Teatris

Vai kadreiz beigsies shis teaatris? Shii mantra ko skaita sievietes..mekleeju nopietni..algu pieklajiigu.gimenes veidoshanai utt.. smiekliigi..vissam portaala daliibnieceem jau mazbeerni..kurus kaa likums beerni uzgruuzh vecmammaam..un ko dariit ar tādu omiiti? Vinai tak laika viirietim buus apalja nulle..lai uz teātri ietu?

Letija  22:54
Kā varētu "ar kaut ko mazkvalitatīvu" tikt dzīvē uz augšu?

AivarsN  Laikam jau tā,ka nav izdevusies tā pirmā lielā mīla un vēlāk mēģina atrast vismaz kaut ko,lai tikai būtu,kaut arī ne tuvu tik kvalitatīvu,ar ko vismaz aiziet uz teātri un kliedēt vientulību vakarā pie kamīna. Lai nekristu uz nerviem, varētu klusējot apcerēt katrs savu neizdevušos dzīvi,kā būtu,ja būtu,bet nebija. Un ja blakus ir dzīvs cilvēks,nevis tikai runcis,tad taču tomēr ir tikts dzīvē uz augšu. Vai pareizi domāju, Hirtella?

Selfconfident  Kāds dikti atkal apbižojies, ka kārtējā ome šo atraidījusi. Aijaiaijaiaijai.

kruela  ...ha.....ierunājās jauneklis.....njāā.....

burleska  Var jau sarunāt ar bērniem, ka kādu vakaru viņi mazbērnus pieskata :D Bet, ja nopietni, interesanti, kādas ir tās autora vēmes, kuru piepildīšanai omītes laiku nevar atrast :)

Deavids  Priekš kam tu viņu gribi vest uz teātri? Priekš ka tev tas vajadzīgs?

Ja laika pārgulēt pietiek, tad viss ir kārtībā. Kāds tur vēl teātris.

av2  :)) Te viena ierakstiijusi profailaa : " Nagagi neintresee" :) Vismaz pasaka, ko meklee. Jautaajums tikai, no kaadiem ienaakumiem skaitaas, ka...neesi nabags vairs? Hmmm...
Par tiem beerniem , mazbeerniem? Godiigi ? Ja sievietei peec tiem 35 nav beernu, un vinnai tiessaam mediciinisku iemeslu deell nevar buut beernu ....tad tai sievietei beeninos parasti ir taadi tarakani "uz palikssanu" ievaakussies, ka normaalam viirietim....nu ko dariit ar pilniigi jau galvaa slimu, a?
Taa kaa, miers maajas. Sieveteem ir jaabuut beerniem, daba taa ir nolikusi. Jo tad vinnas ir 3x vairak...cilveeciigas, uz zemiites, mazaak maakonnos lidinaas, jo saprot kas un kaa, un kaapeec taa .Un tad vinnas prot noveerteet savu viirieti. Taa tas ir.
Nevis sspidrilkas,kas tik klikina pa netu, un meklee naakamo joberi/sponsoru.....tiko kaa kas nepatiik.

MazaisMopsis  Esmu savītis mopsis. :))) toties mīlēšu un pieņemšu otru pat apvītušu. Lai abi vītušie laimīgi. ..pēc Raivja lasāmgabala ;)

Ja vīrietim pie 50 vēl nav ģimene , bērni tas parāda , ka ģimene viņam NAV vērtība.!! Tie ir izteikti egocentriķi kuri nespēj mīlēt otru , jo mīl ,domā tikai par sevi. Otru tikai izmanto. Visticamāk sliktu raksturu. Nekad ar tādu neiesaistītos attiecībās. Viņi ir kā tukši ziepju burbuļi, jeb velti iztērēts laiks. Jo ģimeni ar tādu izveidot nevar.

Arī tie kuri šķīrušies un ir tikai 1 bērns(visticamāk bijušās sievas iniciatīva un vēlme).
Nu un tie kuri savos 46 jau 2 vai 3 reiz precējušies un šķīrušies vispār nav ko komentēt...

Minka_Runcim  bet par Raivi tiešām brīnums, ka vīrietis var no sevis izspiest tādus tekstus. :))
es neko tādu nespētu .

Piparkuka  Sorry, bet- muļķis.
Tagad bērni savus bērnus audzina paši, jo visas vecmammas strādā un strādās vēl gadus 15..:)
Tā ka- garām viss teksts tēmā.
Otrkārt- pilnīgi NORMĀLAS vēlmes- nopietnu, strādājošu/strādīgu, nopietnām attiecībām/ģimenei.
Loģiski un normāli. Un vismotaļ sakarīgi. Jo arī onkuļi vēlas kādu, ar kuru būt kopā. Pastāvīgi!

VECA_PIEPE  Es neticu vai Vairis ir spējīgs tik daudz izdzert, lai pats saprastu to, ko savos komentāros ir izklājis publikas priekšā.

Virgo  Negribu pretendēt uz kaut kādu patiesību , BET reizēm šķiet ka sievietes par daudz saskatījušās romantiskās filmas un jauc KINO ar reālo dzīvi.....

raina1970  Un kāda mārrutka pēc, teiksim, man- ka potenciālai omītei, būtu vajadzīgs līdzās pa dzīvi -- nenopietns( tulkojumā- babniks, kurš mēli izkāris vico no vienas gultas uz citu), ģimeni negribošs( skat.iepriekš tulkoj.), pie visa tā arī nestrādājošs/sevi nespējīgs apgādāt biedrs?Laikam , lai būtu izvēle-par ko rūpēties- par mazbērnu, vai par šādu elementu? Un kā škiet- kāda būs tā izvēle?////Ja cien.autors tik dikti satraucas, ka sievietei ar mazbērniem nebūs laika apčubināt vīrieti( tulkoj- cien.autoru)- varu pačukstēt lielo noslēpumu- ja būs interesants un foršs tas vīriešgabals- laiku samenedžēs, bez problemām.

AivarsN  Ja Padomju kino iekārojamie varoņi bija darba pirmrindnieki,tad tagad biznesmeņi,mafijas darboņi. Kino ietekme ir acīm redzama.

MazaisMopsis  Piparkūka ! Tur jau tā lieta , ka nenormāliem vīriešiem, babņikiem -tikai seksa meklētājiem, bezatbildīgajiem viss normālais šķiet un ir nenormāls !
Līdz ar to sievietes kuras vēlas ģimeni un adekvātu vīrieti blakus viņiem ir garlaicīgas vecmeitas vai aizspriedumainas.

AivarsN  Interesanti gan,kur tie babņiki tās gribošās atrod,ja visas tik godīgas vecmeitas? Varbūt pa kluso no Marsa viņas ierodas?

preilene  Tur jau tā lieta, ka tie "babņiki" (kā viņi paši sevi lepni dēvē) neko neatrod, tikai meklē un meklē, jo visas ir godīgas vecmeitas vai omes.

AivarsN  Ja neko nevarētu noķert,upmalā nesēdētu neviens makšķernieks. Sievietēm tas meklēšanās trakums var izpausties vēl daudz vairāk kā vīriešiem. Esmu tādas ne mazums redzējis.😃

VECA_PIEPE  "Tur jau tā lieta, ka tie "babņiki" (c)

Ta kādi nu šamie babņiki? Ta virtuālie pļurkšķa laidēji,...kuri reāla sievišķa glāstus gadiem nav baudījuši! :DDDDDDDDDD

runcs51  To Mazais Mopsis:Un kāpēc tad tev pašai 38 gados nav ģimene?Gan jau,ka nekāds zelta gabaliņš neesi,bet gan pamatīgs iedomības pods....tādas parasti gaida prinčus baltā zirgā-rezultātā sagaida tikai zirgu(un tas pats visdrīzāk tāds pussprādzis).....varbūt arī neko.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu