Augstākā gudrība

Kā jūs domājiet, vai mirušie pēc nāves tiek apveltīti ar kādu augstāku gudrību, nekā viņiem bija piemitusi dzīviem esot? Teiksim, viņi spēj lasīt mirušo radinieku domas un saprast viņu patieso rīcības motivāciju? Vai arī - tas, kas dzīves laikā bijis dunduks, tāds paliks arī pēc nāves mūžīgi mūžos un nekas nemainīsies?

Raivis_1977  Sarežģīt parastas saprotamas lietas nav iespējams! Jo to tikai dara cilvēks ar jau kaut kādu iepriekšēju nodomu un ieinteresētību kardināli provinciāli kaut ko mainīt uz kaut ko neesošu.
Dzīvē atbildes nav jāmeklē, jo tās pašas par sevi nāk, un tās tikai var nojaust! Bet kādam jālasa jau nu noteikti kaut kas, lai integrējoši viņš varētu kļūt par kaut kādu kalpu, kaut kādu praviešu pakļautībā un to nolūkos, jo noteikti tas ir daudz svarīgāks iemesls, un tam ir ļoti daudz interesantu pieskaņu, un tāpēc arī tam ir kaut kāds spēks, lai nu es par tādu kalpu tad kļūtu!
Šķirstu dāvāja tikaiem, kas vienmēr cildināja to Kungu, un nekad neaizmirsa to, un nereti pat pielūdza to! Tikai tādi un tikai tie būs tie izredzētie, kuri būs glābti, un ne citi!
No iepriekš vērstajiem iebildumiem par tēmu, ka gudrs cilvēks ir bīstams gan nepiekrītu.
Jo dzīvē ir daudzkārt izpaudies tas, ka slikts cilvēks nekad nevar būt īsti gudrs!!
Bet salīdzinoši gudrs cilvēks nekad nebūs slikts cilvēks)
Ir lietas kas statiski nekad nemainās.
Un runājot par lamāšanos, nav vienotas nostājas par to, ka lamajās tikai un vienīgi muļķi, bet tas viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no nerviem un tā stāvokļa!
Nervus degradē pastāvīga dzeršana, narkomānija, nomierinošu medikamentu pastāvīga lietošana, un to citi postošie faktori!

fargo  "Un kā tad ar pašu sākumu, pirmo Mozus grāmatu, kur Dievs draud Ādamam, ka šis mirdams mirs, ja no dzīvības koka ēdīs? Kā var mirdams mirt, ja miršana tikai vienreiz paredzēta?"

man nav ne jausmas, ko ar šiem diviem teikumiem darīt. es nespēju izlobīt, ko šo vārdu autore jautā, retorizē vai apgalvo. manis tam nepietiek....
pretrunas ir cilvēku spriedumos, bībelē nav pretrunu. tas ir kā ar cilvēkiem, kuri pieprasa, lai Dievs viņiem parādas, citādi viņi neticēšot. viens ir atkal - neizpatnes jautājums.

Dievs nedzīvo pasaulē, kuru pats ir radījis. Dievs ir ārpus materālās pasaules. Kristus saskārās ar šādu pašu pieprasījumu, to viņam jautāja filips:
"Filips Viņam saka: "Kungs, rādi mums Tēvu, tad mums pietiek."
Jēzus viņam saka: "Tik ilgi Es jau esmu pie jums, un tu vēl neesi Mani sapratis, Filip? Kas Mani ir redzējis, Tas ir redzējis Tēvu. Kā tu vari sacīt: rādi mums Tēvu?"
tas pats jautājums ir šodien un tāds pats būs rīt. atbildes vienmēr ir tuvu, tuvu.

"Iesākumā bija Vārds, un Vārds bija pie Dieva, un Vārds bija Dievs.
Tas bija iesākumā pie Dieva.
Caur Viņu viss ir radies, un bez Viņa nekas nav radies, kas ir.
Viņā bija dzīvība, un dzīvība bija cilvēku gaisma.
Gaisma spīd tumsībā, bet tumsība to neuzņēma.
Nāca cilvēks, Dieva sūtīts, vārdā Jānis.
Viņš nāca liecības dēļ, lai liecinātu par gaismu, lai visi nāktu pie ticības caur viņu.
Viņš pats nebija gaisma, bet nāca, lai liecinātu par gaismu.
Tas bija patiesais gaišums, kas nāca pasaulē, kas apgaismo ikvienu cilvēku.
Viņš bija pasaulē, un pasaule caur Viņu radusies, bet pasaule Viņu nepazina.
Viņš nāca pie savējiem, bet tie Viņu neuzņēma.
Bet, cik Viņu uzņēma, tiem Viņš deva varu kļūt par Dieva bērniem, tiem, kas tic Viņa Vārdam,
kas nav dzimuši ne no asinīm, ne no miesas iegribas, ne no vīra gribas, bet no Dieva.
Un Vārds tapa miesa un mājoja mūsu vidū, un mēs skatījām Viņa godību, tādu godību kā Tēva vienpiedzimušā Dēla, pi

fargo_pa  ...
Un Vārds tapa miesa un mājoja mūsu vidū, un mēs skatījām Viņa godību, tādu godību kā Tēva vienpiedzimušā Dēla, pilnu žēlastības un patiesības."

"rādiet man Dievu, citādi es neticēšu!" nu un netici! neviens, it neviens pakaļ neskries, lūgamies, lai tu dzīvotu. Dievs to nedarīs nekad. Dievs nelūgsies, neparādīsies. aiz šādiem jautājumiem esošā lepnība padara mūžīgo dzīvību nepieejamu priekš cilvēka. lepnība.

un pietiks šodienai.

AivarsN  Vēdisms nebija reliģija,bet ticība,kura balstīta uz zināšanām. Zintniece,ragana,ведьма,ведунn
0;я,ведомая мать ir viens un tas pats. Tā ir gaismas,jeb zināšanu glabātāja,ko inkvizīcija tāpēc centās iznīcināt pirmām kārtām. Tāpat volhvi,magi un citi, atkarībā no specializācijas,tika iznīcināti pirmām kārtām. Arī Jēzus Kristus,jeb Radomirs īstajā vārdā,devās pie ebrejiem ar vēdiskajām zināšanām,lai atgrieztu tos uz ticības ceļa.
Arī tumsas spēku pusē darbojas ļoti gudri melnie burvji un tumsas hierarhi. Jo kā gan citādi viņiem būtu izdevies izgudrot reliģijas un pakļaut visu pasauli. Priesteri,kuri uzsāka pasaules pakļaušanu,savas zināšanas bija saglabājuši jau no Atlantīdas laikiem. Tieši viņu mantinieki šobrīd kontrolē pasauli un dara to ļoti neuzkrītoši,paši nekur neņemot dalību. Leļļu meistari.
Ne katram cilvēkam vajadzīgas pārpasaulīgas zināšanas. Pareizās izvēles dzīvē izdarīt palīdz viņa paša dvēsele. Vajag tikai iemācīties to sadzirdēt. Tā pati sirds,jeb sirdsapziņa. Tāpēc jau parazīti tik ļoti nopūlas bloķēt šo kanālu gan ar reliģijām,gan ierokot bezjēdzīgas informācijas gūzmā,gan cepinot smadzenes ar visdažādākajiem starojumiem un elektromagnētiskajiem laukiem.

Raivis_1977  Tikai stipri gan vēlāk pēc reliģijas rašanās radās pretēji nostatītie reliģiju pārņēmēji ar savu reliģisko būtību, kā arī to postulāti un to pašu reliģiju līdzvērtīgi izkropļojumi.
Nevajag jaukt visas reliģijas vienā putrā. Tā, mēs nekur tālu neaiziesim ...
Ir tak pasaulē melnie spēki un baltie spēki, un viņi vienmēr kaut kur ir! ...
Pēc senās reliģijas nostāstiem, sestais eņģelis arī vienmēr izlikās gluži tāds pats kā visi pārējie. Bet patiesībā tas bija viltus eņģelis, kas bija sātena sūtīts, un kas izlikās par gaismas eņģeli! - Un neviens viņu nevarēja ne atmaskot, ne atpazīt līdz brīdim! ...

AivarsN  Kristietība radās tikai pēc tam,kad tika nogalināts Jēzus un visi viņa sekotāji un mācības sludinātāji. Viņus nežēlīgi spīdzināja un dedzināja sārtos, tāpat kā visus pārējos, kuriem bija kāda saistība ar patiesības zināšanām,vai kādas īpašas spējas tām piekļūt. Templiešu ordenis sākumā aizsargāja Jēzu,bet krustneši viņus nogalināja un organizācijas vārdu izmantoja jau saviem netīrajiem mērķiem. Neviena reliģija nav balstīta uz zināšanām. Tās radītas tikai cilvēku muļķošanai un pakļaušanai, lai tumsas spēki varētu īstenot savus plānus. Pirms okupācijas visā pasaulē bija vienota ticība,Vēdisms. Tā nav reliģija,bet zināšanas. Tiesa gan,ne jau kā šodienas izkropļotā izglītības sistēma,bet pa īstam.

rihtigais  Felde, Tev savos gados nevajadzēja būt kā baltai lapai! Ja Tu tici tikai tam, ko esi redzējusi, tad var spriest cik šaura un maza pasaule Tev ir.

SKUTERS  Templieši aizsargāja Jēzu? Aivar... met mieru. Pat pasaka stāsta savādāk. Ja jau Tu rakājies pa to muklāju, tad vajadzētu zināt, ka vēl senākās sabiedrībās ir jau bijušas pasakas ar miršanu un augšāmcelšanos ne reizi vien. Viss tiek kopēts un pielabots efektīvākai ļaužu pakļaušanai. Un pats trakākais, ka ļauži slepkavo viens otru, pierādot, ka viņu dievs ir krutāks. Vai tas vien neliecina par reliģiju bezjēdzīgumu?

AivarsN  Kristīgā reliģija ir modernizēts Dionīsa kults. To dzīvesstāstu,ko kristīgā baznīca pierakstīja Jēzum,izmantoja jau pirms tam vairākās reliģijās, pat nepapūloties kaut ko izmainīt. Tas vien jau norāda uz primitīviem meliem. Līdz patiesībai nav viegli aizrakties,jo tumšie pamatīgi nopūlējušies iznīcinot visas rakstiskās liecības, grāmatas,artefaktus un cilvēkus,kuri kaut ko zina,vai tikai cenšas uzzināt. Neērtās arhitektūras un artefaktu iznīcināšana notika visā pasaulē. Pirmkārt jau Eiropas teritorijā,kura bija pirmā okupētā teritorija. Tikai vēlāk,kad okupēja arī Sibīriju un Ameriku,lielā steigā arī tur likvidēja visu,kas neatbilst oficiālajai pasaciņai,nodedzinot pat veselas pilsētas. PSRS specdienesti vēl 70-jos Sibīrijas taigā meklēja un iznīcināja vecticībnieku apmetnes,kuri vēl dzīvoja pēc Dieva likumiem. Tas vien jau norāda,ka okupanti kontrolē visu pasauli, neatkarīgi no tā,vai tur kapitālisms,vai sociālisms. Tā lielā pretstāvēšana tiek mākslīgi uzturēta ļaužu muļķošanai,neļaujot tautām atkal apvienoties,lai tās kopīgiem spēkiem nepadzītu okupantus. Agrāk civilizācija bija vienota. Okupanti sašķēla to valstīs,lai pakāpeniski pakļautu. Tagad,kad viss tiek kontrolēts,var atkal nojaukt robežas un ar čipošanu un 5G kontrolēt visu pasauli,kā vienu lielu elektronisku cietumu.

Raivis_1977  Parasti civēki mēdz kļūdīties! Un ja tava dzēšgumīja dilst pārāk bieži, tad tu kļūdies pārāk bieži!

Felde  09.43 man ar redzeejumu uz lietam-viss kartibaa! :) Ir principi,pie kuriem turos,un ar tiem pietiek-piemeram,nedari otram to,ko nevelies lai dara tev.... es,principa,nemeloju,nezogu.... ari-dot prieks ir prieks! Takaa,nevajag spriest par citiem :) Man nav ssaura pieriite,taadas,drizak ir tiem,kas paarak pieversas ticibam,maanniem,sektaam- Un stulbumam nav nekaada sakara ar pasaules redzeejumu! Es nesaku,ka ir Dievs,un nesaku,ka nav! Tomer sliecos ticet lietam,kas ir sapraatigas,juutamas. Kaa jau teicu,ja cilveks dzivo saskanaa ar dabu-nekas no augsas,vai no lejas....dziivi neietekmee! Tikai mes pasi to veidojam! kaa nu kurs prot! Un kuram nesanaak,tas luudzas augstakos speekus....

Raivis_1977  Minu pat piemēru! Dažs labs pat vēl aizvien netic tam, ka darbinieks ir darbā, un ka viņš nav piedzēries. Tas ir vienīgi saistīts ar individa iekšējo psiho uztveres zonu, un to plašo redzējumu par lietām ...

Raivis_1977  nav obligāti nekas no viņa jālūdz! Kā Jūs to nesaprotat! Bet neaizmirst par viņu, un pielūgt viņu. Tas gan!
Viss pārējais nāks pats par sevi, un dzīvē ar laiku viss nokārtosies pats! Gan redzēsit!
Būs labklājība un pat sapratne. Neticat??! Tad pamēģinat ...
Un, jau nu noteikti kādam viešās domas, ka jau nu es te kaut ko mēģinu ar to proponēt un kaut ko tā arī ar to tad iegūt, - smieklīgi.
Ļoti daudz šādu faktu gan biju iepriekš jau dzirdējis par dažādiem antireliģiskiem piesātinājumiem, un to faktiem, un pat mītu pat par daudzu neuzticību reliģijai.
Bet laiks vienmēr ir bijis tam, lai maz ko pamainītu tajā un dzīvē ko labotu tad.

MazaisMopsis  Līgumā starp ebreju tautu un sātanu ir vienošanās,kā par šīs Zemes iznīcināšanu,sātans sola viņus ņemt līdzi uz labāku pasauli. !!!!
KO tādu izdomāt un kam tādam ticēt var tikai mentāli slims cilvēks.

Felde  :) 13.41 :)
....viss dziive nak pats no sevis.... :) un viss nokaartojas... :) Agrak,vai velak! Bagatie raud.. Ticiigie mirst... Veselie slimo.... Tici vai netici-viss kadreiz saakas un beidzas! Un nevajag puudeleet smadzenes! Ja ir augstaki speeki,vienalga neviens tos nespej ietekmet-taapat kaa cunami... Perkondaardus..... Luudzies vai neluudzies!
Kaa var sludinat tik dazzaadi-vienu speeku (Dievu)??? Allaahu-kura vaarda nogalina tuukstosus? :) Viss tas ir nezina,neizglitotiba-raganas uz saarta dedzinaat.... Klosteros-aiz lielaas ticibas-pedofili sleepjas... :) Tad tici klusinam,un nesludini! Dievnami ir tikpat organizeti,kaa musu varasviri....-kaa tur sludina-10to dalu no ienakumiem Dievam?- Dievam simtu gadu tie ienakumi nav vajadziigi,tos pagrabj pasaules gudrie,kas maak tautu mulkkot!
Atkartosos-dziivo saskana ar sevi,dabu,un viss rites mierigi,un buusi laimigs! :)

AivarsN  Palasiet Cionas protokolu. Pagaidām viss notiek tieši pēc šī projekta. Bet kas netic,tā ir viņa paša izvēle.

Raivis_1977  Katrs grib visu uzreiz! Un katrs grib tikai, galdiņ klājies!
Bet pašam itin nekas nav jādara tā vietā! ) D)
Nē, smadzenes es negrasos nevienam pārkonstruēt, jo arī ko gan no nekvalitatīva produkta, vai nu, vai kaut kāda nekvalitatīva izcelsmes avota var maz izspiest!!) D)

AivarsN  Protams, visvieglāk ir turpināt skatīties TV Panorāmu,kavēt laiku ar primitīvām izklaidēm,tā teikt,mierīgi plūkt zāli,kā kārtīgai aitai pieklājas un neticēt visām tām muļķībām par kaut kādu tur kautuvi.

rihtigais  Felde, CILVĒKA PRĀTS Dievu ienīstot, 1917. gadā uztaisīja revolūciju un 100 gadus PĒC šī notikuma cilvēku smadzenes joprojām nav atgriezušās vajadzīgajā vietā, inficētas joprojām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu