodu pastaavoshas tirgus attieciibas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu