Augstākā gudrība

Kā jūs domājiet, vai mirušie pēc nāves tiek apveltīti ar kādu augstāku gudrību, nekā viņiem bija piemitusi dzīviem esot? Teiksim, viņi spēj lasīt mirušo radinieku domas un saprast viņu patieso rīcības motivāciju? Vai arī - tas, kas dzīves laikā bijis dunduks, tāds paliks arī pēc nāves mūžīgi mūžos un nekas nemainīsies?

langstinsh  Likās,ka Jaunēklis nepīpē!

gertrude  slinkums meklēt linku ar Visocka dziesmu par dvēseļu pārceļošanu.

Tessa  govi bi jums. vai divas.

krumuzagis  ko lai runā?

AivarsN  Tumsas un gaismas spēku cīņa notiek nepārtraukti, kopš pasaules pirmsākumiem. Mūsu Zeme ir daudz cietusi no briesmīgiem masu iznīcināšanas ieročiem, globālām katastrofām. Cilvēce vairākas reizes tikusi gandrīz pilnīgi iznīcināta un bijusi spiesta sākt atkal visu no sākuma. Ir beidzies kārtējais tumsas laikmets,kad Zeme virzījās cauri tumsas spēku kontrolētajam Visuma sektoram. Ir sākusies Svaroga diena un tumsas spēki vairs nevar atbalstīt savus sekotājus šeit uz Zemes. Ja līdz šim Antikristam neļāva ierasties šajā pasaulē,lai pār to valdītu,tad tagad tas jau viņam būtu ļoti sarežģīti izdarāms. Lai gan Pasaules valdība ļoti gatavojas viņa atnākšanai ar čipošanu(sātana zīme) un 5G ieviešanu vispārējai kontrolei. Tas darbosies cilvēka smadzeņu frekvences diapazonā. 4G tikai apgrūtina bišu un dažu citu kukaiņu navigāciju,radot traucējumus viņu izmantotajās frekvencēs. Vai cilvēki to pieļaus,vai nē,no tā atkarīga mūsu nākotne,vai arī tās neesamība.

krumuzagis  varbūt jautājuma būtība ir balstīta uz jautājumu, par to kādas bija jūsu primās asociācijas, kad bijāt uz mēness, lielākā daļa cilvēku teiks, nekādas es tur neesmu bijis, jo visu laiku dzīvo uz zemes, tātad apzinās, ka zeme pastāv jo staigā pa zemes virsmu, bet kā var apgalvot, ka pastāv mēness, ja nav būts uz mēness

Felde  Miilie,vai jau pilnmeeness?
...vai no turienes kads ir atnacis...
...vai tur kads ir pabijis...

jurks  Pirmie būs pēdējie un pēdējie pirmie! Mēs varam spriest tā vai šitā, lai apmierinātu savu ego ziņkārību un izdarīt spriedumu pēc sava pasaules uztveres trafaretes un, protams, katram no mums ir kāda daļiņa taisnības, bet, kā jau mēs varam nojaust, noteicošais spriedums ir Tā Kunga varā!!!

AivarsN  Dvēseles,kuras ir sasniegušas pietiekamu garīgās evolūcijas līmeni,spēj apceļot smalko pasauli. Un tādu nav mazums. Viņu stāstītais un daudzās grāmatās aprakstītais lieliski iet kopā.
Ja par to mirušo augšāmcelšanos. Līgumā starp ebreju tautu un sātanu ir vienošanās,kā par šīs Zemes iznīcināšanu,sātans sola viņus ņemt līdzi uz labāku pasauli. Tikai diez vai sātans kādreiz tura vārdu un viņam droši vien ir ļoti savdabīga izpratne par labu pasauli. Jeb kurā gadījumā,kristiešiem šajā līgumā paredzēta likvidācija,bez kaut kādiem izņēmumiem,jo tikai tāpēc jau ebreji šo reliģiju izdomāja, lai ar tās palīdzību pakļautu un iznīcinātu pārējās tautas. Pārmaiņus zombēšanas grāmatai Bībele,palasiet Toru un Talmudu. Tur ļoti saprotami izklāstīti ebreju tautas uzdevumi un attieksme pret citām tautām. Bībele liek zemoties un pakļauties,bet Talmuds liek pakļaut,izmantot un iznīcināt kā lopus,kuri izrādīs pretestību. Uzminiet, kāpēc Talmuds nav aizliegto grāmatu saraksta pirmajā vietā,bet tiek turpināts par jaunu izdot,bet Velesa grāmata,kurā nav nekā ne par rasismu,ne terorismu,tiek aizliegta?

Felde  Ne labprat sso te saku,bet,vai To Kungu kads ir redzeejis...?
Neielaidisos dzilas diskusijas,bet sads jautajums ir netikai man! Un atbildes nav!
Un,pat,ja ir,vairums,taa saucamo-ticigo cilveeku,zaimo,liekulo,un uzvedas peec izdeviiguma principa...

SKUTERS  Aivar, Tu izskatās, pārāk daudz RENTV skaties. Tas ir kaitīgi augošam organismam. Viss tas, kā arī murgi par citplanētiešiem, tiek tiražēts uzmanības novēršanai no patiesām problēmām. Ir taču jēdzīgas grāmatas par dvēseļu ceļošanu, kuras daudz maz dod ieskatu aizkapa pasaulē, bet viss tas par Antikristu un elli radās tikai 10jā gadsimtā, jo bija vajadzīgas bailes, lai nospiestu tautu uz ceļiem un liktu nedomājot paklausīt melnsvārčiem. Sātanu viņi, starp citu, aizņēmās no islama, jo viņiem jau bija Šaitan, kas nozīmē pretinieks. Pat fonētiski niku nomainīt savējam neiespringa.

Raivis_1977  Ticība ir jau kā Dieva dāvana, kas jau laikus šūpulī ir ielikta, par jau kaut kādiem nopelniem ((iepriekšējās dzīvēs))!
Par to var populistiski domāt un spriest dažādi, bet tur pat vien nonāksim)
Ja nav tādas ticības, tad nu nekur! Tāpēc jau arī esat šeit, vienādi vai nu otrādi, jo, ja nav izdevušās kaut kādas attiecības divu cilvēku starpā sarakstēs vai nu dzīvē!
Ticība ir vispārināts jēdziens, un tas var pat gulstīties uz jeb uz ko ...
Ja nav tādas, tad arī neticēsit ne kam, varu pat saderēt!
Parasti, vairums cilvēku kuriem piemīt šāda ticība, dzīvo dzīves daudz labāk. - Kādēļ tā?? - Spriediet paši! Paši jau pelnus berat sev uz galvas.
Ja pelnus sev ber uz galvas, tad arī lāstu sev uzliek neapzinoties sev ne par ko ...
Ja, kādam nepaveicās, tad tas nekad nebūs mūžīgi)
To Kungu nav nemaz jāredz, jo katram pašam ir jātestē sevi un sava rīcība nepiespiestā kārtā, jo cilvēkam ir dota brīva izvēle dzīvē, uz labiem vai sliktiem darbiem ...
Viss dzīvē ir izstrādāts tā, lai pēc iespējas nebūtu kaut kāda improvizācija, vai piespiestas funkcionālas kārtas darbības uz kaut kādu motīvu pamata, kas galīgi nebūtu kā dvēselisks testējums!)
Un jo mēs mazāk ko zinām, jo vairāk iespējas mums ir dotas, un tam pietiekošs paredzētais laiks!

nazis  Zinu ļoti daudzus cilvēkus, kas uz turieni ir aizgājuši, bet neviens nav atgriezies, lai pastāstītu, kā tur ir un kas tur ir. No tā varu izdarīt vien secinājumus, ka tur vai nu nekā nav, vai arī nav nekā tāda, lai būtu vērts stāstīt. Ja būtu, tad kāds noteikti pamanītos palielīties.

kjirsis_X  viena daļa noteikti kļūst gudrāki- vairs nerunā muļķibas :) bet par to kā būs tad .. neviens īsti nezin - viss ir sacerējumi un spekulācijas.

krumuzagis  varbūt šo definējumu var aplūkot, no civillikuma zināšanu viedokļa, vai jūs ļoti labi pārzinat civillikumu, vai tomēr mierigi bez liekiem stresiem pēdējos 25 gadus pērkat un pārdodat monētas

fargo  "Sātanu viņi, starp citu, aizņēmās no islama, jo viņiem jau bija Šaitan, kas nozīmē pretinieks. Pat fonētiski niku nomainīt savējam neiespringa."

nē. bet ir otrādi. arābu valodā vārds nonāca no ivrita, nevis tā, kā tev liekas. un redzi, pat tik vienkāršā jautājumā tu kļūdies un tomēr paļaujies uz savu spriedumu vissvarīgākā jautājumā. bet man nav nekādas daļas gar tavu nākotni. nevēlos tevi traucēt tavā ceļā, ko tu esi izvēlējies.

Felde  ...spekulacijas... istais vards!
No sevis neaizmuksi-tas ir vienigais,kas ssai dziive janem veeraa!

AivarsN  REN ir viens no sensāciju kanāliem. Piesaista savu auditoriju ar visdažādākajiem skandaloziem materiāliem,neiespringstot ar to šķirošanu. Pieļauju,ka reizēm viņi aizskar arī kādu pamatotu tēmu. Taču jau ļoti sen neesmu šo kanālu skatījies. Vispār nav ticības oficiālajiem TV kanāliem,jo jeb kurā valstī tie pakļauti cenzūrai un neiedrošināsies rādīt kaut ko sistēmai nevēlamu. Esmu daudz grāmatu izlasījis, pēdējā laikā audio versijā. Ir man daži zināmi Youtubes kanāli,kuru sniegtajai informācijai var daudz maz uzticēties. Daži patiesības meklētāji mēdz pielaist kļūdas,jo ir ļoti grūti piekļūt parazītu rūpīgi slēptajai informācijai. Daudzi sabiedrībā populāri cilvēki speciāli izplata nepatiesu informāciju, lai jauktu galvu un novirzītu patiesības meklētājus maldu ceļos,vai vispār atsistu interesi rakāties,kur tas nav atļauts. Tā ka,nav viegli tikt līdz īstajai, vienīgajai patiesībai. Par lielo Dievu,visa radītāju, patiešām informācijas nav pat gaismas hierarhiem,jo pārāk liela atšķirība mērogā. Viņa esamība tiek pieņemta tikai teorētiski. Mēs nespējam aptvert pat mūsu Visuma izmērus,bet Dieva valstībā šādu Visumu ir simtiem miljonu,vai pat miljardu. Jēzus runāja par savu īsto tēvu,augstāko gaismas hierarhu uz Zemes,nevis visa radītāju. Kuru Dievu pielūdz kristieši, pilnmēness pusnaktī ēdot sava Pestītāja miesu un dzerot asinis? Vai tik ne to pašu ebreju ragaino? Ir gaismas spēku hierarhija,kura rūpējas par mūsu Zemi. Mūsu senči tieši pie viņiem vērsās pēc atbalsta,pirms tumsas spēku okupācijas.

SKUTERS  Nezinu, Fargo, ja taisnība Tev, tad kļūdos nevis es, bet mans avots, kaut gan nedomāju. Kas ir vissvarīgākais jautājums? Reliģija? Reliģija, kura visos laikos ir bijusi tikai varas instruments? Reliģija un ticība, tās ir 2 dažādas savstarpēji nesaistītas lietas. Tu vari ticēt kam augstākam, nenodarot sev ļaunumu, taču kļūstot reliģiozs pamatojoties uz cilvēku izstrādātām dogmām, tu izčakarē sev smadzenes un ieslogi sevi dzelzs krātiņā. Zini kāpēc valdnieki uz urrā kristīja savas tautas un kristietība izplatījās tādā ātrumā? Tāpēc, ka valdnieki uztvēra to, ko neuztvēra bidla- tev būs klausīt savu kungu. Citādi elles liesmas. Jūlija Latiņina ir sarakstījusi grāmatu par kristietību. Nezinu, to Latvijā var dabūt vai nē, bet domāju ka apmātajiem būtu vērtīgi palasīties.

Selfconfident  Fargo 15:01
Un kā tad ar pašu sākumu, pirmo Mozus grāmatu, kur Dievs draud Ādamam, ka šis mirdams mirs, ja no dzīvības koka ēdīs? Kā var mirdams mirt, ja miršana tikai vienreiz paredzēta?

Bībele ir pilna pretrunām, kas radušās rediģēšanas un neveiksmīgas tulkošanas rezultātā, tāpēc es labāk pieturos pie mūsu pašu sentēvu garīgajām saknēm, kas veļus cieņā tur, ne par miroņiem saukā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu