Teatris

Vai kadreiz beigsies shis teaatris? Shii mantra ko skaita sievietes..mekleeju nopietni..algu pieklajiigu.gimenes veidoshanai utt.. smiekliigi..vissam portaala daliibnieceem jau mazbeerni..kurus kaa likums beerni uzgruuzh vecmammaam..un ko dariit ar tādu omiiti? Vinai tak laika viirietim buus apalja nulle..lai uz teātri ietu?

Jurijs55  Interesanti, no kurienes Raivis_1977 ņem savu tekstu ? Kaut kādi pašmotivācijas kursi, ar astroloģijas novirzi ? :)

av2  Paarspiilee.

Felde  Diivaina loggika.... berni ir sievietem,mazberni sievietem.....
Bet,ap sso vecumu ir zinamas priekssrocibas,mums aizvien mazak pienakumu,un aizvein labak makam pateikt-Neeeee...... Labai omei ir labi berni,kas vienmer saprot,ka katram ir privaata telpa.privata dzive,un bernus neuzgruuz... Bet tas,ka ir mazberni,un miilas attiecibas ar tiem-ir tikai pozitiivi! Taatad taa ome ir ko veerta! :) Gudrai sievietei-laika gana itvisam! :)

Raivis_1977  Dzīve ir pastāvīgi. Un ne viss ir katra iepējās un to rokās.
Citi, tostarp, ir vai nu novītuši, vai nu jau apslimuši ar kaut ko ...
Vai nu arī paši savas domas kaut kā pamanījušies laikus jau pamainīt, ja nav otras pusītes.
Tam ir ļoti daudz argumentu.
Un ja kāds argumentē mūs, tad domāju, ka nav nozīmes improvizēt kaut ko no tā ...
Tikai lietām ir jēga un to nozīmei, un pastāvīgām vērtībām, un tā bezgalīgi!
Tad arī tā pastavēs! Tur cilvēks pat vizuāli nekad nebūs ne vecs, nez arī kāds tur!
Pat tad ja arī viņš kļūs pat savadāks!
Jautajums ir man, kas maz vispār iekšējā saprāta robežās sevi cilvēkam liekmainīt un novīst, vai tik vien dēļ tā ka viņš negaidīti vizuāli ir piepeši kļuvis vecs vai ir arī daudzu citu iemeslu kompromis tajā??!
Vai arī viņa pašvērtējuma sajūta ir iplūdusi lietās pilnīgi un galīgi, ka nevar vairs savākties nu nekā! D)
Mums katram ar sevi ir iekšēji jāstrādā, ik brīdi, ik uz soļa, dienu no dienas!
Tikai tad var kaut kas mainīties, lai justos laimīgs, un laimīgāks kā jau ir!
-- Un tad laimīgāks arī viņš tad kļūs! -- Pat lietas sakārtosies vienreiz dzīvē!
Tās nav nekādas familjāres! )) Es jums saku, - tā ir! ( )

Laimnese  Tracer, es lepojos, ka esmu omīte! Man netiek uzgrūsti mazbērni, bet kopā ar viņiem regulāri apmeklējam pasākumus un rīkojam piknikus....Tā ir laime, ka jūti, ka tevi mīl....

SKUTERS  Raivi, Tu esi muldoņa.

Tessa  nestados prieksha, kura bus ar mieru klausiities Raivja tuftu.

riebekle  Hmm, kāpēc tev acīs trāpās tieši ōmītes? Tev vājība uz viņām? Vai varbūt kāda psiholoģiska trauma? Vai varbūt viņas tev tā uzbāžas, ka sarakstoties vien jau jūties izvarots? Kas vainas ōmītēm? Nepatīk viņas - neraksti viņām, neskaties uz viņām, šķir garām. Ir stulbi teikt, ka "visām portāla dalībniecēm jau mazbērni.."(c), jo tad es ar lielu pārliecību, vadoties no tavas personas, varu teikt, ka visi portāla vīrieši ir idioti. :)) Domu, jācer, uztversi.

Marija_Anna  Bet nāca vecenes, un stāda pujenes, pidrallā... Jā , esmu amatierdārzniece, aug dārzā pujenes. Ritenim riepa čupā, rīt uz darbnīcu , lai salabo. Citādi par lēnu kustēties sanāk.
Un kino nepatīk. Un mazbērni ir. Un pasākumi ir. Un vakari ir. Un laiku plānoju pēc savām vajadzībām un vēlmēm. :)
Un tukšanketu profili neinteresē. Ar tādiem pat sarunai nesanāk temats.

DanaL  Jā, patiešām! Tev jau sen bija laiks pievērsties vīriešiem.

ne_meklejumos  Vai, opīšiem mazbērni ne mazāk mīļi un tas ir forši. Omīte+opītis un kopīgas izklaides. Man nevarētu būt nekā kopīga ar vīrieti, kas noliedz savus pēcnācējus un necienītu manējos.

AivarsN  Nebūtu slikti atrast kādu omīti,ar kuru kopā doties uz Tranzīta koncertu parīt Bauskā. Visi paziņas tik aizņemti,bet vienam pašam negribas iet.

saulite34  Te jau arī ir opīši,kuriem mazbērni jāpieskata.

puuuka  Hmm...tā nedaudz dīvaini...kas ir Tev?!?...mīļa sieva,bērni,mazbērni?!?....pēc visa rakstītā noprotu,kad nekas no tā Tev nav pat sapņos rādījies...žēl...ja visa dzīve ir pagājusi trallinot pa krogiem,vai vēl kur,kad nav pat ar ko parunāties savos 48...ne bērnu,ne mazbērnu,pat ne kādas penzionāres...skumīgi...bet tāpēc jau nav sava neizdevusies dzīve uz citiem jāizgāž.Atvaino,varbūt nedaudz par skarbu teikts.Mainies,paliec tu pats,nevis uzpūsts ziepju burbulis,kurš sprāgst no mazākā pieskāriena.,kurš ir nepmierināts ar visu,kas ir apkārt,kurš neredz tālāk par savu degungalu.....

Jurijs55  laikam visas sievietes drusku Džūlijas Lambertas :)

Hirtella  a gribi, es tavējam vīra k-gam piemeklēšu kādu, kas nav omīte? man draugos FB ir misenes & modeles.

Skarlete  Tā, tā...19:09...kādas pretenzijas pret margrietiņām?? /aicina visas margrietiņas uz sacelšanos/ Kārtīga Ome pati ir teātris un traģēdiju, komediju uztaisa uz līdzenas vietas! Arī šeit!:)) /nesaprot autora sāpi/

edding  Ja es meklētu savu gadu vecuma vīrieti, tad tikai tādu, kuram ir bērni un mazbērni. Tādu, kuram nekā nav vai neinteresē, nemūžam neizvēlētos.

Hirtella  edding, nekas, ka visticamāk, tiem tava prinča bērniem & mazbērniem viss, kas no tevis vajadzīgs ir, lai tu izzūdi izplatījumā? D:
kā jau minēju, par precēšanos vienreiz mūžā nekas labāks nav izdomāts. bet tad tam jābūt uz īstām jūtām balstītam projektam, nevis cilvēki turpinās nākotnē ar kaut ko mazkvalitatīvu, lai tiktu dzīvē uz augšu.

edding  Hirtella. X viņ zin, bet es pieļauju, ka "mana prinča bērniem" vajadzētu no manis, lai es to večuku aprūpēju, apčubinu, jo penzija viņam maziņa un dzīvoklītis jau mazbērniem norakstīts.
Bet tu neuztraucies, es nemeklēju aprūpējamo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu